Jump to content

ψηφιστε το καλυτερο παιχνιδι arcade με αυτοκινητα

BILL5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από JohnG85 [29-01-2007 23:59]

Need For Speed και από εμένα. Θα ξεχάσω το ατέλειωτο λιώσιμο που είχα ρίξει με το NFS 2 ?!! Ξέρω σε πολλούς δεν άρεσε αλλά για εμένα ήταν κορυφή! Ισως επειδή μόλις είχα αγοράσει την Diamond Monster Voodoo 1 και χαιρόμουν όλο και πιο πολύ με κάθε μυγάκι που έσκαγε στο παρμπριζ !!

NFS 2 και απο μενα!! ειχα λιωσει τρελα με εκεινο το game...ειχα φτιαξει οοοολα τα αυτοκινητα και μετα τα εβαζα στο δυναμομετρο και προσπαθουσα και βγαλω ακομα περισσοτερα αλογα....ωωωωωωρες ατελειωτου λιωσιματος!!:worship:

εγω θυμαμε και ενα αλλο που το επαιζα πιο πιτσικας. το rally championship.πολυ δυσκολο παιχνιδι..πολυ καλο και αυτο

Αρχική απάντηση από theHitma@n

NFS 2 και απο μενα!! ειχα λιωσει τρελα με εκεινο το game...ειχα φτιαξει οοοολα τα αυτοκινητα και μετα τα εβαζα στο δυναμομετρο και προσπαθουσα και βγαλω ακομα περισσοτερα αλογα....ωωωωωωρες ατελειωτου λιωσιματος!!:worship:

εγω θυμαμε και ενα αλλο που το επαιζα πιο πιτσικας. το rally championship.πολυ δυσκολο παιχνιδι..πολυ καλο και αυτο

rally championship 2000 λες που επεζε και διπλο. εγω εκανα κοντρες με το ibiza και το 106 ralley με εναν φιλο μου σε αυτο το παιχνιδι αλα και της accolade το test drive 87-89 που ειχα τι λιωσιμο και αυτα ακομα τα εχω και παιζουν το digger και ολοι την σειρα του NFS 1 SE , NFS 2 , SE 1 SE 2 NFS 3 , NFS 4 , NFS 5 , NFS MOTOR CITY , NFS HP2 , NFS U , NFS U2 , NFS MOST , NFS CARBON

Ισως το Toca περισσοτερο μια και το ΝFS C ηταν τεραστια απογοητευση

αν και δεν υπαρχει κατι το ιδιαιτερα τρομερο στη συγκεκριμενη κατηγορια παιχνιδιων

Αρχική απάντηση από BILL5 [Σήμερα, στις 14:29]

rally championship ...

χμ.. αυτο δεν ηταν ακριβως arcade.. μαλλον το αντιθετο.. την εποχη του , θα το ελεγα το καλυτερο sim για rally ;)

Αρχική απάντηση από BILL5

rally championship 2000 λες που επεζε και διπλο. εγω εκανα κοντρες με το ibiza και το 106 ralley με εναν φιλο μου σε αυτο το παιχνιδι αλα και της accolade το test drive 87-89 που ειχα τι λιωσιμο και αυτα ακομα τα εχω και παιζουν το digger και ολοι την σειρα του NFS 1 SE , NFS 2 , SE 1 SE 2 NFS 3 , NFS 4 , NFS 5 , NFS MOTOR CITY , NFS HP2 , NFS U , NFS U2 , NFS MOST , NFS CARBON

ναι,αυτο ακριβως λεω...και γω το ibiza kit car επαιρνα και ελιωνα! τρομερο game...αααχ

papatsonis: πραγματι, ισως για την εποχη του να ηταν ψιλο sim αλλα νταξει...τα εσπαγε πραγματικα!!

To outrun είναι arcade !!!! Πολύ καλό όταν έχεις τιμόνι ...

ΥΓ για όλα πρέπει να έχεις τιμόνι ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.