psytransas Μάϊος 9, 2009 #361 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 (edited) Δεν έχουν μαγνητική θωράκηση και το sub έχει μέσα δυό κιλά μαγνήτη,αυτά είναι ποιοτικές κατασκεύες,για awards μιλάμε! :suicide2: Καταλαβα...πρεπει να παει το..κουτακι απο την αλλη πλευρα... Χρειαζεται fan ο ενισχυτης τους ή ειναι καθαρα προαιρετικος/εφετζιδικος ? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2009 από psytransas Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Μάϊος 9, 2009 #362 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 Ότι ζεσταίνεται-ζεσταίνεται αλλά δεν χρειάζεται,εκτός αν δεις κάτι περίεργο που σου κινήσει την υποψία ότι είναι από ζέσταμα η δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 9, 2009 Author #363 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 Δεν έχουν μαγνητική θωράκηση και το sub έχει μέσα δυό κιλά μαγνήτη,αυτά είναι ποιοτικές κατασκεύες,για awards μιλάμε!Πήγαινε το κάνα μισό μέτρο μακριά απ'το case και δεν (πιστεύω ότι) θα έχει πρόβλημα. Οκ η μητρική. Το δικό μου, 5 πόντους μακριά από το case βρίσκεται και ποτέ δε δημιούργησε πρόβλημα στους δίσκους μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Μάϊος 9, 2009 #364 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 Και το δικό μου είναι κανα μισό μέτρο και δεν έχει δείξει σημάδια προβλήματος, πιστεύω θα είσαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Μάϊος 9, 2009 #365 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 Nick εσύ έχεις άλλο σοβαρό πρόβλημα... Case που πηδάει και τρίζει. Εγώ πριν καιρό έπαιζα και έκανα δοκιμές με ένα 6άρι woofer έξω από το κουτί,και ξαφνικά μου φεύγει απ'τα χέρια και πάει και κολλάει στο case μπροστά μου στο σημείο μεταξύ floppy και dvd αλλά δεν έπαθε τίποτα. Καλό πάντως αφού και η ίδια η logitech προτείνει να προσέχετε την καταπληκτική/ποιοτική κατασκεύη της,να παίρνετε προφυλάξεις.:to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 9, 2009 Author #366 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 Nick εσύ έχεις άλλο σοβαρό πρόβλημα... Case που πηδάει και τρίζει. Αυτό, ναι, ίσως αποτελεί πρόβλημα, μιας και οι διάφορες δονήσεις επηρεάζουν κατά πολύ τους μηχανικούς δίσκους. Πάντως, δεν έχω πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Μάϊος 9, 2009 #367 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 (edited) Vagos δες στο control panel της κάρτας ήχου για κάνα setting τύπου default output analog/digital κτλ,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πως θα είναι η supreme.Psytransas από αναλογική σε ψηφιακή κάποια διαφορά θα ακούσεις,από καλώδιο ακόμα και σε 10 φορές καλύτερο καλώδιο δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις διαφορά με αυτά τα ηχεία. AEk μας αφήνεις σε αγωνία,σπασμένα z5500 πρώτη φορά θα έχω την χαρά να δω,μέχρι να έρθω να τα σπάσω εγώ σκέφτηκα να προτείνω. ετρεχα με κατι κ@λοδουλιες κ δεν προλαβα. χθες παρελαβα κ το καινουριο μου πακετο χεχε δεν το εχω ανοιξει ακομα. εχω τα g51 κ σκεφτομαι να κρατησω εκεινα κ να τα πουλησω τα ζ5500 τι λετε? φωτο δευτερα.τα εχω κρατησει κ σε σακουλα αν δεν σας αρκει αυτο που εκανα.παντως μου εβγαλαν το λαδι για να τα σπασω οσο τα εσπασα.πλακα πλακα χρειαζονταν βοηθεια . Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2009 από AEkfc212 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Μάϊος 9, 2009 #368 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 Τα g51 δεν είναι τόσο δυνατά όσο τα z5500,αλλά δεν χαλάνε όσο εύκολα τα z5500. Εδώ είναι καθαρά επιλογή σου. Lol για το σπάσιμο^ Nick εκτός από αυτό τρίζει το case και χαλάει ο ήχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Μάϊος 10, 2009 #369 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2009 (edited) ναι οντως δεν ειναι τοσο δυνατα αλλα με εχουν εκπληξει παρα πολυ κ με την ποιοτητα τους κ με το ποσο δυνατο μπασο εχουν αν κ δεν σου γεμιζει το ματι.τα εχω σε σχετικα μικρο δωματιο κ μενω κ σε πολυκατοικια κ τα ζ5500 δεν τα ειχα τσιτωσει και πολυ γιατι πεφτανε σοβαδες 1-2 που εδωσα.το σκεφτομαι βασικα να τα δωσω πριν τα ανοιξω.αλλιως θα τα κρατησω.αλλη τιμη ανοιχτα αλλη σφραγισμενα.ειμαι αναποφασιστος εχουμε κ γαμους δαχτυλιδια πολλα εξοδα Έγινε επεξεργασία Μάϊος 10, 2009 από AEkfc212 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 10, 2009 Author #370 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2009 Nick εκτός από αυτό τρίζει το case και χαλάει ο ήχος. Όχι ρε, δεν έχει πρόβλημα το case, είναι στιβαρότατο Παρεμπιπτόντως, τι εννοείς λέγοντας ότι χαλάνε εύκολα; :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Μάϊος 10, 2009 #371 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2009 Ακούγονται πάρα πολλά,καίγονται οι ασφάλειες εύκολα,η οθόνη στο pod να αναβοσβήνει,να τα βάζεις τέρμα και να κλείνουν και άλλα πάρα πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάϊος 10, 2009 #372 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2009 Ακούγονται πάρα πολλά,καίγονται οι ασφάλειες εύκολα,η οθόνη στο pod να αναβοσβήνει,να τα βάζεις τέρμα και να κλείνουν και άλλα πάρα πολλά. Στα forum τα προβλήματα θα διαβάσεις...Υπάρχουν τόσο καιρό κι αν κάνεις μία έρευνα να δεις πόσοι τα έχουν θα μείνεις έκπληκτος!!! Όσο για την ασφάλεις είναι τραγικό να το αναφέρουμε.Δεν κοστίζει τπτ και είναι κάτι για να σε προστατέψει απ' το άθλιο ρεύμα που έχουμε.(αν και εμένα 2 χρόνια ποτέ δεν χρειάστηκε) Αλλά και στη χειρότερη και πρόβλημα να σου παρουσιάσουν,η logitech έχει άριστo rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Μάϊος 10, 2009 #373 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2009 Στα forum τα προβλήματα θα διαβάσεις...Υπάρχουν τόσο καιρό κι αν κάνεις μία έρευνα να δεις πόσοι τα έχουν θα μείνεις έκπληκτος!!!Όσο για την ασφάλεις είναι τραγικό να το αναφέρουμε.Δεν κοστίζει τπτ και είναι κάτι για να σε προστατέψει απ' το άθλιο ρεύμα που έχουμε.(αν και εμένα 2 χρόνια ποτέ δεν χρειάστηκε) Αλλά και στη χειρότερη και πρόβλημm.lα να σου παρουσιάσουν,η logitech έχει άριστo rma. +10000000 απιστευτο rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Μάϊος 11, 2009 #374 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 κ ο τελευταος ασπασμος του προηγουμενου μου σετ: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Μάϊος 11, 2009 #375 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 μερικες ακομα υ.γ.:πολυ κουραση για να γινει αυτο που βλεπετε κ εγινε κ μεσανυχτα κ χωρις σφυρι μονο κατσαβιδι κ μαχαιρι ουτε νυστερι δεν ειχα για την εγχειρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάϊος 11, 2009 #376 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 :bye::bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 11, 2009 #377 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 μερικες ακομαυ.γ.:πολυ κουραση για να γινει αυτο που βλεπετε κ εγινε κ μεσανυχτα κ χωρις σφυρι μονο κατσαβιδι κ μαχαιρι ουτε νυστερι δεν ειχα για την εγχειρηση. καλα και πως ειναι σιγουροι οτι δεν τα ξαναχρησιμοποιησεις????:P:P το παρακανες μου φαινεται χαρας την υπομονη σου μονο με το κατσαβιδι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Μάϊος 11, 2009 #378 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 (edited) κ να σκεφτητε οτι εβγαλα πρωτα ολα τα κομματια ενα ενα κ μετα τα εσπασα. στο πλαστικο των ηχειων παταγα επανω για να σπασει κ δεν εσπαγε με τιποτα πηδαγα σε ενα ενα ξεχωριστα κ ισα που εσπασαν στο πλαι καλα και πως ειναι σιγουροι οτι δεν τα ξαναχρησιμοποιησεις????:P:P το παρακανες μου φαινεται χαρας την υπομονη σου μονο με το κατσαβιδι απο οτι βλεπεις λες να γινεται;;;; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 5, 2009 από Nephiλiμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 11, 2009 #379 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Εγώ έμεινα λίγο μόλις είδα τις pic γιατί το thread δεν το παρακολουθούσα. Μετά διάβασα και κατάλαβα τι παίχτηκε.Τα λυπήθηκα τα καιμένα :cry::cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psytransas Μάϊος 12, 2009 #380 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Ειναι ΟΚ η ρυθμιση της καρτας ηχου μου ? Η θα επρεπε να αλλαξω κατι στο ρυθμο δειγματοληψιας ? Συνδεδεμενα με οπτικο καλωδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts