2cpu Φεβρουάριος 9, 2007 #181 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 16:22] Eίμαι ψυκτρόπληκτος τι να κάνουμε!Τι λέτε πολλές είναι? μια χαρα εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Φεβρουάριος 9, 2007 #182 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από 2cpu μια χαρα εισαι για να τα ψυξη ολα αμα ειναι και λιγο κλοκαρισμενα θα θελει 2 τριπλα ψυγεια και αντλια 3000l/h....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 9, 2007 #183 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από Yz250 για να τα ψυξη ολα αμα ειναι και λιγο κλοκαρισμενα θα θελει 2 τριπλα ψυγεια και αντλια 3000l/h....... Δε νομίζω, 2 διπλά φτάνουν, αρκεί να είναι χωριστά κυκλώματα(CPU+2mosfets Και VGA+2chipset), τα μέρη που έχει βάλει υδρόψυξη ζεστένονται πολύ επειδή δε ψύχονται καθόλου, δεν είναι βέβαια και όπως παλιά που δε χρειάζονταν πραγματικά τπτ, αλλά και σε καμιά περίπτωση δε ζεστένουν όσο ένας επεξεργαστής/vga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Φεβρουάριος 9, 2007 Author #184 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Λιγάκι υπερβολικά πάντως όλα αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Φεβρουάριος 9, 2007 #185 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 καλή διασκέδαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Φεβρουάριος 9, 2007 #186 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 @ergotelis Νομίζω θα έπρεπε να βάλεις όμως και στα ενδιαμεσα απ τα ψυκτράκια..????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 9, 2007 #187 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 To έχεις δοκιμάσει/ψάξει?Ζεστένονται και αυτά? Εγώ έχω την εντύπωση, τουλάχιστον από όσο έβλεπα στη gigabyte, πως οι κύριες πηγές θερμότητας είναι καλλημένες και αυτά τα κυβάκια, και τα μικρά τσιπάκια που μου δείχνεις ζεστένονται από τα mosfet. Όταν τη βάλω πάει για τέστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 9, 2007 #188 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Τι περιεμενεις για να την βαλεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 9, 2007 #189 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Τι περιεμενεις για να την βαλεις ; Βαριέμαι!!! Απλά έχω κάποιο διάβασμα(γράφουμε είναι περίοδος εξεταστικής), με εξυπηρετεί ένας 939 για το ιντερνετ,τις σημειώσεις&τις ασκήσεις μου, δε θέλω να ασχολούμαι τέτοια εποχή με του διαβόλου πράματα!Αν ξεκινήσω θέλω 8 ώρες για να κάνω τα τέστ που θέλω(νερά,oc) και μου τη σπάει να τα αφήνω στη μέση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Φεβρουάριος 9, 2007 #190 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis To έχεις δοκιμάσει/ψάξει?Ζεστένονται και αυτά? Εγώ έχω την εντύπωση, τουλάχιστον από όσο έβλεπα στη gigabyte, πως οι κύριες πηγές θερμότητας είναι καλλημένες και αυτά τα κυβάκια, και τα μικρά τσιπάκια που μου δείχνεις ζεστένονται από τα mosfet. Όταν τη βάλω πάει για τέστ! Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω κάπου είχα διαβάσει και είχα δει και φωτό που τα έψυχαν γιατί ζεσταίνονταν και αυτά.. Καλά μην νομίζεις πως το pcb μεταφέρει τόσο καλά την 8ερμότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 9, 2007 #191 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Eκανα και το vdrop mod, βάσει του site αυτού, http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1997681&highlight=pencil+mod#post1997681 Προτείνω αν κάνετε κάτι τέτοια να έχετε πολύμετρο. Ζωγράφισα, μέτρησα την αντίσταση, στην αρχή ήτανε 10k, οπότε με το χεράκι μου ακουμπούσα να φύγει το μολύβι που δεν έχει κάτσει καλά.Το αποτέλεσμα ήτανε να μείνει εν τέλει 14,7k, όπως αναφέρει και το site! Εσας ποιά ήτανε περίπου η επιθυμιτή συνολική αντίσταση? Τελικά τη βάζω σε λιγάκι για κανά πείραμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 10, 2007 #192 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Tελικά το έστρωσα το μηχάνημα, κοιτάξτε χάλι: πατάω κουμπί.Επειδή τα 400 κτλ μας τα έχουνε πει και άλλες, κατευθείαν bios κατευθείαν 500fsb και 8 multi, 5άρες μνήμες 2,2V και 1,6 επεξεργαστή.Έχω κάνει pencil vmod που δουλεύει άψογα. Και ένα με μνήμες με 4άρια και 2,3V, όλα είναι πρόχειρα. Το Orthos δε το τρέχει, πετάει σφάλμα, δε δοκίμασα κάτι άλλο, θέλει πολύυ ψάξιμο, πιο πολύ ήθελα ss double score παρά benches Προσπάθησα για πάνω από 510fsb(ντουγρού δεν έχει ενδιάμεσα) αλλά τζίφος, δε ξέρω τι με κόβει από όλα, αλλά μυρίζομαι μόμπο. Πείραξα τις τάσεις του αλλά τπτ. Αν παίζουνε με 4άρια οι μνήμες στα 500 τότε με 5άρια θα τα έχουνε τα 510 , έλεος. Στον επεξεργαστή έβαλα μέχρι 1,7 αλλά τπτ.Πολλά ε?ΕΝτάξει το καλό νερό μου δε τον πήγε πάνω από 50, δείτε τα ss τι θερμοκρασία έχω στα 4ghz. Πρέπει να ψάξω τις μνήμες(4άρια 800άρες default gskill PK series), λένε ότι είναι elpida, αλλού είδα για Mosel, αλλά πάνε πολύ καλά για να είναι κάτι από τα 2, και 2,3 ακούνε (ενώ λένε συνήθως ότι τα elpida δε τα ακούνε) .Οι χρόνοι μου καλοί είναι?Τώρα μου ήρθε που τα ξεσύνδεσα για να αλλάξω τα νερά, ότι δεν είδα για τπτ throttling, που θα μου έκοβε χρόνο. Βασίλη δε σε πληρώνουμε για να μας πουλάς μητρικές μόνο, δώσε τώρα στο λαό πως δίνουμε και άλλο fsb(είδα το πόστ σου θα το ψάξω,απλά σκέφτομαι μπας και παίζει κανά Modded bios που να παίζει καλύτερα) Θα κάνω τα πειράματα στη σειρά, πρώτα μνήμες, μετά fsb, να δούμε που πάει το πράμα, πιστεύω πως ο στόχος 100% έστω για 1Μ είναι εφικτός, αρκεί να βρούμε τη χρυσή τομή στα όρια ! Ερώτηση Nooba: Αυτό το άτιμο το clockgen πως δουλεύει?Δε μπορούσα να κάνω τπτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Φεβρουάριος 10, 2007 #193 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelisΕρώτηση Nooba: Αυτό το άτιμο το clockgen πως δουλεύει?Δε μπορούσα να κάνω τπτ! To clockgen για να λειτουργίσει θέλει να βάλεις στο PLL Setup το Clock Generator που για την commando είναι το CΥ28551 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 10, 2007 #194 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 αν όλα πάνε καλά θα δοκιμάσω κ μια 3η soon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 10, 2007 #195 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Voudas αν όλα πάνε καλά θα δοκιμάσω κ μια 3η soon... Καλή επιτυχία (λένε για το δις εξαμαρτήν, για το τρις τι λένε ???? :P ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 10, 2007 #196 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Ergoteli, το CPU-Z λέει ότι έχεις voltage στον επεξεργαστή 1 volt!?!Ή κάποιο λάθος του προγράμματος είνια, ή κάτι δεν πάει καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 10, 2007 #197 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 Καλή επιτυχία (λένε για το δις εξαμαρτήν, για το τρις τι λένε ???? :P ) lol απλά επειδή κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι θα με δουλέψουν σίγουρα, θα τους προλάβω και αλλάζω το θα "δοκιμάσω" σε "βιάσω"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 10, 2007 #198 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Voudas -> και αλλάζω το θα "δοκιμάσω" σε "βιάσω"... Now you are talking :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 10, 2007 #199 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από anthis Ergoteli, το CPU-Z λέει ότι έχεις voltage στον επεξεργαστή 1 volt!?! Ή κάποιο λάθος του προγράμματος είνια, ή κάτι δεν πάει καλά... Ανεκαθεν το cpuz δεν εμφανιζε σωστα το voltage του επεξεργαστη... @ergoteli : Να σε κοβει ο επεξεργαστης το εχεις σκεφτει ; Η μητρικη να κοβει απο τοσο νωρις ; Κατεβασε μουλτι στα 7 και δες ποσο παει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 10, 2007 #200 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Ανεκαθεν το cpuz δεν εμφανιζε σωστα το voltage του επεξεργαστη... @ergoteli : Να σε κοβει ο επεξεργαστης το εχεις σκεφτει ; Η μητρικη να κοβει απο τοσο νωρις ; Κατεβασε μουλτι στα 7 και δες ποσο παει... Θέλει πολύ ψάξιμο, θα δείξει, πάντως στα 4ghz τραβάω bench, άρα θα έχει κάτιτοις παραπάνω. Για να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.