def Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2007 παιδια εβαλα μια ακομα 19αρα και παω να παιξω το flightsim-x και διαβαζει το παιχνιδι για να αρχισει και οταν τελειωνει δεν μου δειχνει τιποτε,ενω τωρα που σας γραφω μου την δειχνει σαν μια,υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατο,στο flightsim Που διαβασα λεει οτι παιζει με οσες οθονες θελεις Multi,τι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιανουάριος 29, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Το εχω παιξει με 2 οθονες κανονικα ( Αλλα σουρνετε τρελα!!) Εχω 8800 GTS και η μια ηταν σηνδεμενη αναλογικα και η αλλη ψυφιακα . LG και EIZO . Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 30, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 ενταξει το προβλημα λυθηκε,και γω εχω 2 διαφορετικες οθονες, LG+SAMSUNG,ηθελε ρυθμισει η αναλυση μεσα απο το flightsim-x Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 30, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Ιανουάριος 30, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 δείξε μας και μια in-game Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.