aliendna51 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2007 Πριν λίγο μου ήρθε e-mail από τη διεύθυνση "darkchas@project-hacking.com", που έγραφε "This Forum was Pwned By xPHx.org!!!! ENJOY!!!!!!!" και αμέσως μετά άλλο ένα με θέμα "PWNED" από τον admin του insomnia.gr το οποίο έγραφε "PWNED BY xPHx.org"... Πήγα μετά να ανοίξω το insomnia.gr και τίποτα! Ποιός είναι αυτός ο ηλίθιος και γιατί επιτέθηκε στο insomnia? Το παρατηρήσε κανείς άλλος? :rant: Προσέχτε μην χτυπήσει κι εδώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Ιανουάριος 29, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Γιατί τα τελευταία μου θέματα δεν φαίνονται επιλέγοντας "νέα θέματα" από πάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 29, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Τα off topic δεν φαίνονται στα νέα θέματα εδώ και καιρό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Ιανουάριος 29, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από vdeseris Τα off topic δεν φαίνονται στα νέα θέματα εδώ και καιρό... :whistling Κάποιος δεν είναι παρατηρητικός.. Πάντως κρίμα για το insomnia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 30, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 ΕΓΩ ήμουν....Βαρέθηκα να προσπαθώ να καταλαβαίνω τα greeklish του καθενός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 30, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Snips ΕΓΩ ήμουν....Βαρέθηκα να προσπαθώ να καταλαβαίνω τα greeklish του καθενός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από Snips [30-01-2007 18:56] ΕΓΩ ήμουν....Βαρέθηκα να προσπαθώ να καταλαβαίνω τα greeklish του καθενός.... p41n 4 teh m1nd ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Τον Ιούνιο του 2006 που είχα μπεί τα ίδια έλεγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.