pavou Σεπτέμβριος 29, 2008 #281 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 εάν δεν το δοκιμάσεις σε άλλη θέση δεν θα ξέρεις αν επηρεάζει το σώμα του καλοριφέρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 29, 2008 #282 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα προσπαθήσω, καθώς είναι 25Kg με 10 καλώδια από πίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 30, 2008 #283 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 ωρε.δεν κυκλοφορανε πολυ πολυ πλεον.ολοι εφεραν τα g51 πως σκ@τα τα λενε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nalamanos Νοέμβριος 30, 2008 #284 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Ενας φιλος μου αγορασε πριν μια εβδομαδα τα logitech z5500 και ενα πραγμα εχω μονο να πω τα ηχεια ειναι πραγματικα παρα πολυ καλα και κατι αλλο εχει παει η αστυνομια 3 φορες στο σπιτι του και δυο ο ιδιοκτητης της πολυκατοικιας!Πολυ δυναμη και πολυ μπασο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 30, 2008 #285 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 ωρε.δεν κυκλοφορανε πολυ πολυ πλεον.ολοι εφεραν τα g51 πως σκ@τα τα λενε....Υπήρχαν αρκετές κούτες στο Saturn στο γέρακα στα 229€ (πρέπει να ήταν προσφορά λόγω εγκαινίων γιατί στο ράφι είχε τιμή 249) και στο e-shop παίζουν για λίγες ώρες στα 235 κατά καιρούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 30, 2008 #286 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Υπήρχαν αρκετές κούτες στο Saturn στο γέρακα στα 229€ (πρέπει να ήταν προσφορά λόγω εγκαινίων γιατί στο ράφι είχε τιμή 249) και στο e-shop παίζουν για λίγες ώρες στα 235 κατά καιρούς...και στο πλαισιο παιζει (τωρα που γραφω) στην ιστοσελιδα.με ατομο που μιλησα χθες-προχθες για μια παραγγελια και του εθεσα ερωτηση ποτε θα φερουν /εχουν μου ειπε οτι δεν ξερει ποτε και αν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Δεκέμβριος 13, 2008 #287 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 παιδια μολις χθες τα αγορασα κ ψαχνω για καρτα ηχου γυρω στα 50 ευρω θα βρω καλη η πρεπει να δωσω παραπανω για να δω διαφορα.δεν τα πηρα καινουρια κ δεν ειχαν χειρηστηριο ξερετε που μπορω να βρω,χρειαζεται η οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 24, 2008 #288 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2008 Άρχισαν και οι κινέζικες απομιμήσεις... :hehe: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580119 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 24, 2008 #289 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2008 :hehe::hehe: Άντε να δούμε πόσο θα έχει το 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 19, 2009 #290 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 Το μονο κακο ειναι η φασαρια που κανουν οι γειτονες οταν τα κλεινεις... και η αστυνομια εξω απτην πορτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Φεβρουάριος 1, 2009 #291 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Κάνουν τα ηχεία για αυτό το laptop;Με ποιόν τρόπο θα συνδεθούν αν κάνουν;Αλλιώς, μπορώ να πάρω και μια usb κάρτα ήχου και να τα συνδέσω εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 1, 2009 #292 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Αν έχει ψηφιακή έξοδο το laptop δε θα χρειαστείς κάρτα ήχου... (δεν θα πρότεινα αναλογική σύνδεση σε laptop). Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 1, 2009 #293 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 εγω παντος οταν θελω να ταραξω την γοιτονια βαζω το flightsim-x και αρχιζω take-off με ενα A380 ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΜΠΙΝΩΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Φεβρουάριος 2, 2009 #294 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Τελικά δεν έχει οπτική έξοδο η κάρτα ήχου!Ποιά εξωτερική κάρτα ήχου να πάρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 2, 2009 #295 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Να υποθέσω ότι θα τα έχεις μόνο για μουσική και ταινίες?Κάτι τέτοιο... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522589(θα θεωρούσα απαραίτητη την ψηφιακή έξοδο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Φεβρουάριος 2, 2009 #296 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Ναι, κυρίως για ταινίες και μουσική την θέλω!Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 2, 2009 #297 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Παιδες μπορει καποιος να παρει μια μεζουρα και να μετρήσει τις διαστασεις του sub ? :jump1: ( Οχι να τις βρει απο το net αλλα να μετρήσει ο ιδιος ) Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 2, 2009 #298 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Γιατί? Λες να μεγαλώνει όταν βγαίνει από το κουτί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 2, 2009 #299 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Γιατί? Λες να μεγαλώνει όταν βγαίνει από το κουτί? οχι απλα οταν εψαξα 3 site ειχαν 3 διαφορετικες διαστασεις..και δεν ηξερα ποια να πιστεψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 2, 2009 #300 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Τελικά δεν έχει οπτική έξοδο η κάρτα ήχου!Ποιά εξωτερική κάρτα ήχου να πάρω; Δεν ξέρω αν πω βλακεία, αλλά απ' ότι ξέρω αν τα συνδέσεις οπτικά χρησιμοποιείται ο αποκωδικοποιητής των ηχείων και όχι της κάρτας ήχου. Άρα αν τα συνδέσεις οπτικά μην πάρεις καθόλου κάρτα. Σχεδόν ΟΛΕΣ οι μητρικές έχουν οπτική έξοδο EDIT: μλκία είπα. Σκεφτόμουν την δικιά μου και νόμιζα έχεις κ εσύ X-Fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts