Τακας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2007 Σημερα ολοκληρθηκε το στησιμο του συστηματος της υπογραφης με την ABIT IN9-32X-MAX WiFi....Μετα απο την περελαση αρκετων μητρικων με chipset i680..τελικα βρηκα μια μητρικη που απλα ειναι τελεια....Ειναι η πρωτη μητρικη ABIT που περνω..περιεργο αν και εχω περασει απο πολες εταιριες...Παντος οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες...την εχω 1μερα στημενη...δεν μπορω να εχω απολυτη καπια ολοκληρομενη ιδεα ειναι νωρις ακομα...ειμαι στο ψαξιμο.. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το Bios και οι λεπτομεριες σε διαφορες αναφορες...volt,amper,temps ακομα και στα 5 phase και αλλα πολα... μερικες foto τραβηξα λιγο αργα αφου την εβαλα...sorry αλλα με την λυγουρα να την βαλω αμεσος ξεχασα να την τραβηξω πριν την βαλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 29, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 29, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 29, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 29, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 29, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 29, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 6 Με το που μπηκα..Μαυριλα στο Bios!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 29, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 29, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 29, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 29, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 ...μεγιες και καλοδουλευτη... ...γενικα παντως ολες οι Abit τετοιο βιος εχουν και το mguru που κανει την διαχειρηση ολων αυτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 29, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 23:10] ...μεγιες και καλοδουλευτη... ...γενικα παντως ολες οι Abit τετοιο βιος εχουν και το mguru που κανει την διαχειρηση ολων αυτων. Ευχαριστω φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 29, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Καλοκλοκαριστη Ελπιζω να μην εχει τις ιδιοτροποιες της Striker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 29, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 23:41] Καλοκλοκαριστη Ελπιζω να μην εχει τις ιδιοτροποιες της Striker. Ευχαριστω φιλε μου....και εγω το ιδιο ελπιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 29, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Με γεια φίλε Τάκα.Το BIOS μου φαίνεται δυνατό και η κατασκευή αυτής της μητρικής προσεγμένη.Μου άρεσε που έχει ξεχωριστές θερμοκρασίες για κάθε φάση, ξεχωριστές ενδείξεις τάσης 12v στο 24πινο και στη μητρική (το 4πινο στη μητρική για SLI?), ρυθμιζόμενο shutdown temp και τόσα άλλα καλούδια.Πρώτη φορά τα βλέπω.Μπράβο σου που έκανες τον κόπο να μας τα δείξεις.Καλοδούλευτη.Βάλε κι ένα σκόρδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Ιανουάριος 29, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 00:23] Με γεια φίλε Τάκα.Το BIOS μου φαίνεται δυνατό και η κατασκευή αυτής της μητρικής προσεγμένη.Μου άρεσε που έχει ξεχωριστές θερμοκρασίες για κάθε φάση, ξεχωριστές ενδείξεις τάσης 12v στο 24πινο και στη μητρική (το 4πινο στη μητρική για SLI?), ρυθμιζόμενο shutdown temp και τόσα άλλα καλούδια.Πρώτη φορά τα βλέπω.Μπράβο σου που έκανες τον κόπο να μας τα δείξεις.Καλοδούλευτη.Βάλε κι ένα σκόρδο. Ευχαριστω φιλε μαριε...και εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλη μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιανουάριος 30, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Κοιτα να της πεταξεις τα ματια εξω...Να δουμε τι λεει.Αντε γιατι ειμαι με την ab9 και εχω "φρακαρει" με fsb 430 και εχω τρελαθει.Πες και το max fsb που καταφερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Φεβρουάριος 11, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Μεγεία!!!!!!!!!!!!!!! Φίλε αμα δεν σου ειναι κόπος και ξεβηδώσεις πάλι το PC σου μπορεις να μου κανεις μια χάρη? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=35879 Αν και τα παιδιά μου απάντησαν σκεφτηκα πώς εσυ θα ξέρεις απο πρώτο χέρι!!! ευχαριστώ! :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Φεβρουάριος 27, 2007 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Με γειά! Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω αυτήν την motherboard , υπάρχει κάποιο review που μπορώ να κοιτάξω; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis_X Μάρτιος 11, 2007 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Πηρα και εγω αυτο το mobo.. Κανεις που να ξερει πως κανεις o/c στις μνημες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.