FANISTELROOY Φεβρουάριος 11, 2008 #201 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Eτοιμαζω ενα συστημα που θα το κρατησω χρονια. Η επενδυση που θελω να κανω ειναι σε οθονη 1000 και ηχεια 300. Ενας προβληματισμος μου βεβαια ειναι ο χωρος. Οποτε θα ηθελα να μου πεις τι διαστασεις εχει το γουφερ για να αρχισω να ψαχνω που θα το τοποθετησω...... υψος-πλατος-βαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 11, 2008 #202 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Διαστάσεις δες εδώ...http://www.tomshardware.com/2004/11/30/logitech_z/page4.html(υπολόγιζε ότι λόγω της ψύκτρας στο πίσω μέρος θες λάσκα άλλα 10cm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 11, 2008 #203 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Σ ευχαριστω.Τελικα δεν χωραει εκει που νομιζα...αλλα καπου θα το βολεψουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 11, 2008 #204 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει συμβεί κ σε άλλους, αλλά έβαλα τα ηχεία στο Boost 11 (πρώτη φορά) και μύριζαν καμμένο.Τα άφησα εκεί μισό λεπτό κ μετά τα κατέβασα.Δεν έχουν πάθει τπτ (εμφανές).Ξέρετε από τι προήλθε η καΐλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 11, 2008 #205 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Απο το πηνίο... πρωτη φορά τα τσίτωνες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 11, 2008 #206 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Τα έχω πάει τέρμα (για κανένα 5λεπτο(είναι κ δυνατά)) αλλά χωρίς boostΑν τα άφηνα κανα μισάωρο boost 11 ( που να τα έβαζα κ 22 ) θα πάθαιναν τπτ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 11, 2008 Author #207 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Κι εμένα μυρίζουν καμμένο... Και χωρίς να τα ταλαιπωρώ με χαμηλές συχνότητες, αφού η X-Fi κόβει ό,τι είναι κάτω από 200 Hz...Δεν καταλαβαίνω γιατί μυρίζουν καμμένο, ειδικά κάποιες φορές που δεν τα έχω καν φτάσει μέχρι το Boost, αλλά δουλεύουν λίγο πιο κάτω από τη μέγιστη κανονική ένταση... Υποτίθεται ότι είναι σχεδιασμένα να αντέχουν την ισχύ του ενισχυτή...Αρχική απάντηση από l2phileΑν τα άφηνα κανα μισάωρο boost 11 ( που να τα έβαζα κ 22 ) θα πάθαιναν τπτ; Τα έχω δουλέψει Boost 8 με club μουσική για κανα 2 ώρες και δεν καταλάβανε τίποτα... Βέβαια, με ψύξη στον ενισχυτή... Δεν ξέρω πώς θα συμπεριφέρονταν χωρίς αυτή...Υ.Γ.: Boost 11 με Boost 22 έχουν ελάχιστη διαφορά σε ένταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 11, 2008 #208 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 ’ντε να φύγουν οι γείτονες να τα βάλω φωτιά.(Αν κ με έστω λίγο boost η ποιότητα πάει περίπατο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 11, 2008 #209 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από nickstamatΚαι χωρίς να τα ταλαιπωρώ με χαμηλές συχνότητες, αφού η X-Fi κόβει ό,τι είναι κάτω από 200 Hz... Διαπιστωμένο αυτό; Που το διάβασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 11, 2008 Author #210 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από deninho Διαπιστωμένο αυτό; Που το διάβασες; Έλα βρε, με τη χρήση crossover από τις επιλογές του THX... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 11, 2008 #211 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Αχμ :o μην με παρεξηγάτε... προσπαθώ να διαβάσω Ανάλυση, οπότε οι χαζές ερωτήσεις δικαιολογούνται απολύτως Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 11, 2008 #212 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Για σπρωξε λίγο τον κώνο του ηχείου προς τα μέσα... Αν πηγαίνει χωρις πρόβλημα, τοτε εισαι τυχερός. Αν βρισκεις ομως αντίσταση η ακούς ενα ηχο σαν να γρατσουνάει, τοτε μάλλον τιναξε πέταλα το πηνίο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Απρίλιος 16, 2008 #213 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Παιδιά τη βοήθειά σας. Μόλις τα παρέλαβα από το Πλαίσιο και το κουτί πάνω αντί για 505 watt λέει 500. Τι παίζει? Μήπως είναι καμιά παμπάλαια revision? Γιατί και το κουτί φαίνεται ταλαιπωρημένο και 500? Όπως καταλαβαίνεται δεν είναι τα 5 watt αλλά φοβάμαι για τίποτα άλλο. Ποίος ξέρει να πει τι γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Απρίλιος 16, 2008 #214 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 500 λένε όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Απρίλιος 16, 2008 #215 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Πόμποοοοοοο. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο με καθησύχασες τώρα. να είσαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikostas Απρίλιος 26, 2008 #216 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2008 προχθες παρελαβα αυτο τα ηχεια.μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα στο kmplayer το οποιο παιζει τα παντα με ομοαξονικη . αντε να παρουμε και την xonar να γουσταρουμε πιο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 11, 2008 Author #217 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 Έκανα ένα update στην παρουσίαση. Προστέθηκαν μερικές φωτός και ανέβηκαν όλες ξανά στο photobucket με μεγαλύτερη ανάλυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koupanos Μάϊος 12, 2008 #218 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 Παιδες αρκετα χρησιμα τα οσα λετε και τα tips στο πρωτο ποστ εγω απλα να αναφερω οτι τα εχω εδω και κανενα χρονο περιπου και ειμαι απολυτα happy χωρις κανενα απολυτος παραπονο σε σχεση με τα inspire 5.1 digital 5700 της creative που ειχα. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatekas Μάϊος 13, 2008 #219 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Λένε απίστεφτα αυτά τα ηχεία ε? αξίζουν τα λεφτά τους για ένα φοιτητόσπιτο 50 τετραγωνικών ή και με πιο λίγα φράγκα κάνω την δουέια μου? Α και για να αξιοποιηθούν τα ηχεία αυτά θέλει και ανάλογη κάρτα ήχου(πρώιν γραφικών αν δεν σας λέει κάτι αυτό απλά αγνοήστε το μην σασ μπερδέψω κιόλας) η και οι τωρινές των μητρικών είναι μια χαρά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 13, 2008 #220 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Λένε απίστεφτα αυτά τα ηχεία ε? αξίζουν τα λεφτά τους για ένα φοιτητόσπιτο 50 τετραγωνικών ή και με πιο λίγα φράγκα κάνω την δουέια μου? Α και για να αξιοποιηθούν τα ηχεία αυτά θέλει και ανάλογη κάρτα γραφικών η και οι τωρινές των μητρικών είναι μια χαρά? ε?:-O:upside: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts