peterthegreat Απρίλιος 15, 2010 #501 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 τα εχουν στα 399 προσφορα για το πασχα στο πλαισιο αλλα εαν σκεφτεις πως ενα χρονο πριν η προσφορα ηταν στα 250 τοτε μονο προσφορα δεν ειναι........................αστα φιλε οταν τα ειχε το media στα 299 ευρω πριν τρια με τεσσερα χρονια δεν τα πηρα μεγα λαθος,κατα καιρους κοιταω αλλα δεν εχω τα λεφτα παντα διαθεσιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psytransas Απρίλιος 22, 2010 #502 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Αυτη η μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526884&u=GIGABYTE-GA-P55-US3L-R1.1 τι καλωδιο χρειαζεται για να συνδεθει με τα Ζ5500 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nkk Μάϊος 13, 2010 #503 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Έχω τα ηχεία 3,5 χρόνια και τα βρίσκω πραγματικά άψογα!Σε συνδυασμό με μια Xfi Xtreme Music και προσεγμένες ρυθμίσεις βγάζουν πάρα πολύ καλό και καθαρό ήχο για ταινίες,παιχνίδια,ακόμα και για να φτιάχνεις μουσική...Για το τελευταίο σίγουρα δε βγάζεις τον ήχο που θα έβγαζε μια M-Audio με 2 καλά monitor βέβαια αλλά προσωπικά δεν έχω παράπονο,δυνατός,καθαρός και κρύσταλο ήχος!! Όσοι είστε απογοητευμένοι μάλλον κάτι έχετε κάνει λάθος στη σύνδεση,στις ρυθμίσεις η απλά η κάρτα ήχου σας δεν αξιοποιεί τα ηχεία σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 13, 2010 #504 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 θα βγάλει η logitech κανένα αντίστοιχο νέο μοντέλο με τα z-5500? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 13, 2010 #505 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 θα βγάλει η logitech κανένα αντίστοιχο νέο μοντέλο με τα z-5500?Γιατι να το κανει?Καλυπτει την αγορα χρονια τωρα και ο μονος σοβαρος ανταγωνισμος ειναι απο την (τραγικη σε διαθεσιμοτητα) Edifier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Μάϊος 13, 2010 #506 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Γιατι να το κανει?Καλυπτει την αγορα χρονια τωρα και ο μονος σοβαρος ανταγωνισμος ειναι απο την (τραγικη σε διαθεσιμοτητα) Edifier.Αλήθεια Edifier το αντίστοιχο με τα z5500(δεν θυμάμαι model) το βρίσκουμε καθόλου Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 13, 2010 #507 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 απλά επειδή θέλω να αγοράσω κάτι αντίστοιχο με το Ζ-5500 και άμα είναι να βγάλει κάτι σχετικά σύντομα να περιμένω για νέο μοντέλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 13, 2010 #508 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 απλά επειδή θέλω να αγοράσω κάτι αντίστοιχο με το Ζ-5500 και άμα είναι να βγάλει κάτι σχετικά σύντομα να περιμένω για νέο μοντέλοΑν τα βρεις πουθενα, παρε τα Edifier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 13, 2010 #509 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Αν τα βρεις πουθενα, παρε τα Edifier.δηλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 13, 2010 #510 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 δηλ?Edifier s550. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 13, 2010 #511 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Edifier s550.thx αλλά δεν βλέπω να έχουν optical/coaxial η μήπως έχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas443 Ιούλιος 30, 2010 #512 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 Παιδιά θέλω μια βοήθεια έχω τα ειχια και έχω παρατήρηση κάτι ότι δεν κλείνουν πατάω το κουμπί από το panel κάτω δεξιά και μου ανάβει το κόκκινο φωτάκι με το σχήμα τον ακουστικών σβήνει ο φωτισμός και εμφανίζει γράμματα στην οθόνη δεν γίνετε να κλίση τελείως??να τα παω πίσω σήμερα τα πήραΕυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nkk Ιούλιος 30, 2010 #513 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 Παιδιά θέλω μια βοήθεια έχω τα ειχια και έχω παρατήρηση κάτι ότι δεν κλείνουν πατάω το κουμπί από το panel κάτω δεξιά και μου ανάβει το κόκκινο φωτάκι με το σχήμα τον ακουστικών σβήνει ο φωτισμός και εμφανίζει γράμματα στην οθόνη δεν γίνετε να κλίση τελείως??να τα παω πίσω σήμερα τα πήραΕυχαριστωΓια να σβήσει τελείως κλείνεις το διακόπτη στο πίσω μέρος του Sub-woofer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούλιος 30, 2010 #514 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 εχω εντοπισει 2 "bugs" οσο καιρο συμβιωνω μαζι τους και θα ηθελα να μου πειτε αν τα αντιμετωπιζει κ κανεις αλλος:1. Αν εχω καιρο (μερες) να τα ανοιξω, δν χαμπαριαζουν απο το κουμπι του πανελ. Ανοιγουν μονο απο το κοντρολακι2. Αν εναλλασσομαι μεταξυ optical και coaxial μεσω του κοντρολ, σκαλωνει το πανελ και κολλαει κ καμμια φορα κλεινει κ τελειως!! (ουτε καν κοκκινο λαμπακι, τιποτα)Τα ηχεια τα εχω αγορασει καινουρια κ το μονο που εχω κανει ειναι να τους αλλαξω 2 φορες ασφαλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo106 Αύγουστος 1, 2010 #515 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2010 Δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα απο τα προβληματα που αναφερεις.Μπορεις να τα στελεις rma παντως, της logitech ειναι αψογο.Φιλος ειχε στειλει το δικο του σετακι z5500, απλως στελνοντας τα sn,pn και pid και την αποδειξη αγορας σε mail!:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Αύγουστος 3, 2010 #516 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 Ειναι οντως τοσο καλα αυτα τα ηχεια? Εγω γιατι πριν καποια χρονια θυμαμαι πως ειχαν γυρω στα 215?Τωρα τα χει στα 329 το πλαισιο και θεωρειται και προσφορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 4, 2010 #517 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Αθλία ειναι τα ηχεία σε ποιότητα+οτι δεν ειναι τοσα watt πραγματικα...Ακούστε behringer ms40 και θα καταλάβετε τι εννοώ..:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Αύγουστος 5, 2010 #518 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 αυτα που λες sirdiman ειναι monitors για μουσικη παραγωγη, ηχογραφησεις κλπ κ λογικο ναχουν μεγαλυτερη πιστοτητα ηχου απο καθε ηχεια υπολογιστη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 12, 2010 #519 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 τα ηχεια ειναι υπερκαλα...τελεια σχεδον...εχω και ενωση σε home cinema...τα monitor ειναι υπερβολη...και εδω λεμε για πολυκαναλο συστημα... ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ, Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ...μην πω και τo λειτουργικο-drivers... τα ηχειακια, με ποιοτικη καρτα ηχου βγαζουν ονειρικο ηχο σε ολες τις εντασεις... 2+ χρονια απολαυση...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Αύγουστος 12, 2010 #520 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Τα ηχεια αυτα τα ζαχαρωνω πολυ καιρο τωρα...Απο τοτε που η τιμη τους ηταν 230 ευρω..Τωρα δυσκολα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts