Jump to content

Ποιά μητρική μέχρι 130 ευρώ;

Galioni

Recommended Posts

Βασικά κάτι σε 975 για να παίζει καλήτερα τις μνήμες. Ετσι και αλλιώς δεν νομίζω ο 805 να μπορεί να πιάσει τα 450+Mhz FSB που δίνουν οι καλές 965 :D.

Βέβαια μπορείς να βρείς και πολύ κάτω από τα 100 καλή 965 Mobo, π.χ. Αbit

To 975 παίζει καλύτερα τις μνήμες γιατί έχει, αν δεν κάνω λάθος πιό σφικτά timings στις ram. Δεν εννοώ αυτά που αλλάζουμε στο bios, αλλά άλλα "βαθύτερα", όπως έχουν οι DFI στο bios τα άπειρα timings, που συνήθως μπαίνουν στο auto.

Aυτο φαίνεται και στα bench. Το 975 σε σχέση με το 965 είναι μπρόστα σε scores. Αλλά λόγω και τών σφικτότερων timing του ίδιου του chipset δεν ανεβαίνει πολύ σε FSB, σε σχέση με το 965.

Στον 805 δεν θα αξιοποιήσεις το μεγάλο fsb γιατί ο D δεν μπορεί να το φτάσει...το 975 είναι μονόδρομος κατ΄εμέ, εκτώς και αν σκοπεύεις να πάς σε 6300-6400 σύντομα, ώστε να αξιοποιήσεις το FSB.

Δυστυχως οι DFI τελειωσαν και απο το πλαισιο και απο το e-shop που εκναναν 85!Μαλλον καταλαβαν οτι ειχαν κανει μ@λ@κι@!

Πηγαινε για την Gigabyte P965-S3!Εγω αυτη πηρα τελικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

109 απο το e-shop ;)

Και στο eshop (85 ευρώ ) αλλά και στο πλαίσιο (89 ευρώ ) τέλειωσαν οι DFI 975. Στα 160 ευρώ δεν λέει να πάρεις DFI. Λέει στα 199 η Asus P5W Deluxe από πλαίσιο αλλά μάλλον είναι πολύ off budget.

Μπορεί να ξαναφέρουν DFI κάτω από 90 ευρώ. Εγώ την πήρα από πλαίσιο στα 89 ευρώ και δεν θα έδινα ούτε 20 ευρώ παραπάνω για αυτήν.

Αρχική απάντηση από pigassos19 -> Μαλλον καταλαβαν οτι ειχαν κανει μ@λ@κι@!
Δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα... Απλά ξεστόκαραν μητρικές που δεν πηγαινάν καλά σε πωλήσεις λογω κακών reviews.

Τα reviews όμως για την DFI μετά τα bios updates ήταν διθυραμβικά!¨

edit:

Καλά ε! Mπήκα στο e-shop (ως άπιστος Θωμάς!) να δω αυτό που λέτε για την DFI και όντως η τιμή εκτινάχτηκε στα 159 euro!!! Τέτοιο timing σε αγορά πρώτη φορά μου τυχαίνει. Από τη μιά δεν υπήρχαν P5B (απλές) gia to RMA που είχα κάνει και από την άλλη πετυχαίνω την DFI στα 85 euro. :clap: :jump::rolleyes: :banging: :banging: :hi:

Θα σου έλεγα να πάρεις μια μητρική που να υποστηρίζει και conroe.. Κάποτε σίγουρα θα θες να απολαύσεις τις επιδόσεις του conroe....

Πάρε την ASUS P5N-E SLI... Έχει το nForce 650i SLI, υποστηρίζει Conroe, κοστίζει μόνο 139 ευρώ και πιάνει κοντά 500fsb σε υπερχρονισμό.... Υπεραρκετή για τον d805, φοβερή για έναν conroe αν πάρεις στο μέλλον...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=923362

:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.