Jump to content

Recommended Posts

μια χαρά τα λες , αν συνδεθούν με οπτική ίνα τότε δεν χρειάζεται να έχεις κάποια δυνατή κάρτα ήχου .

Παιδες μπορει καποιος να παρει μια μεζουρα και να μετρήσει τις διαστασεις του sub ? :jump1:

( Οχι να τις βρει απο το net αλλα να μετρήσει ο ιδιος ;) )

Ευχαριστω :T:

38x33x38 (ΜxΠxY) (Μήκος κουτιού χωρίς την ψύκτρα)

38x33x38 (ΜxΠxY) (Μήκος κουτιού χωρίς την ψύκτρα)

Τελικα δεν χωραει πουθενα γαμωτο...πολυ μεγαλο για το δωματιο μου :mad:

διαστασεις κουτας ψαχνεις η διαμετρος ηχειου/μαγνητη?

Κουτας :bigsmile:

Επίσης υπολόγιζε + 4cm η ψύκτρα καθώς και min άλλα 5cm ανάμεσα στην ψύκτρα και τον τοίχο. Και από τη μεριά του bass reflex ένα αέρα 10cm καλό θα ήταν...

Κάνει και ως σκαμπό...:happy2:

Επίσης υπολόγιζε + 4cm η ψύκτρα καθώς και min άλλα 5cm ανάμεσα στην ψύκτρα και τον τοίχο. Και από τη μεριά του bass reflex ένα αέρα 10cm καλό θα ήταν...

Κάνει και ως σκαμπό...:happy2:

Εχεις μια διαφορα φάσης εσυ...απο ολους τους αλλους :p

Ειπαμε δεν χωραει με καμια παναγια...;)

Άλλος ένας ευχαριστημένος κάτοχος και εδώ. Πλέον η σκούπα έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο δωμάτιο για τους σοβάδες :p

• 3 weeks later...
(edited)

Παιδια μια ερωτηση (ισως χαζη):

Εχω καρτα ηχου την Creative X-FI Titanium Fatality και θα θελα να ρωτησω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος διασυνδεσης τους με την καρτα ηχου ?

Αναλογικα (με τα πρασινο/μαυρο/πορτοκαλι βυσματακια) η με την οπτικη εισοδο που εχουν ?

Με την οπτικη εισοδο εχεις παλι 5.1 κανονικα ? Το εχει δοκιμασει κανεις ? (λιγο δυσκολο να διαβασω ολο το topic :giveup:) Υπαρχει διαφορα ?

Ευχαριστω :)

Έγινε επεξεργασία από psytransas
Παιδια μια ερωτηση (ισως χαζη):

Εχω καρτα ηχου την Creative X-FI Titanium Fatality και θα θελα να ρωτησω ποιοε ειναι ο καλυτερος τροπος διασυνδεσης τους με την καρτα ηχου ?

Αναλογικα (με τα πρασινο/μαυρο/πορτοκαλι βυσματακια) η με την οπτικη εισοδο που εχουν ?

Με την οπτικη εισοδο εχεις παλι 5.1 κανονικα ? Το εχει δοκιμασει κανεις ? (λιγο δυσκολο να διαβασω ολο το topic :giveup:) Υπαρχει διαφορα ?

Ευχαριστω :)

Aναλογικά,αφού έχεις καλή κάρτα.

Αν τα συνδέσεις οπτικά το decoding γίνεται απ' τα logitech,δηλαδή αχρηστεύεις την κάρτα σου.

Δεν θα χανω ομως σε ποιοτητα συνδεοντας τα αναλογικα απ' οτι ψηφιακα ? (περαν του οτι χανω το 5.1, αν καταλαβα καλα απο τις απαντησεις σας)

Δεν νομίζω να καταλαβαίνει αυτί ανθρώπου την ποιότητα που χάνεις, από την μετατροπή Digital To Analog και ανάποδα.

Αναλογικά = Παντού 5.1

Ψηφιακά = Παντού 5.1 εκτός παιχνιδιών

Σε ποιότητα θα χάσεις αν τα συνδέσεις ψηφιακά γιατί όπως ανέφερα και πιο πάνω,η κάρτα θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση από τα logitech στην μετατροπή του σήματος.

δλδ να μήν τα συνδέσω πάνω στην Mobo (rampage formula x48 ddr2)??στα Mutlirama μου είπαν ότι άμα το κάνω θα έχω σωστό 5,1 ήχο στα Games-movies...τι ισχύει??

Aναλογικά,αφού έχεις καλή κάρτα.

Αν τα συνδέσεις οπτικά το decoding γίνεται απ' τα logitech,δηλαδή αχρηστεύεις την κάρτα σου.

επειδη εχω και γω τα z5500 με coaxial (ομοαξωνικο) που γινεται το decoding???

δηλαδη μονο με analog δουλευει η καρτα ηχου??τι @αλακια και αυτη και τα χω μακρια απο το pc που θα βρω 10μετρο αναλογικο????:suicide:

??το "control panel" των ηχείων έχεις μακριά;; (και αν ναι, γιατί;;;; )

Mediamarkt πάντως που ξέρω, έχει καλώδιο να κόψεις όσο θες (αν θες τα βάζεις κ στον γείτονα δλδ :p )