lazarosleon Ιούλιος 8, 2008 #241 Ιούλιος 8, 2008 Αμα την ηξερα θα σε βοηθουσα......με τετοια ηχεια παντως, παρε και μια καλη καρτουλα...
l2phile Ιούλιος 8, 2008 #242 Ιούλιος 8, 2008 Συνέδεσε τα με οπτικό καλώδιο και βάλε DB ProLogic2 Movie/Music αναλόγως
stavperr Ιούλιος 9, 2008 #243 Ιούλιος 9, 2008 Το έκανα αυτό εχτές αλλά δεν μπορούσα να αλλάξω την ρύθμιση σε Pro Logic II μόνο σε Digital μπορούσα να παίξω, επίσης παρατήρησα ότι με το οπτικό καλώδιο δεν μου έπαιζαν τα πίσω ηχεία,αυτό οφείλετε στη κάρτα ήχου ή στο καλώδιο το οπτικό? Όταν μετά τα σύνδεσα direct έπαιζαν όλα κανονικά.Σε περίπτωση που φταίει το οπτικό καλώδιο έχετε να προτείνετε κάτι καλό?
ss13 Ιούλιος 9, 2008 #244 Ιούλιος 9, 2008 σκέφτομαι να αγοράσω τα Z-5500 μαζί με την Asus Xonar αξίζει??
l2phile Ιούλιος 9, 2008 #248 Ιούλιος 9, 2008 Το έκανα αυτό εχτές αλλά δεν μπορούσα να αλλάξω την ρύθμιση σε Pro Logic II μόνο σε Digital μπορούσα να παίξω, επίσης παρατήρησα ότι με το οπτικό καλώδιο δεν μου έπαιζαν τα πίσω ηχεία,αυτό οφείλετε στη κάρτα ήχου ή στο καλώδιο το οπτικό? Όταν μετά τα σύνδεσα direct έπαιζαν όλα κανονικά.Σε περίπτωση που φταίει το οπτικό καλώδιο έχετε να προτείνετε κάτι καλό?Για την ρύθμιση που λες δεν γινόταν, δεν ξέρω.99,99% δουλεύω με direct.Με το οπτικό μήπως το σήμα που έστελνες ήταν στέρεο?Το οπτικό ή παίζει ή δεν παίζει. Έχει ένα κανάλι και μεταφέρει τα δεδομένα σειριακά. Οπότε αν χαλούσε δεν θα ακουγόταν τπτ
stavperr Ιούλιος 9, 2008 #249 Ιούλιος 9, 2008 stereo ήταν γιατί μου το έγγραφε και στην οθόνη του panel των ηχείων. Αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι να το αλλάξω!μήπως αυτό σημαίνει ότι η μητρική μου από την οπτική έξοδο δίνει μόνο stereo ήχο? μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?
l2phile Ιούλιος 9, 2008 #250 Ιούλιος 9, 2008 Μα από την στιγμή που έχεις στέρεο ήχο ακούς από δύο ηχεία. Το μπρος δεξιά και αριστεράΔεν ξέρω πάντως πως είναι με την οπτική αρκετά. Για την ώρα έχω συνδέσει μόνο το xbox360 που έχει πάντα 5.1
stavperr Ιούλιος 9, 2008 #251 Ιούλιος 9, 2008 Ναι έτσι είναι! Τώρα τα έχω συνδέσει direct και είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα να μάθω τι γίνετε με την οπτική περίπτωσή μου!Anyway ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως που μου έδωσες,αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας το γράψει.
sstav Ιούλιος 10, 2008 #252 Ιούλιος 10, 2008 Το MediaMarkt στο Μαρούσι προσφορά τα Ζ5500 στα 199 ευρα!!
Prof_Chaos Ιούλιος 11, 2008 #253 Ιούλιος 11, 2008 ναι στο media markt τα έχει σε εξαιρετική τιμή αλλά έλα που πέφτει το καλοκαίρι και οι διακοπές και το σκέφτομαι αρκετά να τα τσιμπήσω..τώρα εχω κάτι logitech των 65 ευρώ 5+1 που την κάνω την δουλειά μου ..
whitesnake Ιούλιος 12, 2008 #254 Ιούλιος 12, 2008 Το πλαίσιο στην Αργυρούπολη το απόγευμα χθες (παρασκευή) είχε τρια τεμάχια Ζ5500 διαθέσιμα. Στα 199 τα έχουν και κει.
Prof_Chaos Ιούλιος 12, 2008 #255 Ιούλιος 12, 2008 Το πλαίσιο στην Αργυρούπολη το απόγευμα χθες (παρασκευή) είχε τρια τεμάχια Ζ5500 διαθέσιμα. Στα 199 τα έχουν και κει.ναι αλλά απο το site τα βγάλανε..
whitesnake Ιούλιος 18, 2008 #258 Ιούλιος 18, 2008 Σαφώς και έχει για τους μακρυνούς, αλλά εγώ το λέω για κάποιον που μπορεί να πάει ώστε να τα πάρει σε αυτή την τιμή. Προχθές έιχε 4 κούτες Ζ5500 πάντως.
Tzimmys Αύγουστος 26, 2008 #260 Αύγουστος 26, 2008 'Εχω τα z5500 κανα 2-3 μήνες τώρα και τα δουλεύω με την xfi champion platinum fatality. Όταν τα δουλεύω αναλογικά όλα είναι εντάξει. Όταν τα δουλεύω ομοαξονικά, ανά λίγα λεπτά κάνει μια μικρή διακοπή. Στην αρχή μου πήγε στο μυαλό η μη σωστή μαγνητική θωράκιση των ηχείων, κάτι που το έχω ακούσει από πολλούς. Δε βιάστηκα όμως να επικοινωνήσω με τη logi γιατί ψιλοέτρεχα και γιατί ξέρω ότι είναι άψογη με τέτοια πράγματα. Kαι είπα να δοκιμάσω και άλλους drivers στη κάρτα ήχου, μπας και.... Δοκίμασα αυτούς που είχε η κάρτα μου όταν ήρθε, δοκίμασα τους modαρισμένους του Daniel K και τώρα δοκίμασα και τους 2.18.004, τους πιο νέους δηλαδή. Όλοι το ίδιο πρόβλημα. Και βασικά είμαι αρκετά σίγουρος ότι οφείλεται στη μη σωστή θωράκιση των ηχείων γιατί (ψηφιακά πάντα) αν ανάψω ένα φως ή γενικά μια ηλεκτρική συσκευή διακόπτεται ο ήχος. Τέλος όταν ανοίγω τα ηχεία από stand bye ακούγεται ένας θόρυβος σαν τσακ. Τι λέτε? Φταίνε τα ηχεία?
Recommended Posts