MadBrainiac Μάρτιος 19, 2009 #341 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 το σετάκι είναι αστέρι για τα λεφτά του αλλά στο αναλογικό κομάτι δεν μπορώ να πώ αξίζει. Μόνο σε SPDIF είναι που δείχνει τα δόντια του το σετάκι. Έχει μεγάλη διαφορά στην ενίσχυση στο ψηφιακό κομάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Μάρτιος 19, 2009 #342 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Και τελικά? Δεν τα έκανες RMA?(όσο σκέφτομαι ότι τα δικά μου τα χα πάρει από το stock house του πλαισίου... φτου φτου φτου... τζιτζί δουλεύουν ακόμα) Τελικά τα έκανα και φυσικά όλα πήγαν ρολόι. Είναι από τα προιόντα που δε φοβήθηκα καθόλου. Αγορασμένο από Πλαίσιο και προιόν logitech. Τι να φοβηθώ? Stock house, ε? Αν ήμουν από Αθήνα φίλε θα το τιμούσα σίγουρα. Με σωστή κρίση μπορείς να κάνεις πολύ καλές αγορές. Φτου σου κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάρτιος 19, 2009 #343 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 το σετάκι είναι αστέρι για τα λεφτά του αλλά στο αναλογικό κομάτι δεν μπορώ να πώ αξίζει. Μόνο σε SPDIF είναι που δείχνει τα δόντια του το σετάκι. Έχει μεγάλη διαφορά στην ενίσχυση στο ψηφιακό κομάτι.Εάν έχεις καλή κάρτα ήχου, το αναλογικό αποδίδει καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Μάρτιος 19, 2009 #344 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Αυτό με την οθόνη το έχει και ο κολλητός μου και του έσβησε τώρα τελείως. Για το RMA ξέρει κάποιος πού να απευθυνθεί; Την αντιπροσωπεία θέλω γιατί δεν είναι από πλαίσιο αγορασμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάρτιος 20, 2009 #345 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 (edited) το σετάκι είναι αστέρι για τα λεφτά του αλλά στο αναλογικό κομάτι δεν μπορώ να πώ αξίζει. Μόνο σε SPDIF είναι που δείχνει τα δόντια του το σετάκι. Έχει μεγάλη διαφορά στην ενίσχυση στο ψηφιακό κομάτι.Το ψηφιακό κομμάτι σταματάει στο pod (το οποίο δε φημίζεται για τα dac του κιόλας).Για το RMA ξέρει κάποιος πού να απευθυνθεί; Την αντιπροσωπεία θέλω γιατί δεν είναι από πλαίσιο αγορασμένα.Mail κατευθείαν στη logi και θα σε ενημερώσουν. (κάπου μέσα σ'αυτό το νήμα αναφέρεται ο τρόπος) Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 20, 2009 από Spanaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Μάρτιος 21, 2009 #346 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2009 πληροφοριακα, πριν λιγες μερες τα εβγαλε το multirama στα 200 ευρώ! οσοι προλαβαν, πηραν... τωρα παλι στα 270+ :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Μάρτιος 21, 2009 #347 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2009 πληροφοριακα, πριν λιγες μερες τα εβγαλε το multirama στα 200 ευρώ! οσοι προλαβαν, πηραν... τωρα παλι στα 270+ :bigsmile: όταν ήταν 200 έπρεπε να μας ενημερώσεις:help1: τώρα πάει :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάρτιος 22, 2009 #348 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2009 RMA εγκρίθηκε, περιμένω τα νέα. Μπράβο τους, εξαιρετικό support. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Απρίλιος 6, 2009 #349 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 κοίταξε μήπως έχει αλλάξει η πηγή εξόδου σου από τον Η/Υ σου , μήπως αντί να δίνει έξοδο για 5.1 δίνει κάτι άλλο , δες προσεκτικά τις ρυθμίσεις απο την κάρτα ήχου σουOποσδήποτε απόδειξη.Θα στη ζητήσουν σίγουρα.Δοκίμασε να ρωτήσεις το ατομο που στα πήρε αν τυχόν την έχει,ή αν μπορείς να τη βρεις απ' το κατάστημα που αγοράστηκαν αν κόπηκε ονομαστικά.Pods δεν πωλούνται σκέτα,αλλά ακόμα και να βρεις σε κάνα ebay,πιθανώς να μην παίζει γιατί είναι κλειδωμένα.παιδια μετα απο πολλα μηνυματα στην λοτζι κ αφου τους εξηγησα τι ειχε γινει με τα ηχεια εβγαλαν το συμπερασμα οτι ειναι χαλασμενα.αφου τους εκανα καθαρο οτι δεν εχω αποδειξη γιατι ηταν δωρο τους εστειλα κ 6-7 φωτο των ηχειων με τους κωδικους για να πειστουν οτι οντως εχω τα ηχεια.λοιπον με τα πολλα μου ειπαν οτι θα προβουν σε αντικατασταση του σετ εφοσον τους στειλω φωτο με τα ηχεια σε τετοια κατασταση ωστε να μην μπορουν να ξαναχρησιμοποιηθουν απο κανενα κ στην φωτο να εχω ενα χαρτι με τον αριθμο της αιτησης διπλα στα σπασμενα ηχεια.τους εστειλα κ αλλο ενα μηνυμα για το εαν θελουν δηλαδη να τα σπασω κ μου ειπαν αυρο ακριβως.οποτε μες στην εβδομαδα θα τα σπασω κ θα τους στειλω φωτο.αψογη η λοτζι χιλια μπραβο.δεν το περιμενα για να πω την αληθεια.εχουν ζητησει κ σε αλλους κατι παρομοιο παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 13, 2009 #350 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Βγαλε βιντεο απο το σπασιμο :banging:Ωντος η Logitech ειναι αρκετά καλη στο θεμα του rma :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Απρίλιος 13, 2009 #351 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 μαλλον θα με παει μετα το πασχα γιατι λειπω απο το σπιτι λογω δουλειας.θα μαζεψω κ τιποτα μαο-μαο για να ξεσπασουν επανω τους κ μετα θα στειλω το βιντεο σε τιποτα δημοσιογραφους να το δειτε κ απο τηλεοραση.για βιντεο δυσκολο αλλα θα προσπαθησω φωτο σιγουρα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 29, 2009 #352 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 Wow και greeklish και ξεθαμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Απρίλιος 29, 2009 #353 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 :OT:ε δεν το λες και ξέθαμα:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Μάϊος 2, 2009 #354 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 καθηστε να δειτε ενα θαψιμο που τους εκανα εγω.περιμενω αυτες τις μερες το καινουριο πακετο απο λοτζι.μολις γυρισω σπιτι ανεβαζω τις φωτο απο τα σπασμενα ηχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Μάϊος 2, 2009 #355 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 παιδιά...μόλις πήρα οπτική ίνα και την έβαλα στην έξοδο που έχει η Mobo και στην είσοδο των από τα ηχεία...αλλά δεν την βλέπει πουθενά..σαν να μην υπάρχει...Και άμα βγάλω τα καρφάκια δεν παίζουν...τι να κάνω??Καμιά ρύθμιση??Αυτή είναι η Mobo : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522622 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psytransas Μάϊος 8, 2009 #356 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Ποιο απο τα 2 να παρω για ψηφιακη συνδεση ? Θα "ακουσω" διαφορα ?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803300vshttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=41538368&product=948721 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 8, 2009 #357 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Δεν θα δείς αλλά το πρώτο είναι πολύ μικρό. Σε φτάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Μάϊος 8, 2009 #358 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Vagos δες στο control panel της κάρτας ήχου για κάνα setting τύπου default output analog/digital κτλ,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πως θα είναι η supreme. Psytransas από αναλογική σε ψηφιακή κάποια διαφορά θα ακούσεις,από καλώδιο ακόμα και σε 10 φορές καλύτερο καλώδιο δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις διαφορά με αυτά τα ηχεία. AEk μας αφήνεις σε αγωνία,σπασμένα z5500 πρώτη φορά θα έχω την χαρά να δω,μέχρι να έρθω να τα σπάσω εγώ σκέφτηκα να προτείνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psytransas Μάϊος 8, 2009 #359 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 (edited) Δεν θα δείς αλλά το πρώτο είναι πολύ μικρό. Σε φτάνει?Μια χαρα φτανει. Επισης παραλειψη απο πριν η μητρικη μου ειναι αυτη.Πιστευω ειμαστε οκ, right ?Εdit: Λαθος link. Θα παρω των 1.8ΜΑ και κατι αλλο! Εχω ακουσει οτι δεν εχουν μαγνητικη θωρακηση.Υπαρχει περιπτωση να κινδυνεψουν οι σκληροι ? :-O Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2009 από psytransas Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Μάϊος 8, 2009 #360 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Δεν έχουν μαγνητική θωράκηση και το sub έχει μέσα δυό κιλά μαγνήτη,αυτά είναι ποιοτικές κατασκεύες,για awards μιλάμε! Πήγαινε το κάνα μισό μέτρο μακριά απ'το case και δεν (πιστεύω ότι) θα έχει πρόβλημα. Οκ η μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts