Jump to content

Δοκιμή windows Vista

velipsi

Recommended Posts

Γεία σας παίδες

Πως μπορούμε να δοκιμάσουμε τα vista ?

Θα μπορούσα να τα εβαζα σε 2ο δίσκο παράλληλα με τα xp και να είχα την επιλογή

1. winXp

2. vista

που θα μπορούσα να βρω δοκιμαστική έκδοση ?

είχα το cd του RAM Νοεμβρίου αλλά νομίζω έχει περάσει η ημερομηνία ενεργοποίησης

Ευχαριστώ

Tα κανονικά Windos Vista και οχι οι beta εκδόσεις που κυκλοφορούν με τα περιοδικά,θα κυκλοφορήσουν αύριο.

Γνώμη αυτή την στιγμή θα πάρεις για κάτι που δεν είναι τελικό αφού μονό beta έχει δοθεί στον λαό.

Δε νομίζω ότι πρέπει να βιαστεί κανείς για τα vista τον πρώτο καιρό θα είναι όλο bugs ειδικά η Ελληνική έκδοση όταν κυκλοφορήσει, στη δουλειά μου έδωσαν την enterprise έκδοση εδώ και κανένα μήνα περίπου, αλλά δε με ενθουσίασαν πρέπει να συνηθίσει κάποιος τη νέα διάταξη και μερικά κλικ παραπάνω για οποιαδήποτε ενέργεια

Τα Vista είναι το κάτι άλλο!! Δοκίμασα την Ultimate version και ξετρελάθηκα! Σίγουρα θα υπάρχουν πολλά bugs αλλά η "μαμά" Microsoft θα μας "ενημερώσει" (λέμε τώρα) με νέα updates...

Αν δεν θέλεις να τα αγοράσεις μπορείς να τα κατεβάσεις free από "περίεργα" sites...:innocent: :innocent: :whistling :whistling

Ναι ναι βαλτε vista και γινετε betatesters της Microsoft.Ρε παιδια αν εξαιρεσει κανεις το aero

(αυτο θελει λιγη κουβεντα) δεν υπαρχει κανενας λογος να πας σε s-vista.Εδω τα xp που ειναι τοσα χρονια και παλι εχουν προβληματακια...

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 10:55]

Παίζω και με τα 2 σε 2 partitions μια χαρά δουλεύουν τα vista αφού εδώ και 4 μέρες δεν έχω κάνει reboot για να γυρίσω σε xp...

δεν μας λες πως τα εβαλες και τα 2 ............ειχες xp και μετα εβαλες vista σε αλλο δισκο

που τα βρισκουμε για δοκιμή...?????????

Αρχική απάντηση από velipsi [Σήμερα, στις 13:14]

δεν μας λες πως τα εβαλες και τα 2 ............ειχες xp και μετα εβαλες vista σε αλλο δισκο

που τα βρισκουμε για δοκιμή...?????????

Στον ίδιο δίσκο σε partition ξεχωριστό.

Είχα xp και πέρασα και τα vista και στην εκκίνηση με τον έξυπνο bootloader των vista επιλέγω ποιο os θέλω.

Τα βρήκα...P.M

Με την RC2, που δοκίμαζα, είχα 9+ μερες uptime, χωρίς κανένα πρόβλημα, όσον αφορά στο λειτουργικό. Τα έβγαλα γτ υπήρχε πρόβλημα συμβατότητας με 1-2 παιχνίδια. Θα παω σε Vista μολις βρω λεφτά για αυτό το σκοπό

Αρχική απάντηση από velipsi [29-01-2007 13:30]

Γεία σας παίδες

Πως μπορούμε να δοκιμάσουμε τα vista ?

Θα μπορούσα να τα εβαζα σε 2ο δίσκο παράλληλα με τα xp και να είχα την επιλογή

1. winXp

2. vista

που θα μπορούσα να βρω δοκιμαστική έκδοση ?

είχα το cd του RAM Νοεμβρίου αλλά νομίζω έχει περάσει η ημερομηνία ενεργοποίησης

Ευχαριστώ

To θεωρω καλη ιδεα για την ωρα να εχεις και τα 2 λειτουργικα

Μιας και τα VISTA δεν τα πανε τοσο καλα για την ωρα με αρκετα παιχνιδια αλλα και τα driver τους ειναι σε χειροτερη κατασταση απο τα XP

Παντως ΝΑΙ γινεται αλλα υπαρχουν και καποια προβληματα με την αναγνωριση συσκευων και την τοποθετηση των driver

Στο επισημο forum της Nvidia εχω γνωρισει ενα ατομο που το εχει κανει αυτο

Εχω απο το σαββατο Vista Business απο το MSDNAA στο laptop, το μεγαλο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι η μεγαλη καταναλωση, η μπαταρια κραταει με το ζορι 2 ωρες ενω πριν με ΧΡ ηταν στις 2.5 ωρες.

Κατα τα αλλα πιστευω ειναι σε καλο σημειο και τωρα, αν και πιστευω οτι σε κανα μηνα θα ειναι παρα πολυ καλυτερα οταν θα εχουν κυκλοφορησει περισσοτερα συμβατα προγραμματα/drivers.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.