nikos312 Ιανουάριος 22, 2011 #541 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 του ειπα να βγαλει την ασφαλεια που ειχε μεσα και να ζητησει μια ιδια απο το ηλεκτρομαγαζο.ελπιζω να το καταφερε. ξερεις κανεις αν πρεπει να απευθυνθω στη logitech ελλαδος ή να στειλω μαιλ κατευθειαν εξω?Δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι.. Έχω ένα παλιό σετ z5500 αλλά λόγω τούμπας κατά την μετακόμιση κάνει έναν θόρυβο το woofer. Αν το ξεθάψω θα το βάλω στις αγγελίες. Στείλε pm αν σε ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Φεβρουάριος 4, 2011 #542 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 να ρωτησω και εγω κατι?αν παραγγειλεις τα ηχεια μεσα απο την logitech η εγγυηση πως ισχυει?δλδ αν πας σε ενα μαγαζι και αγορασεις ενα προιον τοτε η αποδειξη η τιμολογιο ισχυει σαν εγγυηση.στην περιπτωση που εχεις παραγγειλει απο το site της εταιριας τοτε ποιο 'χαρτι' χρησιμοποιεις σαν εγγυηση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Φεβρουάριος 4, 2011 #543 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 ...κανεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 4, 2011 #544 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Εχεις απευθειας εγγυηση στην κατασκευαστρια εταιρεια με το serial number σου!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 4, 2011 Author #545 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Αν χρειαστείς οτιδήποτε, θα επικοινωνείς απευθείας με τη Logitech.Νομίζω οι περισσότεροι ευχαριστημένοι έχουν μείνει από την εξυπηρέτησή της σε θέματα εγγύησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Φεβρουάριος 4, 2011 #546 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Εχεις απευθειας εγγυηση στην κατασκευαστρια εταιρεια με το serial number σου!!το οποιο που βρισκεται το συγκεκριμενο?στο δινουν απο εκει ?το αναγραφει το κουτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Φεβρουάριος 8, 2011 #547 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Καμια βοηθεια ?δεν εχει παραγγειλει κανεις απο logitech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Φεβρουάριος 9, 2011 #548 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 το οποιο που βρισκεται το συγκεκριμενο?στο δινουν απο εκει ?το αναγραφει το κουτι?λογικά θα είναι και επάνω στο κουτί και επάνω στο ίδιο το προϊόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSkade Φεβρουάριος 10, 2011 #549 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Παιδες να ρωτησω κ εγω τη γνωμη σας/φώτα σας??....σκέφτομαι λοιπον να προβώ στην αγορα των εν λόγω ηχείων (μαλλον αυριο) αλλα εχω την έξης αμφιβολία. 1. Θα παιζουν σωστα με το λαπτοπ μου (Asus A6j) ή αδικα θα δωσω τα 300e? Βασικα το προγραμματακι που κοιταξα μεσα απ το pc λεει πως εχει γραμμη για SPDIF (εχει επιλογη ενεργοποιησης/απενεργοποιησης). Στο manual που ξεφυλλιζα κ εδειχνε τα icons ελεγε πως το SPDIF υποστηριζεται απο μερικα μοντελα, μα στο λαπτοπ δν υπηρχan παρα μονο τα τρια βασικα (audio input-mic in-headphone out) αλλα το σηματακι SPDIF δν το ειδα. Στο site λεει πως εχει Built-in Intel High Definition audio compliant audio chip, with 3D effect & full duplex SoundBlaster Pro Compatible Built-in stereo speakers (1.5W) 2. Αυτο το SPDIF εχει σχεση με τα ηχεία ή μπορω απλα με ενα μετατροπεα να συνδεσω τα τρια καλωδια των ηχειων σε ενα κατευθείαν? δηλ στο headphone out?? Τελικά, τι να κάνω? Να στειλω την παραγγελία ή δν προβλέπεται να παιξουν σωστα? Help boys γιατι εχω πελαγώσει... :giveup: Ισως αυτο θα σε βοηθησει! 1m Toslink to Mini Toslink (3.5mm Minijack) Optical Cable Only £5.10 at TVCables Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Φεβρουάριος 21, 2011 #550 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 μαπα τα ηχεια απο θεμα ποιοτητας ηλεκτρoνικων συστηματων και τεχνολογιας...καηκε η "οθονη καταστασης", εχω βγει απο εγγυηση και ανοιγω το φως για να ρυθμισω τις επιλογες...φοβερο...πρωτη μου φορα παρελκομενο μη αμεσο εξαρτημα καιγεται ετσι...ειπαμε να ηταν ηχειο ενταξει αλλα αυτο..?? εχω ακουσει αρκετους να το παθαινουν...πφ...πως φτιαχνει γαμωτο...:fist:εγγυηση logitech θα στραβωθω για να "ακουω"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Φεβρουάριος 21, 2011 #551 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 μιλα με τη logi απευθειας πες το προβλημα σου εμενα μου τα αλλαξαν ενω ημουν εκτος εγγυησης βασικα δεν ειχα αποδειξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeleGiannisGalpe Φεβρουάριος 27, 2011 #552 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 κατι ασχετο :εχει κανεις τα edifier s730?εχουν πιο γλυκο μπασο αποτι τα logitech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 18, 2011 #553 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 Golden shovel, i know, αλλά έχω μία απορία.Συνδέω τα ακουστικά στην έξοδο των ηχείων και όταν τερματίζω την ένταση ακούγονται χάλια (λες και το τραγούδι είναι 24kbps). Τα συνδέω απ' ευθείας στην sb xfi και ακούγονται μία χαρά.Κάνουν κάποια επεξεργασία ...καταστροφής... οι ηχειάρες μου; Πίστευα ότι απλά περνάνε το σήμα και το ψιλοενισχύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 18, 2011 #554 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 Οταν τα συνδεεις πανω τους χρησιμοποιουν τα ηχεια για ενισχυση κλ. και οχι τη καρτα ηχου.Η καλυτερη λυση ειναι ενα splitter ωστε να συνδεεις τα ακουστικα και το minijack των ηχειων στην καρτα ηχου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 18, 2011 #555 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 4 Way Audio Video AV RCA Switch with AV Cable, Black Color Κάτι τέτοιο σε πιο απλό, ε; (ήταν το πρώτο που βρήκα)Χωρίς διακόπτη δεν βολεύει. Δεν έχουν ρύιμθση τα ακουστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippokratis Ιανουάριος 6, 2012 #556 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 GEAS SAS PAIDIA 8A I8ELA TIN SIMVOULI SAS GIA TA LOGITECH Z5500 8A I8ELA NA PWTISW AN AXIZEI NA TA AGORASW KAI AN ONTOS EINAI KALA KAI DINATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 7, 2012 #557 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 GEAS SAS PAIDIA8A I8ELA TIN SIMVOULI SAS GIA TA LOGITECH Z5500 8A I8ELA NA PWTISW AN AXIZEI NA TA AGORASW KAI AN ONTOS EINAI KALA KAI DINATA Γιατί φωνάζεις?? Ναι αξίζουν τα ηχεία ειναι οτι καλύτερο υπάρχει στα 300€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippokratis Ιανουάριος 7, 2012 #558 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 signmi an sas fonaza diladi me simvoulueis na ta agorasw a!!!! 8a i8ela na rwtisw giati oanw sto kouti grafei 500W kai apo panw grafei 1000W:hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 7, 2012 #559 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 505rms watt1000watt peak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 7, 2012 #560 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 (edited) GEAS SAS PAIDIA8A I8ELA TIN SIMVOULI SAS GIA TA LOGITECH Z5500 8A I8ELA NA PWTISW AN AXIZEI NA TA AGORASW KAI AN ONTOS EINAI KALA KAI DINATA Ότι έχουν δυνατό (υπέρ το δέον) υπογούφερ είναι γεγονός. Από κει και πέρα, το "καλά ηχεία" ελέγχεται (ως γνωστόν μάλλον προς βαβούρα τείνουν: προβολικό, με έλλειψη ελέγχου μπάσο, συνεσταλμένη μεσαία περιοχή, κατσαρα, επιθετικά πρίμα), ενώ και για τα 300€ δεν ξέρω που υπάρχει αυτή η τιμή. Επίσης, το όλο hype με τα watt είναι άνευ περιεχομένου, καθώς η ισχύς τους αρκεί και περισσεύιε για κάθε χρήση (εξάλλου, το μέγεθος που είναι ενδεικτικό για το πόσο δυνατά παίζουν τα ηχεία είναι η ευαισθησία και όχι τα wattRMS/peak/whatever). Εναλλακτικές υπάρχουν, αγγίζουν όμως σχεδόν τα 400€. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2012 από Ερνέστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts