Kostas007 Αύγουστος 27, 2008 #261 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 σε ποια πριζα τα εχεις?δοκιμασε σε καποια αλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock_H Αύγουστος 28, 2008 #262 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 σε ποια πριζα τα εχεις?δοκιμασε σε καποια αλλη Έλεος τι σχέση έχει η μπρίζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Αύγουστος 28, 2008 #263 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 όπου και να τα βάλει θα έχει το ίδιο πρόβλημα μιας και όλο το ρεύμα στο σπίτι είναι κοινό , αλλά φίλε μου το πρόβλημά σου είναι όντος στην τροφοδοσία τους , η σκέψη που μου περνάει είναι να βάλεις κάποιο φίλτρο στην τροφοδοσία των ηχείων σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Αύγουστος 28, 2008 #264 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 (edited) παιδιά μια τελευταία ερώτηση. Αυτό που συμβαίνει είναι αυτό που λένε "popping sound"? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2008 από Tzimmys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock_H Αύγουστος 28, 2008 #265 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Προφανώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Αύγουστος 28, 2008 #266 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Σας ευχαριστώ πολύ παίδες. Έχω ήδη μιλήσει με logitech και περιμένω απάντηση. να είστε καλά. Ελπίζω και με μένα να πάνε όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Αύγουστος 28, 2008 #267 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Σας ευχαριστώ πολύ παίδες. Έχω ήδη μιλήσει με logitech και περιμένω απάντηση. να είστε καλά. Ελπίζω και με μένα να πάνε όλα καλά. 'Όλα θα πάνε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 28, 2008 #268 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Έλεος τι σχέση έχει η μπρίζα... δοκιμασε μια αλλη πριζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Αύγουστος 28, 2008 #269 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Έλεος τι σχέση έχει η μπρίζα... μπορει να μην ειναι καλα γειωμένη, ή να υπάρχει καποιο άλλο μηχάνημα που περμβάλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Αύγουστος 28, 2008 #270 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Παιδιά, εγώ το πιστεύω ότι ίσως να διορθωθεί αν αλλάξω πρίζα. Δεν μπαίνω όμως καν στη διαδικασία να δοκιμάσω γιατί πρώτον δε θέλω να τραβάω μπαλαντέζες μέσα στο δωμάτιό μου και δεύτερον έδωσα 300 ευρώ για να πάρω τα ηχεία. Θέλω να παίζουν τέλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Σεπτέμβριος 3, 2008 #271 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Σήμερα πήρα απάντηση από τη logitech και μου είπαν να τα πάω στο Πλαίσιο (εκεί που τα αγόρασα δηλαδή) Έλπιζα να μου τα αλλάζανε όπως έχουνε πει ήδη άλλα μέλη, μέσω της ligi δηλαδή. Πόσο περίπου θα κάνουνε να μου τα αντικαταστήσουν στο Πλαίσιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Σεπτέμβριος 3, 2008 #272 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Σήμερα πήρα απάντηση από τη logitech και μου είπαν να τα πάω στο Πλαίσιο (εκεί που τα αγόρασα δηλαδή) Έλπιζα να μου τα αλλάζανε όπως έχουνε πει ήδη άλλα μέλη, μέσω της ligi δηλαδή. Πόσο περίπου θα κάνουνε να μου τα αντικαταστήσουν στο Πλαίσιο?Max 24h για έλεγχο,ωστόσο δε νομίζω πως είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή,άρα λογικά θα σου δώσουν πιστωτικό.Αν ισχύει αυτό,ενημέρωσε την logitech ότι το κατάστημα είναι out of stock μήπως και αλλάξουν γνώμη και σε εξυπηρετήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Σεπτέμβριος 9, 2008 #273 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 Παιδιά να σας πω ότι τα παρέλαβα από το Πλαίσιο ολοκαίνουρια πάλι πριν από κανένα 2ωρο, τα σύνδεσα και όλα είναι εντάξει. Δεν είχα χρόνο γιατί έπρεπε να φύγω για τη δουλειά, αλλά μόλις ευκαιρέσω θα τα τεστάρω καλύτερα. Πάντως ο ήχος μέσω ομοαξονικής δε κόβεται καθόλου. και είναι και καινούρια παρτίδα. Έχουν PID r 821. Φαίνονται μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και για τις απαντήσεις και για τη συμπαράσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 28, 2008 #274 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Έχω το subwoofer ανάμεσα στο γραφείο και στο καλοριφέρ.ΠΕΙΡΑΖΕΙ???Ιδίως όταν βάζω τραγούδια δυνατά χαλάει πολύ ο ήχος του μπάσου.Δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό.___________|......oooooo|ΞS...oooooo|Ξ|Υπόδειγμαο = γραφείο| + _ = τοίχοςΞ = καλοριφέρS = Subwoofer Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 28, 2008 #275 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 ξέχασα να κάνω edit στην προηγούμενη.Δεν πειράζει εε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Σεπτέμβριος 28, 2008 #276 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 Κοίτα, ότι δεν είναι το καλύτερο δεν είναι. Αλλά αν δε σε πέρνεις να το βάλεις κάπου αλλόυ, βάλε τουλάχιστον ανάμεσά τους ένα ξύλο να σταματάει τη θερμότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 28, 2008 #277 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 Καλά δεν λέω για την θερμότητα (έτσι κ αλλιώς ο σπιτονοικοκύρης ξεχνάει μερικές βδομάδες να ανοίξει την "αυτόνομη" θέρμανση)Το έχω εκεί καθώς δεν φαίνεται.Απλά λέω για ανακλάσεις του ήχου κυρίως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Σεπτέμβριος 28, 2008 #278 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 Ε όχι, δε βλέπω να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 28, 2008 #279 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 Ναι αλλά γιατί δεν μου αρέσει ο ήχος ρε πατρίδα; Ειδικά όταν αυξάνω λίγοΣτις ταινίες είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 29, 2008 #280 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Χαμήλωσε το μπάσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts