Jump to content

p5b deluxeή p5w dh deluxe

pananag

Recommended Posts

Είμαι στα πρόθυρα του να αγοράσω το εξής σύστημα από το πλαίσιο

Core 2 Duo 6300

2x512 gb ram super talent ddr2 800

Gecube x1950 pro 256 mb

wd 2500 ks 250 gb 16 mb cache

To μόνο που μου μένει είναι η επιλογή της motherboard.Είμαι ανάμεσα στις Asus p5b deluxe wifi και p5w dh deluxe οι οποίες έχουν την ίδια τιμή στο Πλαίσιο 199

Από ότι έχω καταλάβει η p5b έχει καλύτερες δυνατότητες ο/c επεξεργαστή αλλά το 975χ της p5w θεωρείται καλύτερο σε επιδόσεις και σε ο/c μνημών. Ισχυει?

Γενικά αυτά που θέλω είναι σταθερότητα, επεκτασιμότητα - αναβαθμισιμότηtα(quad core?) και σταθερό o/c.

Αληθεύει οτι στο 965 το fsb του ε6300 φτάνει και 500 ενώ στo 975χ μετα βίας τα 370-400?

(Μιλώντας για τις συγκεκριμένες m/b της Asus).

Να σημειώσω οτι δεν ειμαι έμπειρος overclocker και θα ήθελα η m/b να είναι όσο πιο δυνατό γίνεται παραμετροποιήσιμη και φιλική στο o/c.

Ευχαριστώ παιδιά.

Κανα δυο ερωτησούλες ακόμη.

1.Ισχύει οτι η p5b deluxe υποστηρίζει πλέον crossfire με τους νέους catalyst?

2.Θα έχω υποστήριξη για τους νέους επεξεργαστές με fsb 1333?

3.Η Gigabyte GA-965p-ds4 τι λέει? Γιατί απο χαρακτηριστικά είναι παρόμοια με την p5b deluxe και φθηνότερη. Αν είναι το ίδιο καλή στο o/c δεν αξίζει η αγορά της?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.