Jump to content

Ποιά μητρική μέχρι 130 ευρώ;

Galioni

Recommended Posts

Κοίτα, όπως είδα στο internet σε πολλές ιστοσελίδες και από ό,τι κατάλαβα αξίζει και με το παραπάνω... Το nForce 650i sli είναι και καλά η φτηνή έκδοση του νέου nForce 680i sli...

Ποια φτηνή έκδοση όμως, όταν πιάνει FSB 495? Όταν υποστηρίζει SLI, DDR2 800 και μέχρι core 2 quad? Και μόνο με 139 ευρώ... Είναι πάραπολύ καλή μητρική... Και για gaming και για υπερχρονισμό... Το έει και το ίδιο το site της ASUS ότι αντέχει πολύ overclocking...

Και αν κοιτάξεις λίγο στο google θα το διαπιστώσεις...

Για οποιονδήποτε επεξεργαστή socket 775 θα την πρότεινα... Φοβερή...

Εκεί κολλάς τώρα? Έχεις δυο PCI και μια PCie x1....

Προς το παρών συσκευές για PCie x1 δεν βρίσκεις εύκολα...

Όταν στο μέλλον βγουν, πόσες θα έχεις συγχρόνως? ’ντε πες μια κάρτα ήχου, που είναι PCI και όχι PCie x1... Ό,τι άλλο θες το βάζεις από usb (κάρτα τηλεόρασης, κάρτα wifi)

Είναι καλή ευκαρία αυτή η μητρική... ’λλη καλή ήταν ην P5N sli αλλά είχε nForce 4 και όχι nForce 6... Δεν έπιανε τόσο μεγάλα fsb... Ενώ αυτή εδώ πιάνει σχεδόν πεντακοσάρικο...

Τέλοσπάντως, μητρικες υπάρχουν για όλα τα γούστα, με τις ανάλογες τιμές όμως... Υπάρχει μητρική με τρία PCI και τρία PCIe x1... Χωρίς SLI βέβαια... Αν θες και SLI παίρνεις ή την πιο

παλιά P5N sli ή μια πολύ ακριβή με το 680i sli....

Αλλιώς για πιο φτηνά παίρνεις μια παλιά που δεν υποστηρίζει conroe, όπως η P5ND2 SLI

(την οποία και έχω στο δεύτερο PC) και έχει 3 PCI, 3PCie x1 και SLI και κοστίζει κάτω από 100 ευρώ...

Αρχική απάντηση από tifozif1

’ποψή μου: Πάρε Intel chipset και άσε τα nVidia

Διάβασε για την Ρ5Ν-Ε Σλι εδώ -> http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=126791&goto=newpost

παει να πει οτι ολες θα εχουν προβλημα?

Όχι προς θεου. Έδωσα το λινκ για να διαβάσετε (ΟΛΟ το thread) τα καλα και τα "κακά" (αν υπάρχουν) αυτού του ΜοΒο. Δεν έδωσα το λινκ για να πώ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ... κάθε άλλο. Έχουν γράψει εκεί πολλοί τις εμπειρίες τους, δυστυχώς δεν υπάρχει ανάλογο Thread στην ελλάδα (ΛΑΜΠ και αλλού).

Εγώ ψηφίζω P5N E SLI... Αυτό και μόνο αυτό... Είναι πολύ καλό chipset...

Με καλές επιδόσεις υπερχρονισμού, φτηνό και με SLI... Τι άλλο θες? :)

Δείτε αυτή τη σελίδα και πωρωθείται όπως πωρώθηκα και εγώ....:D;)

http://www.legitreviews.com/article/434/16/

Προβλήματα πάντα υπάρχουν σε κάποιες μητρικές, αλλά είναι μεμονωμένες περιπτώσεις...

Υποστηρίζει και core 2 duo και quad... Δεν θα βγουν άλλοι intel επεξεργαστές στο 775 έτσι και αλλιώς άρα είσαι καλυμένος... Εννοώ δεν θα βγει άλλος από core αρχιτεκτονική....

Νέοι διαφορετικοί επεξεργαστές θα βγουν αργότερα φυσικά, αλλά σε άλλο socket...

’ρα best buy αυτή η μητρική... Κατά τη γνώμη μου... :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.