karatekas Μάϊος 14, 2008 #221 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2008 αχαχαχαχαχαχαχα ακόμα γελάω χαχαχαχαχαχα ένα μικρούλι Α΄σημαντο λαθάκι έκανα χεχε, έκανα το ανάλογο εντίτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Μάϊος 16, 2008 #222 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτιΌταν αυξομειώνω την ένταση απότομα ακούγεται ενα σκρατσάρισμα δυνατό στιγμιαίο.Όχι πάντα αλλά όποτε γίνεται είναι ενοχλητικό.Είναι μήπως απο κάποιο ηχείο.Τα έχω τεστάρει με μουσική κλπ και φαίνονται οκ πάντως.Από το subwoofer δεν είναι σίγουρα.Σκέφτομαι μήπως είναι από τα καλώδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafoylis Μάϊος 16, 2008 #223 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 αν ειναι κοντα σε καλωδια με ρευμα πολλες φορες δημιουργουν καποιο θορυβο αλλα δεν νομιζω να μην εχουν τετοια προστασια κοιτα τα καλωδια σου για αρχη να μην ακουμπανε σε καλωδιο οπου περναει ταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 16, 2008 #224 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Ίσως το ποτενσιόμετρο της έντασης να την έχει ακούσει... (να υποθέσω ότι εννοείς αύξηση της έντασης είτε από το τηλεκοντρόλ ή με το χέρι έτσι?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Μάϊος 16, 2008 #225 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Με το χέρι μου το κάνει.Με control ειναι οκ απ΄ότι βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 16, 2008 #226 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Αν είναι εντός εγγύησης στείλε κανά mail logitech... Αλλιώς άνοιγμα και καθάρισμα (μπας και στρώσει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Μάϊος 19, 2008 #227 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2008 Είναι εκτός δυστηχώς,θα το κοιτάξω μόνος μου.Δεν ιδιαίτερα σημαντικό άλλωστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 22, 2008 #228 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 1ον) Παιδιά έχει κάνει/βρει κάποιος κολώνες για τα ηχεία; Δεν θέλω να τρυπήσω τον τοίχο και να τα βιδώσω (α.νοικιάζω β.αναλόγως πόσοι είμαστε στο πισι κ του τι κάνω αλλάζω κ την θέση τους (πάνω στο κρεβάτι )) Μου λέει ένας φίλος να βάλω κάτι μπλου-τακ αλλά σε αυτοκόλλητο (το κολλάς κ το ξαναβγάζεις μαζί με το σοβά όπως είπε) αλλά είναι σχετικά βαριοί οι δορυφόροι κ δεν ξέρω αν αντέξει. Εσείς πως έχετε βάλει τα πίσω; 2ον) __________ |Ξ()|---| |Ξ Ξ = καλοριφέρ () = subwoofer |---| = γραφείο Όπως βλέπετε από το ΤΕΛΕΙΟ σχήμα μου, έχω το subwoofer ανάμεσα από το καλοριφέρ κ το γραφείο.Παίζει να υπάρχει παραμόρφωση από τις πολλαπλές ανακλάσεις του ήχου(ανάμεσα στο γραφείο κ καλοριφέρ κ στις φέτες του καλοριφέρ)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 22, 2008 #229 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 1ονΚολώνες υπάρχουν σε καταστήματα ήχου, δυστυχώς συνήθως προορίζονται για ηχεία μεγαλύτερου κόστους, οπότε είναι και ήδη τσιμπημένες οι τιμές τους.2ονεγώ θα ανησυχούσα περισσότερο για το ζέσταμα από το καλοριφέρ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 22, 2008 #230 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 α)Σκέφτομαι να κάνω δικές μου με χαλκοσωλήνα. Φθηνός κ δυνατός. Αν γίνει κάτι θα σας στείλω photosβ)Καλά το καλοριφέρ σπάνια το ανοίγει ο ιδιοκτήτης κ σε φάσεις που λείπω από το σπίτι (από αυτόνομη θέρμανση το γύρισε σε κεντρική.αν δεν το έχω ανοιγμένο τις ώρες που το ανάβει δεν έχω ούτε τότε.τεσπα) Παίζει να πάθει τπτ από την θερμότητα όταν είναι κλειστό;Να το βάλω αλλού είναι κάπως δύσκολο γιατί θα φαίνεται, αν κ βολεύει τρελά για υποπόδιο, χμμμμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panelix Ιούνιος 5, 2008 #231 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Παιδια εμένα αρχισε να μου ακούγετε αυτος ο ήχος που κάνει καθέ λίγο pop νομίζω οτι πρέπει να το έχω ξαναδιαβάσει, τι να κάνω;;;Δεν έχω κρατήσει την κούτα μπορώ να τα πάω για rma; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panelix Ιούνιος 5, 2008 #232 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Επίσης έχουν και μια αυξομείωση της έντασης αλλά δεν ξέρω αν φταίνε τα ηχέια η η κάρτα ήχου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Ιούνιος 5, 2008 #233 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Email @ logitech.. Εφόσων είναι εντός εγγύησης είναι οκ. Θα σου στείλουν πρώτα τα ηχεία και μετά θα στείλεις τα δικά σου πίσω (αν σου τα ζητήσουν όλα φυσικά) Οπόταν θα έχεις κούτα να τα στείλεις πίσω Δεν Θυμάμαι όμως αν είχε κάποιο κωδικό που ίσως σου ζητήσουν στην κούτα πάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panelix Ιούνιος 5, 2008 #234 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Δεν θά μπορούσα να τα στείλο στο πλαίσιο εφοσον είναι εντος εγγύησης? Ευχαριστώ για την απάντηση Πούλησα τα παλιά μου ηχεία σε έναν φίλο και του έδωσα την καινούρια κούτα οπότε αν δεν την έχει πετάξει λογικά θα την βρώ... Την ώρα που παίζουν μουσική ολα αυτά ενοείτε δεν το κάνουν ενω ειναι idle... Μολις δοκίμασα ταίνεια και παίζει μια χαρά μήπως είναι αλλο το προβλημα; Σύγνωμη κι ολας ρε παιδιά αλλα δεν ξέρω τι να κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Ιούνιος 5, 2008 #235 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Το ίδιο είναι.. Στην logitech είναι εξίσου εξυπηρετικοί σε τέτοια θέματα.. (ασχέτα αν εγώ περιμένω refund εδώ και 3 μήνες σχεδόν ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panelix Ιούνιος 5, 2008 #236 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 οκ, θανξ και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Ιούνιος 27, 2008 #237 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 Παιδια, δεν ξερω αν το αναφερατε παλι, μα στο επισημο site βλεπω κατι κολωνες ειδικες για τα ηχεια αυτα σε ενα βιντεακι. Δεν μπορουμε να τα βρουμε?Και μηπως μπορουμε να μαθουμε τιμουλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavperr Ιούλιος 8, 2008 #238 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2008 Καλησπέρα και από μένα! Είμαι και εγώ ένα από τους κατόχους του Ζ-5500 και από τις πρώτες δοκιμές έχω μείνει αρκετά ενθουσιασμένος. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει έτσι ώστε να σιγουρέψω ότι έχω κάνει σωστές ρυθμίσεις. Έχω την μητρική της Intel την DG965WH http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg965wh/dg965wh-overview.htm Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι δυνατόν τι μπορώ να κάνω για να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση. Να ενημερώσω ότι το στήσιμο των ηχείων έχει γίνει σωστά,επίσης σήμερα μου φέραν ένα καλώδιο οπτικής ίνας που ακόμα βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει. Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις θα πρέπει να έχω στα ηχεία όταν ακούω μουσική και τι όταν βλέπω ένα DVD; Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Ιούλιος 8, 2008 #239 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2008 Απο καρτα ηχου??? Της Μητρικης???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavperr Ιούλιος 8, 2008 #240 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2008 ναι από την Onboard της μητρικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts