johnsonb Αύγουστος 26, 2009 #421 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Μήπως είναι optical jack?http://www.lifatec.com/TOSLINK%20MINPLUG_sml.JPG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 26, 2009 Author #422 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Yup, αυτό που λέει ο johnsonb πρέπει να είναι EDIT: Να και το καλώδιο: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=33&listby= Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Αύγουστος 26, 2009 #423 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Μπράβο ρε παιδιά, ευχαριστώ. Οπότε λογικά μου κάνει αυτό το καλώδιο για να συνδέσω τα z5500, έτσι;Σχετικά με αυτό που είπε ένας φίλος προηγουμένως, ότι δηλαδή δεν έχει σημασία κι αν τα συνδέσω στην onboard, γιατί την επεξεργασία θα την κάνουν τα z5500, γνωρίζουμε κάτι σίγουρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Αύγουστος 26, 2009 #424 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Ναι αρκεί να σιγουρευτείς ότι λειτουργεί και όλας και δεν πάρεις τζάμπα καλώδιο. Ή τα συνδέσεις στην onboard ή στην creative,διαφορά δεν θα δεις,γιατί digital βγαίνει απ'την μια digital και απ'την άλλη,και μετά αναλαμβάνει δουλειά ο DAC που είναι στα ηχεία,αλλά θα τα έβαζα πάνω στην creative μην μου καθόταν και έπιανε slot χωρίς να χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 27, 2009 Author #425 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2009 Ναι αρκεί να σιγουρευτείς ότι λειτουργεί και όλας και δεν πάρεις τζάμπα καλώδιο.Ή τα συνδέσεις στην onboard ή στην creative,διαφορά δεν θα δεις,γιατί digital βγαίνει απ'την μια digital και απ'την άλλη,και μετά αναλαμβάνει δουλειά ο DAC που είναι στα ηχεία,αλλά θα τα έβαζα πάνω στην creative μην μου καθόταν και έπιανε slot χωρίς να χρειάζεται. LoL ? Μα έτσι κι αλλιώς θα κάθεται αφού θα κάνει passthrough το σήμα στην έξοδο dimitris_s: Δεν ξέρω τι ποιότητας DAC έχει η XtremeGamer που έχεις (επειδή φαίνεται λίγο "κομμένη" έκδοση). Πάντως, στις πρώτες X-Fi (π.χ. XtremeMusic που έχω εγώ) είναι προτιμότερο να συνδέσεις τα ηχεία αυτά αναλογικά λόγω του ότι ο DAC της κάρτας είναι καλύτερος από των Z-5500. Μην παρασύρεσαι λοιπόν από την φαινομενική "υπεροχή" της οπτικής σύνδεσης. Μερικές φορές είναι καλύτερη η αναλογική. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Αύγουστος 27, 2009 #426 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2009 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, να είστε καλά. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 28, 2009 #427 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2009 Μήπως είναι optical jack?http://www.lifatec.com/TOSLINK%20MINPLUG_sml.JPG ωπ να και κατι καινουριο. πραγματικα δεν ηξερα οτι υπηρχε κατι τετοιο!! νομιζα οτι το μπερδευε με το coaxial digital το παιδι Δεν ξέρω τι ποιότητας DAC έχει η XtremeGamer που έχεις (επειδή φαίνεται λίγο "κομμένη" έκδοση). Πάντως, στις πρώτες X-Fi (π.χ. XtremeMusic που έχω εγώ) είναι προτιμότερο να συνδέσεις τα ηχεία αυτά αναλογικά λόγω του ότι ο DAC της κάρτας είναι καλύτερος από των Z-5500. την xtreme music εχω κι εγω,αλλα σε ταινιες και μουσικη ακουγεται καλυτερα απο το digital. στα παιχνιδια το αφηνω στο analogue μονο και μονο γιατι παιζει υποχρεωτικα stereo στο digital.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Αύγουστος 29, 2009 #428 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2009 με Second Skin γιατι παιζουν πιο "σιγα"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 29, 2009 Author #429 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2009 Στο second skin η ένταση δε μεταβάλλεται γραμμικά, αλλά -απ' ό,τι θυμάμαι- εκθετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Αύγουστος 29, 2009 #430 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2009 και τερμα (πριν το boost) η διαφορα στην ενταση ειναι αρκετη.Ενηγουεη.Δεν κολλαμε εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 30, 2009 #431 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2009 την xtreme music εχω κι εγω,αλλα σε ταινιες και μουσικη ακουγεται καλυτερα απο το digital.στα παιχνιδια το αφηνω στο analogue μονο και μονο γιατι παιζει υποχρεωτικα stereo στο digital....η εξηγηση που δινω εγω σε αυτο με τις ελαχιστες γνωσεις μου ειναι οτι στις ταινιες η καρτα εχει "μασημενη πιττα",ενω στα παιχνιδια "παραγει"- επεξεργαζεται και τοποθετει στο χωρο ηχο (που καποιες φορες εχει υποστει "φονικη" συμπιεση (ΜΡ3))..βεβαια,αν η μουσικη στην οποια αναφερεσαι δεν ειναι cd η lossless τοτε η σκεψη μου μπαζει τραγικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 30, 2009 #432 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2009 στις ταινιες περιεχεται μεσα στο αρχειο .mkv ο ηχος σε dts η σε dolby digital,αναμενομενο ειναι να βγαινει στην εξοδο κανονικα ο ηχος 5.1στα παιχνιδια δεν υπαρχει κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Σεπτέμβριος 11, 2009 #433 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 και τερμα (πριν το boost) η διαφορα στην ενταση ειναι αρκετη.Ενηγουεη.Δεν κολλαμε εκει...Καλα μιλαμε οτι επαθα πλακα.. Απο τοτε που τα πηρα εβαλα κατευθειαν το δευτερο σκιν.Μολις διαβασα αυτο λεω δεν δοκιμαζω???? ΚΑΙ...............WTF !!!!!!Τουλαχιστον 30% ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!:dance3::dance3::dance3:Thanx mate :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neuron Νοέμβριος 1, 2009 #434 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 (edited) Παιδιά η x-fi platinum είναι καλή για αυτά τα ηχεία?Δε ξέρω είχα διαβάσει παλιά ένα ποστ που με είχε απωθήσει λίγο απο την creative.Βέβαια η x-fi είναι διαφορετικό μοντέλο απο την audigy για την οποία λέει το ποστ αλλα..http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=188105&postcount=7 (όποιος δε βαριέται.. το κομάτι που μας ενδιαφέρει είναι ουσιαστικά προς το τέλος εκεί που αρχίζει ενας διάλογος) Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 1, 2009 από NeuroN Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 1, 2009 #435 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Εγώ σου προτείνω μια Asus Xonar DX/D1. Χτυπάει τις περισσότερες XFi στον τοίχο, από πλευράς απόδοσης αλλά και τιμής. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Νοέμβριος 8, 2009 #436 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Αν έχεις τα λεφτά Asus Xonar D2X.. Την έχω και εγώ σε συνδυασμό με τα 5500..Συνδυασμός που σκοτώνει αναμφισβήτητα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeleGiannisGalpe Νοέμβριος 8, 2009 #437 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 (edited) μηπως ξερετε που μπορω να τα βρω τωρα? εχω ψαξει μαγαζια στο skroutz αλλα σε οσα πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι εχουν εξαντληθει....ακομα δεν εχω επικοινωνησει με ολα αυτα που βρισκονται στην αθηνα(σε αθηνα τα γυρευω) αλλα ομως τα υπολλειπα που μου μενουν ειναι ακριβουτσικα...επισης δεν θελω να κανω παραγγελια μεσω internet...plz help !!:shout:ή αν καποιος δεν τα θελει ας μου τα πουλησει αν δεν βρω ακρη... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8, 2009 από PeleGiannisGalpe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 8, 2009 #438 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 εχει στο plaisio στο the mall.τουλαχιστον μεχρι την παρασκευη Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeleGiannisGalpe Νοέμβριος 9, 2009 #439 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 omg really? τα εχεις δει? σε ποια τιμη?τα εχει σε κανενα αλλο πλαισιο εστω κατοπιν παραγγελιας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 9, 2009 #440 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Υποθέτω θα είναι όμως στην τελευταία τιμή που τα είχε online ~290€.Και σε mediamarkt/saturn υπάρχουν στα 300κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts