Spanaks Δεκέμβριος 27, 2007 #181 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Είναι λογικό να μικρύνανε την συσκευασία... Ήταν κομματάκι κτήνος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 31, 2007 #182 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2007 Και μια ενδιαφέρουσα ιδέα... http://metku.net/index.html?path=mods/logiwood/index_eng Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Δεκέμβριος 31, 2007 #183 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Spanaks Και μια ενδιαφέρουσα ιδέα... http://metku.net/index.html?path=mods/logiwood/index_eng Όλα τα ο μάστορας!!! Πολύ καλή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
frantic Ιανουάριος 2, 2008 #184 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από Mainframe Παιδία θα συμφωνήσω για τα ηχεία. Πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω την αναγκαιότητα να πάρει κανείς κάρτα ήχου όταν υπάρχει κάρτα ήχου ενσωματωμένη στην μητρική. Εγώ που τις εχώ ακούσει και τις δύο ( X-Fi XtremeMusic και αυτή της μητρικής μου) δεν καταλάβα κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Πραγματικά ήθελα να το ρωτήσω από καιρό αυτό και με την ευκαιρία το είπα. Υπάρχει κάποιος άλλος ιδιαίτερος λόγος που θα πρέπει κανείς να πάρει επιπλέον κάρτα ήχου πέρα αυτή της μητρικής? Για να ακούσεις διαφορά πρέπει να πας σε πολύ καλύτερες κάρτες. Το κακό με τις consumer κάρτες είναι ότι αυτό που ακούς είναι πολύ μακριά από το πραγματικό... Για όσους έχετε τα εν λόγω ηχεία κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και πάρτε μια τουλάχιστον ημιεπαγγελματική καρτούλα και θα ακούσετε πράγματα που δεν ακούγατε ποτέ.Σημειωτέον σε σχέση με τα Event ASP-8 που έχω για monitors, τα Ζ5500 είναι ότι πιο κοντά έχω ακούσει σε αυτά τα λεφτά. Στα Ζ5500 ακούω πράγματα που ακούγονται μόνο σε καλά studio monitors όπως τα event. Φυσικά δεν ακούγονται ίδια, αλλά τουλάχιστον ακούγονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιανουάριος 2, 2008 #185 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Για μένα αυτό που έκανε τη διαφορά στην X-fi σε σχέση με την onboard ήταν η δυνατότητα ρύθμισης της θέσης κάθε ηχείου από τη θέση σου... (σε ότι αφορά την ποιότητα ήχου δεν μπορώ να πω τπτ... δεν ξέρω, απλά μου αρέσει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιανουάριος 3, 2008 #186 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από frantic [Χθες, στις 18:39] Για όσους έχετε τα εν λόγω ηχεία κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και πάρτε μια τουλάχιστον ημιεπαγγελματική καρτούλα και θα ακούσετε πράγματα που δεν ακούγατε ποτέ. Για κάνε καμμιά πρόταση!!! Θέλω να πάρω κάρτα ήχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιανουάριος 3, 2008 #187 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Εμένα πάντως προσωπικά από την αρχή ενώ μου άρεσαν σαν σύνολο είχα κάποιο κόλλημα με τα ψιλά (πρίμα) όπου στον συγκεκριμένο τομέα δεν ήμουν 100% ευχαριστημένος όσες ρυθμίσεις και εάν έκανα. Τελικά είπα να κάνω μια δοκιμή βάζοντας από ένα μικρό tweeter αυτοκινήτου (13mm) στον καθένα από τους μπροστινούς δορυφόρους (που κυρίως από αυτούς ακούς περισσότερο) και ευτυχώς η διαφορά ήταν εμφανέστατη. Τώρα αποδίδουν πολύ καλύτερα τις υψηλές συχνότητες και γενικότερα ο ήχος είναι πολύ καλύτερος και πλέον μπορώ να πω ότι είμαι 100% ικανοποιημένος για αυτό που προσφέρουν (για ηχεία PC μιλάμε πάντα). Τώρα μένει να δω πως θα τα στερεώσω πάνω στους δορυφόρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 3, 2008 #188 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Και που να ακουσεις διαφορα με εξωτερικο DAC. Αρκετα μεγαλη διαφορα. Βεβαια νταξ, ας ειμαστε και λογικοι, δεν αξιζει να βαλεις εξωτερικο dac στα 5500...Για την ιστορια χρησιμοποιω το Micromega T-DAC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparious27 Ιανουάριος 23, 2008 #189 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 Καλησπέρα σε ολους και καλή χρονιά διαβασα και τις 10 σελίδες για τα ηχειάκα που ειμαι και εγω κατοχος εδω και 2,3 μερουλες Να μπω κατευθειαν στις ερωτησεις: Καρτα ηχουν onboard ,mobo p5kpremium ,2 καρτες ηχου στο bios εγω του εχω τσεκαρει την hdadio και οχι την ac97( καλως ή κακως chips και οι 2 το adi1998B λεπτομερειες μαλλον αυτα συνεχιζω στα βασικα τροπος συνδεσης με οπτικη ινα και ανοιξα το spdif απο την καρτα ηχου (το ειχε κλειστο το εψαχνα μιση ωρα!) Αυτο που με ενδιαφερει αμεσα και δεν εχω καταφερει να κάνω ειναι να γραψει στην οθονουλα της logitech digital dts κτλπ αυτην την στιγμη που δεν ακουω μουσικη ας πουμε γραφει: Optical και απο κάτω No Digital Data. Τωρα εβαλα μουσικη στο winamp και γραφει αμεσως: Input: Optical και απο κατω: ΟD PLII Music ..το εφε που του έχω βάλει εγω. Αν ανοιξω το power DVD7 ,ακομα και αν το ρυθμισω 5.1 και ολα σωστα στο panel της logitech δεν θα λεει digital αλλα το εφε που εχω βαλει εγω και απ'οτι διαβασα αυτο δεν ειναι καθαρο dolby αλλα κατι σαν μετατροπη του στερεο σε ψευτοσαραουντ. Τι κανω λαθος; Η μονη φορα που το καταφερα να δειξει OD digital ήταν στον VLC player οπου έβαλα μια ταινια AC3 ηχο (ριπαρισμενο 5.1 απο DVD) ,αλλαξα απο το audio device και το εβαλα :A/52 over spdif ,αμεσως το panel της logi εκανα ξανα detecting και εγραψε digital oμως κολουσε ο ηχος ,δεν επαιζε. Εσεις πως βλεπετε ταινιες dolby? με PL2 MOVIE ή πρεπει να δειξει αυτοματα digital? ελα ομως που δεν δειχνει.. Εκει φαινεται οτι φταιει μαλλον ο player ή ίσως κατι με την onboard?? πεστε μου τι πρεπει να προσεξω ,τι θα με βοηθησει να τεσταρω (κανα hd trailer/αρχειο ευχαριστώ και ελπίζω να καταφέρω σωστο σετάρισμα Τα ηχεία κυριολεκτικα τα σπάνε. :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 23, 2008 #190 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 Τα ηχεία τα σπάνε πραγματικά groovy καταστάσεις......Και γώ τα πήρα το σάββατο που μας πέρασε και τα patchαρα πάνω σε μια Creative Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 23, 2008 #191 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 Kαλη χρονια κ καλως ηρθες To VLC δε δουλεψε ποτε με SPDIF δυστυχως, ξεχνα το. Εγω δουλευω τον MediaPlayer Classic ( http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm ), κ για να ακους DTS/DD πας Options κ το δηλωνεις αν δε παιζει απ την αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparious27 Ιανουάριος 23, 2008 #192 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 Tελικα καταφερα να δω digital με neroshowtime ,ακομα και με bsplayer ,ενεργοποιωντας το spdif στο AC3 plugin. Επειδη ειμαι της παλιας σχολης /direct show player και παντα προτιμηση στον bs ,οταν βρω χρονο θα τον σεταρω σωστα για να παιζει τα AC3 2 ερωτησεις τωρα: Στις κανονικες ταινιες xvid που εχουν ηχο mp3 τι κανουμε; Εφε/σετινγκς κτλπ (παντα μεσω spdif) Το powerDVD7 δεν υποστηριζει spdif? οταν το δει σαν digital ειτε με neroshow time ή με καποιον αλλο player που καταληξω θα ειναι καλυτερα απο το PLII movies? Ηταν ψιλοαργουτσικα χθες οταν το καταφερα και δεν ειχα την ευκαιρια να το τσιταρω, τωρα ειμαι στην δουλεια.. Μουσικη ακουω απλα με τον παλιο κλασικο winamp3 και στο εφε PL2 Music ,μηπως τωρα με τα logi θα πρεπει να ξεχασω το παλιο αγαπημενο winamp και να παω σε κατι αλλο; Ή δεν θα δω αλλαγη ,καθως οτι ειναι mp3 δεν μπορει να γινει καλυτερο; χρειαζομαι ακομα λιγο δουλιτσα ..μαλλον το ΣΚ που θα βρω χρονο θα το σεταρω σωστα Ακομα ουτε τους δορυφορους δεν εχω κρεμασει! Καμοια συμβουλη και πανω σε αυτο;; δεν ειχα τιποτα μεσα στο κουτι ,να τα βιδωσω με τριπανι στον τοιχο ή υπαρχει καποια πατεντα; ΑΑΑαααα και το βασικοτερο!! επειδη εχω το sub κατω στο πατωμα (ξυλινο) σημερα μου την ειπαν οι αποκατω!! :clap: να βαλω κατι να παταει το sub και να τραβαει λιγο τους κραδασμους; (κανα κοματι αφρολεξ/ριγκοφον κατι φτηνο ομως ,της πατεντας που λεμε ,εχω μεινει ταπι και ψυχραιμος!! ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις σας μπππ μπππ μπππππππ μππππππ (το subwoofer αυτην την στιγμη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 23, 2008 #193 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 Στις απλες ταινιες Movie mode, για μουσικη Stereox2. Aν αλλαξεις καρτα κ πας σε κατι καλυτερο, αναλογικη συνδεση για μουσικη. Το Nero δε μου εβγαζε σωστα τα Ελληνικα fonts αν θυμαμαι καλα. Ο ηχος απευθειας σε DTS ειναι σαφως καλυτερος απο το Movie. Oσο για το sub, δε θα κανεις κ πολλα αν το πατωμα ειναι ηδη ξυλινο. Ενοχλουνται απο τα κυβικα αερα που παλλοντε κ οχι απο τους κρανδασμους μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparious27 Ιανουάριος 23, 2008 #194 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 τους κοβω για μετακομιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 23, 2008 #195 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 Ψαξε στα Praktiker για αυτα που θελεις.Και γω ηθελα να τα παρω τα συγκεκριμενα αλλα αφου δεν θα επαιζαν ουτε στο 1/20 της εντασης τους,το βρισκω "δωρον-αδωρον". Link to comment Share on other sites More sharing options...
panelix Φεβρουάριος 3, 2008 #196 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Μια απορια ποσα ευρα πρεπει να δοσεις για να παρεις ενα καλυτερο home cinema???Ευχαριστω προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Φεβρουάριος 8, 2008 #197 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Nα ρωτήσω λίγο κάτι,οταν δουλευουν τα ηχεία σχεδον στο τερμα για κανα μισαωρο, μετα οταν χαμηλώνω την ενταση ακουγεται σαν ενα "τσ,τσ,τσ,τσ" (λολ) ή κάπως έτσι... Μετά απο λίγο όμως σταματάει να ειναι τόσο έντονο και γίνεται πιο αραια...Ειναι λογικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 8, 2008 #198 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Σε μένα δεν κάνουν κάτι τέτοιο, ακόμα και μετά από ώρες... (βέβαια τα αυτιά μετά θέλουν λίγη ώρα να ακούσουν σωστά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 11, 2008 #199 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Παιδια αξιζουν τα 300 για τα ηχεια αυτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 11, 2008 #200 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Αναλόγως τη χρήση που θα τους κάνεις. Δλδ αν δεν χρειάζεσαι τόση ένταση ή τους αποκωδικοποιητές και τις συνδέσεις μπορεί να καλυφθείς και από μοντέλα χαμηλότερης ισχύος.Εγώ πιστεύω ότι αξίζουν ως πακέτο. Τόσα χρόνια κυκλοφορούν άλλωστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts