BILL5 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2007 ψηφιστε το καλυτερο παιχνιδι arcade με αυτοκινητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σιμος Ιανουάριος 29, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Αρκετα arcade και τα δυο για τα γουστα μου!Μια χαρα για καποιες ωρες.... Single play mode το Need for Speed επειδη εχει καλυτερο χειρισμο και γραφικα! Online το Test Drive Unlimited επειδη ειναι αρκετα μεγαλο και πιο δυσκολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 29, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Tα καλυτερα αrcade παιχνιδια με αυτοκινητα ηθελες να πεις.Νeed for Speed απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 29, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Συμφωνώ ότι μόνο ως arcade μπορούν να χαρακτηριστούν.Τώρα για το ποιο είναι καλύτερο δεν μπορούμε να κρίνουμε πριν βγει η final version του Test Drive...Aν και είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιανουάριος 29, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Need For Speed και από εμένα. Θα ξεχάσω το ατέλειωτο λιώσιμο που είχα ρίξει με το NFS 2 ?!! Ξέρω σε πολλούς δεν άρεσε αλλά για εμένα ήταν κορυφή! Ισως επειδή μόλις είχα αγοράσει την Diamond Monster Voodoo 1 και χαιρόμουν όλο και πιο πολύ με κάθε μυγάκι που έσκαγε στο παρμπριζ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 29, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 NFS2 SE rules ρε.... Θυμαμαι διαβαζα πως και πως (οριστε ; ) και μετα καθομουν και ελιωνα στο NFS2 SE...Ωραιες εποχες....ενα παιχνιδι στο τοσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 29, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Most wanted.Test drive δεν θυμαμαι καν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σιμος Ιανουάριος 29, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Με το Test Drive εχουν μεγαλωσει γενιες και γενιες!!!Ακομα θυμαμαι τα λεπτα που εκανε να φορτωσει η καθε πιστα στον απιστευτο για την εποχη τοτε ΧΤ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 29, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Need for Speed III: Hot Pursuit , δεν ξέρω , ' αυτο το game ειχε πολύ καλή ατμοσφαιρα [εξαιρετο ήχο - ωραια maps ] πολλές εργατοώρες κάνοντας βόλτες τους cops:D γύρω γύρω στις πίστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 30, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Need for speed: Porsche ....ofc ofc και το soundtrack του need for speed 2 (και τα video) Link to comment Share on other sites More sharing options...
agganis1416003242 Ιανουάριος 30, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Need for Speed απο εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Ιανουάριος 30, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 NFS Most wanted και σαν παιχνιδι μου αρεσε αλλα πρεπει να ειναι και το καλυτερο της σειρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιανουάριος 30, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 Need for Speed III: Hot Pursuit , δεν ξέρω , ' αυτο το game ειχε πολύ καλή ατμοσφαιρα [εξαιρετο ήχο - ωραια maps ] πολλές εργατοώρες κάνοντας βόλτες τους cops:D γύρω γύρω στις πίστες. +1 παιδια!!! τελεια ατμοσφαιρα με τισ πορσε κλπ κλπ :) αχχ.... τι μου θυμησατε τωρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Ιανουάριος 31, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Sega Rally Championship !!! Ατελείωτες ώρες στην οθόνηMario Cart !!! (snes) LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιανουάριος 31, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 need for speed carbon.λίγο μικρό μεν αλλα καταπληκτικό παιχνίδι.πολυ προσεγμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 31, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Sega Rally 2 , ειχα ριξει απειρα κατοσταρικα :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 31, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Sega rally 2 στα ουφάδικα και σε η/υ need for speed hot pursuit 1-2. Τα επόμενα nfs πήραν τον κατήφορο...ποιον κατήφορο δλδ, στην άβυσσο πέσανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Ιανουάριος 31, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Lotus 3 (Lotus: The Ultimate Challenge)άπειρες ώρες σε μονό αλλά και διπλό μπροστά στο pc....αυτά γίνονταν βέβαια σε μια μακρινή εποχή σε ένα πλανήτη που τον λέγανε γη.http://www.mobygames.com/game/dos/lotus-the-ultimate-challenge/screenshots Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 31, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Cronogr Sega Rally Championship !!! Ατελείωτες ώρες στην οθόνηMario Cart !!! (snes) LOL Ακριβως τα ιδια και απο μενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Ιανουάριος 31, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 toca race driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.