deceptive_d Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2007 Ξερει κανεις ή το εχει δοκιμασει κανεις εαν σε UV-plexi το οποιο απο την μια μερια ειναι sanded για frosty look εαν ενα laser etch φαινεται καθαρα? :wassat:
deceptive_d Φεβρουάριος 5, 2007 Author #3 Φεβρουάριος 5, 2007 Αυτο γινεται οταν παιρνεις την μια μερια του πλεξι και την γυαλοχαρταρεις και απο την καλη φαινεται σαν παγωμενο. Κατι σαν αμμοβολη. Τεσπα, την απαντηση την πηρα και τελικα φαινεται μια χαρα
anthis Φεβρουάριος 5, 2007 #4 Φεβρουάριος 5, 2007 Αν το κουτί δεν έχει plexi πα΄ραθυρο στο πλάι μπορείς να mod άρεις το κουτί και να βάλεις? Πού πουλάνε plexi glass κατάλληλο? Επίσης πώς κόβεις το πλαϊνό του κουτιού? Θα είναι σκληρό....
o polonos Φεβρουάριος 5, 2007 #5 Φεβρουάριος 5, 2007 Το πλαινο το κοβεις με ενα dremmel (δεν ειναι τπτ το δυσκολο) Το κοβεις στο σχημα που θελεις.... Στην γειτονια σου βρησκεις που πουλανε τζαμια ....Παιρνεις ενα plexy παχους 5mmΤο κολλας απο πισω .... Και ετοιμο το παραθυρο Ριξε μια ματια εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27907&highlight=case
gaig Φεβρουάριος 5, 2007 #6 Φεβρουάριος 5, 2007 Kαι αv τou καvεισ καi λιγεσ εγκαpσιεσ τpuπεσ στισ κoγχεσ τou plexiglass και βαλεισ λιγη ρητιvη και leds 8α γιvει μoupλια!!!
anthis Φεβρουάριος 5, 2007 #7 Φεβρουάριος 5, 2007 Polonos το ίδιο κουτί έχω.. Δεν σκοπεύω να κάνω πολύπλοκο σχήμα, ένα ορθογώνιο μου αρκεί.. Είναι και δύσκολο...Noobo ερώτηση αλλά τι ακριβώς είναι το dremmel? Πού μπορώ να αγοράσω?ΕΠίσης υπάρχει κανένα γνωστό online κατάστημα να πουλά διαφανές plexiglass σε καλή τιμή εδώ στην Αθήνα? Κέντρο Ομόνοια αν γινόταν... Και Παλλήνη-Αγία Παρασκευή-Χαλάνδρι-Γέρακα δεν με χαλάει...Γίνετε να κάνω στο plexiglass και ένα άνοιγμα για ανεμιστήρα? Μάλλν θα ανοίξω μια τρύπα όσο είναι ο ανεμιστήρας, θα τον βιδώσω και μπροστά θα βάλω ένα fan guard...
deceptive_d Φεβρουάριος 5, 2007 Author #8 Φεβρουάριος 5, 2007 Dremmel βρισκεις σε μαγαζι με εργαλεια. Ειναι βασικα ενας 'ροτορας΄που του βαζεις στην ακρη διαφορα εξαρτηματα και δυνητικα μπορεις να κανεις τα παντα. Εγω το δικο μου το πηρα απο την Αθηνας σε πολυ καλη τιμη. Για μαγαζια κανε ενα search στο lab και θα βρεις πολλα. Παντως εαν δεν θες να ζοριστεις pm στον Κοπριτη..He's your man..
gaig Φεβρουάριος 6, 2007 #9 Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από deceptive_d Dremmel βρισκεις σε μαγαζι με εργαλεια. Ειναι βασικα ενας 'ροτορας΄που του βαζεις στην ακρη διαφορα εξαρτηματα και δυνητικα μπορεις να κανεις τα παντα. Εγω το δικο μου το πηρα απο την Αθηνας σε πολυ καλη τιμη. Για μαγαζια κανε ενα search στο lab και θα βρεις πολλα. Παντως εαν δεν θες να ζοριστεις pm στον Κοπριτη..He's your man.. Να υποθεσω οτι δεν πηρες το αυθεντικο dremmel,ε?
o polonos Φεβρουάριος 6, 2007 #10 Φεβρουάριος 6, 2007 http://www.dremeleurope.com/dremelocs-gr/Category.jsp;jsessionid=608DC62D3C3E65EFB82B3169B20EB65A?&ccat_id=471 Αυτο ειναι το dremel.... Για plexy στην Αθηνα δεν ξερω να σου πω.... Αλλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το φτιαξεις μονος σου ..... Οσο για τον ανεμιστηρα που θελεις να βαλεις στο plexy καπου στο φορουμ κυκλοφορει μια παρουσιαση πως να το κανεις......
deceptive_d Φεβρουάριος 6, 2007 Author #11 Φεβρουάριος 6, 2007 @gaig Αν και οντως δεν πηγαινα για το αυθεντικο, βρηκα μια προσφορα με εχτρα προσαρτηματα και μια φανελλα της Εθνικης Ελλαδος με 53Ε και το χτυπησα σαν τελευταιο κομματι αλυπητα..
anthis Φεβρουάριος 8, 2007 #12 Φεβρουάριος 8, 2007 Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω dremmel φτηνό να κάνει τη δουλειά του? Ας μην είναι και αυθεντικό... Όσο πιο φτηνό γίνεται... Με άλλο εργαλείο δεν γίνεται? Γα παράδειγμα με τροχό οικοδομής γίνεται? Αν βάλεις μικρή ροδέλα? Για μικρό τροχό μιλάμε βέβαια... Υ.Γ.: Καλά μην πετάτε ντομάτες....
o polonos Φεβρουάριος 8, 2007 #13 Φεβρουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από anthis [Σήμερα, στις 09:58] Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω dremmel φτηνό να κάνει τη δουλειά του? Ας μην είναι και αυθεντικό... Όσο πιο φτηνό γίνεται... Υ.Γ.: Καλά μην πετάτε ντομάτες.... AlexPAK Πουλαει και ειναι αρκετα καλο απο τι ακουσα
CrazyAnt1416003257 Φεβρουάριος 8, 2007 #14 Φεβρουάριος 8, 2007 PLUS Market ειχε την προηγουμενη βδομαδα με ~15 ευρω εγω πηρα το Κρουστικο δραπανο της ιδιας εταιριας σαν το ντρεμελ και ειναι πολυ καλο
anthis Φεβρουάριος 8, 2007 #15 Φεβρουάριος 8, 2007 Το Alex Pak είναι πολύ κοντά μου... Πόσο έχει? Θα πάω να πάρω ένα! Ελπίζω κάτω από 20 ευρώ... Πώς να το ζητήσω? Dremel?
anthis Φεβρουάριος 8, 2007 #16 Φεβρουάριος 8, 2007 Για διαφανές plexy αυτό είναι κατάλληλο?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=11&category=953&product=167665
anthis Φεβρουάριος 8, 2007 #17 Φεβρουάριος 8, 2007 Για dremel από Alex Pak λέτε αυτό το "Do it" μάρκα? Πόσο κοστίζει?
gaig Φεβρουάριος 8, 2007 #18 Φεβρουάριος 8, 2007 καλο το πλεξι του πλαισιου, αλλα το θεωρω πολυ λεπτο ειδικα για αρχαριο. Αφενος μπορει να το σπασει-ραγισει κατα την προσπαθεια του να κανει τρυπες για τα φαν και αφετερου δε χωραει να του περασεις εσωτερικα λεντακια..
anthis Φεβρουάριος 8, 2007 #19 Φεβρουάριος 8, 2007 Για ανεμιστήρα δεν θα κάνω τρύπες... Σκεφτόμουν απλά να ανοίξω έναν κύκλο διαμέτρου 7-8 εκατοστά ας πούμε, και να κάνω γύυρω τέσσερις τρύπες για να βιδώσω metal fan guard και έναν ανεμιστήρα 8cm... Τι πάχος έχει του πλαίσιο το plexi?Πού αλλού μπορώ να βρω διαφάνες (όχι έγχρωμο) plexi φτηνό?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.