NikMark Δεκέμβριος 12, 2007 #141 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Ωραία, γιατί τσιμπάω εύκολα σε κάτι τέτοια και δίνω όπου να 'ναι λεφτά. Σ'ευχαριστώ! Αν είναι για ελάχιστα, ξερω ΄γω; Τιμή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 12, 2007 Author #142 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Δείτε κι εδώ ορισμένα ενδιαφέροντα mod που έχει κάνει ένας τύπος: http://www.overclock.net/sound-cards-computer-audio/211128-mod-z-5500-rewiring-satellites.htmlEDIT: Εγώ κρίνω απαραίτητη την αλλαγή του καλωδίου του subwoofer, γιατί το βρίσκω υπερβολικά λεπτό για την ισχύ του. Αν ανοίξετε το κάλυμμα θα δείτε πόσο λεπτό είναι, ίσως πιο λεπτό και από αυτό των δορυφόρων. Στη θέση του έβαλα ένα καλώδιο high-grade 2x2.5 και μπορώ να πω ότι απέδωσε καλύτερα τα 188W RMS που υπόσχεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 12, 2007 #143 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από NikMark Ωραία, γιατί τσιμπάω εύκολα σε κάτι τέτοια και δίνω όπου να 'ναι λεφτά. Σ'ευχαριστώ! Αν είναι για ελάχιστα, ξερω ΄γω; Τιμή; Εννοω οτι θα κερδισεις ελαχιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 13, 2007 #144 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Ρε παιδιά βοήθεια... εστειλα μειλ στη Λοτζι για ενα προβλημα που είχα με το κεντρικό ηχείο, και μου ζητάνε φωτο τα ηχεία κατεστραμμένα για να μου στείλουν καινούρια...Αφ' ενός τα λυπάμαι να τα καταστρέψω και αφ' ετέρου... you know...Τι κάνουμε σε αυτη την περίπτωση; εχει κανένας κανα σετάκι διαλυμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 13, 2007 Author #145 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Πες τι ακριβώς τους είπες ότι έχουν πάθει, για να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 13, 2007 #146 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Τρίζει το σασί απο το κεντρικό ηχείο. Σαν να μην ειναι κολλημένο καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 13, 2007 #147 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Καλα τι κουλο ειναι αυτο παλι?Αν εχει προβλημα το κεντρικο δεν στα αλλαζουν?Πρεπει να ειναι διαλυμενο δηλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 13, 2007 #148 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Μου το έκανε και μένα τις πρώτες μέρες... μετά το πρώτο μπαμ όμως έδεσε και έβγαλε το σκασμό... (στο τρίξιμο... γιατί από ένταση ξέρετε...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 13, 2007 Author #149 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Τρίζει? LoL.Οι βίδες είναι σφιγμένες καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 13, 2007 #150 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Βρε εμενα καθα μερα μπαμ κανουν αλλα δε λεει να βγάλει το σκασμό το άτιμο...Οι βίδες ειναι ΤΕΡΜΑ σφιγμενες μεχρι και σιλικόνη έβαλα...Anyway, κανένας καλός με το φωτομάγαζο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 13, 2007 #151 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Μήπως "βρίσκει" η μεμβράνη του ηχείου στο καυλωμένο μεταλλάκι στο κέντρο (υπάρχει επιστημονική ονομασία αλλά βαριέμαι να τη ψάχνω τώρα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 13, 2007 #152 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Spanaks [Σήμερα, στις 16:45] Μήπως "βρίσκει" η μεμβράνη του ηχείου στο καυλωμένο μεταλλάκι στο κέντρο (υπάρχει επιστημονική ονομασία αλλά βαριέμαι να τη ψάχνω τώρα)? LOL..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 13, 2007 #153 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne Ρε παιδιά βοήθεια... εστειλα μειλ στη Λοτζι για ενα προβλημα που είχα με το κεντρικό ηχείο, και μου ζητάνε φωτο τα ηχεία κατεστραμμένα για να μου στείλουν καινούρια... Αφ' ενός τα λυπάμαι να τα καταστρέψω και αφ' ετέρου... you know... Τι κάνουμε σε αυτη την περίπτωση; εχει κανένας κανα σετάκι διαλυμένο; Γυφτοι Η Creative στα στέλνει χωρίς τέτοιες αηδίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 13, 2007 #154 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 16:12] Ρε παιδιά βοήθεια... εστειλα μειλ στη Λοτζι για ενα προβλημα που είχα με το κεντρικό ηχείο, και μου ζητάνε φωτο τα ηχεία κατεστραμμένα για να μου στείλουν καινούρια... Αφ' ενός τα λυπάμαι να τα καταστρέψω και αφ' ετέρου... you know... Τι κάνουμε σε αυτη την περίπτωση; εχει κανένας κανα σετάκι διαλυμένο; Δεν ξέρω την κατασκευή του συγκεκριμένου κώνου, αλλά συνήθως είναι ένα χαρτόνι που στην περιφέρεια έχει ένα λάστιχο κολλημένο σε σταθερή επιφάνεια. Αν αυτό το λάστιχο έχει ξεκολλήσει ή έχει σκιστεί, το ηχείο τρίζει. Τώρα δεν κατάλαβα τι φωτό σου ζητάνε, τη στιγμή που δεν επιτρέπεται να ανοίξεις το sub woofer. Εσύ μην το ανοίξεις, ούτε να το καταστρέψεις για να τους στείλεις φωτό. Απλά βγάλε μια φωτο το ηχείο έτσι όπως είναι και στείλε τη, ώστε να τους κάνεις το χατήρι. Πες απλά ότι τρίζει το ηχείο σε κανονική ένταση και ότι θέλεις να ελεγχθεί από τη Logitech. Αν όμως το άνοιξες και εφ' όσον αυτό μπορεί να διαπιστωθεί, τότε την έχασες την εγγύηση. Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:52] Γυφτοι Η Creative στα στέλνει χωρίς τέτοιες αηδίες Από ότι είδα η Logitech μια χαρά έκανε RMA σε όσους το ζήτησαν. Πάντως με την Creative έχω αλλεργία εδώ και χρόνια. Δεν παίρνω τίποτα δικό της. Ούτε για δώρο δεν δέχομαι τα προιόντα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 13, 2007 Author #155 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 LevelOne, αν το πρόβλημα με το τρίξιμο είναι στο κούμπωμα του περιβλήματος, τότε λύνεται σχετικά εύκολα.Προσωπικά έχω βάλει λίγο από το ricoffon που χρησιμοποιήσα μέσα στο αυλάκι του μπροστινού καλύμματος, όπου θηλυκώνει το πίσω καπάκι, γιατί σε μεγάλη ένταση η πίεση του αέρα ήταν αρκετή ώστε να ακούγεται ελάχιστα ένα φύσηγμα από εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 13, 2007 #156 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 17:57] Δεν ξέρω την κατασκευή του συγκεκριμένου κώνου, αλλά συνήθως είναι ένα χαρτόνι που στην περιφέρεια έχει ένα λάστιχο κολλημένο σε σταθερή επιφάνεια. Το κεντρικό τμήμα του κώνου είναι σταθερό και η μεμβράνη έχει τρύπα στο κέντρο... (phase plug λέγεται το τιμημένο μεταλλικό τμήμα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 13, 2007 #157 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Λοιπόν κοιτάχτε πως έχουν τα πράγματα... τα ηχεία που έχω είναι PID:R649 δλδ. τα Limited Edition που στέλνει σαν RMA η Logi σε αυτούς που είχαν το πρόβλημα με τα "τσακ" στις πρίζες κλπ. Μου ζητήσαν την απόδειξη και τους είπα οτι δεν την έχω καθότι τα ηχεία που έχω μου τα έχουν στείλει οι ίδιοι (τους είχα στείλει πίσω τα προβληματικά R518). Και μου απάντησαν οτι σε περιπτωση που δεν έχω απόδειξη τότε πρέπει να τους στείλω, και κάνω quote το email. If you do not have the proof of purchase, please destroy the devices, take a snap of the same and send it as an attachment. Please ensure that the Incident Number of the case (071213-001758) is clearly visible in the image. You can make use of a small piece of paper in this regard. Also ensure that the size of the image does not exceed 0.5 Mb memory space. Τωρα, τι πρόβλημα έχει το ηχείο, δεν έχει σχέση με πηνία και ταυλωμένα σιδεράκια :P Ειναι καθαρά το σασί, οταν το πιέζω το τρίξιμο σταματάει. Υποπτεύομαι ή ραγισμένο ξύλο(?) η κάποια ένωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Δεκέμβριος 13, 2007 #158 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Κάτι τέτοια μου έλεγαν και εμένα στα μαιλς.. Κάτσε να κοιτάξω και θα σου πω edit: Εύρηκα!! quote από το ίδιο τους το μαιλ If you do not have the receipt for the device, then destroy the speakers and send us the pictures of the destroyed speakers with the reference number written on paper and kept next to the device as attachment, size not more than 0.5MB If you do not want to destroy the speakers then you need to cut the power supply plug, cables and the remote of the old speakers and pack them in an envelope and send it to the following address: Κοινώς, πες ότι λυπάσε να τα καταστρέψεις και μάλλον θα σου ζητήσουν τα καλώδια μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Δεκέμβριος 13, 2007 #159 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 ρε παιδιά μας δουλεύουν?απο τη μία καλό (σου μένουν ηχεία να τα πουλήσεις!!!)αλλά απο την άλλη θα κάτσουμε να κόβουμε καλώδια και να τα στέλνουμε?ή μήπως πρέπει να τα πετάξουμε απο το μπαλκόνι και να τα βγάλουμε φωτογραφία!είναι λίγο γελοίο το θέμα ή μόνο εμένα μου φαίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 13, 2007 #160 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Θέλουν απόδειξη ότι κατέστρεψες το ηχείο LOL.Καλά ... Θα βρεις τη σωστή λύση, μόνο μην το καταστρέψεις πραγματικά.Παίξε με το παλιό που θα σου μείνει.Κάνε μόντες, φτιάχτο, κάνε ότι σου γουστάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts