hyperion Αύγουστος 12, 2010 #521 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Τα ηχεια αυτα τα ζαχαρωνω πολυ καιρο τωρα...Απο τοτε που η τιμη τους ηταν 230 ευρω..Τωρα δυσκολα.. εγω για αυτο τα πηρα...τα βρηκα 230 καποτε στο παρελθον και τα τσιμπησα στιγμιαια...ουτε προφητης να ημουν...τωρα 300+ κανουν...:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Αύγουστος 19, 2010 #522 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 Με 299 τα εχω δει στο Saturn Γερακα και σε αλλα online καταστηματα παιζουν μεχρι και τα 250..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Αύγουστος 20, 2010 #523 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Που τα ειδες 250€??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Αύγουστος 20, 2010 #524 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Τα ειχε στο pixmania τωρα τα εβαλαν 275... 319 γραφει στο skroutz αλλα 275 τα χει τωρα.. Τα ειχε 250 πριν μια εβδομαδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Αύγουστος 20, 2010 #525 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Φιλε μου μεγαλη απαταη στο pixmania, 275 αξια +130 εξοδα αποστολης = 405€!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Αύγουστος 20, 2010 #526 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Ετσι ειναι εκτος αν εχεις καποιον δικο σου να στο φερει! Εγω δεν το υπολογισα αυτο το εξοδο γιατι ο πατερας παει γαλλια που και που οποτε μου το φερνει αν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 31, 2010 #527 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 καλησπέρα παιδιά.. μόλις αγόρασα τα εν λόγω ηχεία και έχω ένα μικρό προβληματάκι.. τα σύνδεσα όλα σωστά όπως λένε οι οδηγίες και όταν παίζω οτιδήποτε, από μουσική ώς παιχνίδια δεν ακούγεται καθόλου το sub.. τι παίζει?? τα συνδέω και στην onboard κάρτα ήχου αλλά και σε εξωτερική κάρτα ήχου (Creative Soundblaster X-Fi 5.1 ) και σε καμμία των περιπτώσεων δεν λειτουργεί.. πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο pc? από συνδεσμολογία είναι σωστά αλλά όταν παίζει το test για παράδειγμα όταν πάει στο sub και βάζω το αυτί μου ακούγεται πολύ πολύ αχνά ένα μικρο τζ τζ τζ τζ ενώ όλα τα υπόλοιπα ηχεία λειτουργούν κανονικότατα!!! Τι γίνεται?? Ξέρει κανείς?? Ακόμα και την ασφάλεια έβγαλα μπας και έχει καεί, αλλά ήταν μια χαρά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Αύγουστος 31, 2010 #528 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 εχεις δει αν το sub ειναι χαμηλομενο?Πατα μια φορα το κουμπι level και τσεκαρε στο ποσο ειναι to sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 31, 2010 #529 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 είναι γύρω στο 70% αλλά όσο και να το δυναμώσω πάλι έτσι κάνει.. σαν παράσιτα αλλά πολύ χαμηλωμένα Ακόμα και την ασφάλεια έβγαλα μπας και έχει καεί, αλλά ήταν μια χαρά.. A επίσης, ακόμα και αν τα έχω ξεσυνδεδεμένα και πατάω το test πάλι δεν ακούγεται το sub.. Χαλασμένο μου το φέρανε?? Τι θα κάνω αν μου το φέρανε χαλασμένο?? Που θα απευθυνθώ?? Στο site της logitech δεν έχει κάπου να βρω λύση... PLZ help Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapouts Δεκέμβριος 12, 2010 #530 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Καλησπερα σε ολους, Θα ηθελα γνωμες και βοηθεια αν ειναι ευκολο. Ενδιαφερομαι για αγορα των LOGITECH Z 5500. Θα μου βγουν περιπου στα 120 ευρω λογω επιδοτησης κινητης που θα εξαργυρωσω στο Πλαισιο, αρα απο θεμα τιμη ειναι καλυμμενος και δε το σκεφτομαι. Παρακατω... Τα θελω για 2 λογους. Πρωτον για να ακουω μουσικη απο το PC. Να σημειωσω πως δεν εχω εξτρα καρτα ηχου, μονο αυτη που εχει η μητρικη. (Δεν ξερω αν τα λεω σωστα ωντας ασχετος). Θα χρειαστω εξτρα καρτα ηχου? Κι αν ναι σε τι τιμη ? Δευτερον, για ηχο σε ταινιες (σε Bluray μορφη) καθως η τηλεοραση μου εχει συνδεση με οπτικη ιν κι ετσι σκοπευω να τα συνδεσω. Τα θεωρειτε καλη επιλογη για τη χρηση που θελω ? Εχετε κατι αλλο να προτεινετε ? Επισης ξερετε αν εχει λυθει το προβλημα με το καμενο backlight του πανελ τους ? Ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeleGiannisGalpe Δεκέμβριος 12, 2010 #531 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 εγω θα τα αγοραζα με 100000000 σε τετοια τιμη...καρτα ηχου δεν χρειαζεσαι αλλη,αλλα αν μπορεις να διαθεσεις κατι παραπανω τοτε θα δεις την πραγματικη τους δυναμη ειναι και για μουσικη και για ταινιες..μπορεις να κανεις επιλογη κιολας απτο χειριστηριο(αυτο μαλλον το ξερεις).εγω σου προτεινω να τα παρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterthegreat Δεκέμβριος 12, 2010 #532 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 φιλε μην το σκεφτεσαι καν ειναι τα κορυφαια,θελω ποσο καιρο να τα παρω αλλα ολο κατι γινεται και δεν μου περισσευουν τα λεφτα και εσυ με τετοια προσφορα,δαγκωτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 12, 2010 #533 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 εγω θα αγοραζα τα behringer ms40 που αμα τα ακουσεις, they will blow ur mind! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapouts Δεκέμβριος 12, 2010 #534 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Ψηνομαι αρκετα. Οσον αφορα στο θεμα ακροασης μουσικης απο τον Η/Υ ειμαι καλυμενος. Εχω θεματακι ομως για το πως θα τα συνδεσω στην τηλεοραση για ναι μεν εχει συνδεση με οπτικη ινα αλλα optical out και δε θα παιρνω ηχο 5.1 και το σκεφτομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 12, 2010 #535 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Ναι για ταινίες χάνεις το 5.1 αλλα πριν πάρεις οτιδήποτε άκουσε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapouts Δεκέμβριος 13, 2010 #536 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Αν το συνδυαζα με το WD TV Live Hub και συνεδεα την οπτικη του player με τα ηχεια θα ειχα ηχο 5.1 απο τον player στα 5500 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikelaggelos1416003295 Ιανουάριος 20, 2011 #537 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 τα z-5500 του ξαδερφου μαλλον τα κακαρωσαν. πως μπορω να σιγουρευτω για κατι τετοιο? αλλαξε την ασφαλεια απο πισω και παλι δεν αναβουν. δεδομενου οτι μας χωριζει το μισο Αιγαιο και δεν μπορω εγω να τα δω, τι να του πω να τσεκαρει?επισης σε περιπτωση που οντως ειναι dead μπορω να απευθυνθω στην logitech?(μιας κι ειναι εκτος εγγυησης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeleGiannisGalpe Ιανουάριος 21, 2011 #538 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 τα εχει βαλει στη μπριζα? η ασφαλεια ομως ειναι η σωστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Ιανουάριος 21, 2011 #539 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 τα ζαχαρωνα αρκετο καιρο τα z5500 εχοντας τα g51 που με καλυπτουν αρκετα.Το θεμα ομως ειναι οτι εσπασα ενα ηχειο των G51 και οπως ειναι φυσικο δεν υπαρχει spare Κομματι για αντικατασταση, που σημαινει οτι το συστηματακι ειναι μαλλον δεν ειναι καταλληλο για 5,1...Με λιγα λογια και τα z5500 για τα 300ευρω που εχουνε ειναι πολυ καλα αλλα δεν με βλεπω να τα αγοραζω.Εχει κανενας ετοιμο set home theater(samsung, lg, sony) στο pc να μας πει εντυπωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikelaggelos1416003295 Ιανουάριος 21, 2011 #540 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 τα εχει βαλει στη μπριζα?η ασφαλεια ομως ειναι η σωστη? του ειπα να βγαλει την ασφαλεια που ειχε μεσα και να ζητησει μια ιδια απο το ηλεκτρομαγαζο.ελπιζω να το καταφερε. ξερεις κανεις αν πρεπει να απευθυνθω στη logitech ελλαδος ή να στειλω μαιλ κατευθειαν εξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts