Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2007 Έχω το Windows Live Messenger (aka msn messenger), μια M-Audio delta audiophile 2496 κάρτα ήχου και το εξής πρόβλημα:Όταν κάνω call κάποιον ή όταν είμαι στις ρυθμίσεις ήχου του msn, πέφτει αυτόματα η ένταση του ήχου στο ελάχιστο δυνατό. Προσπαθώντας να την ανεβάσω, πέφτει συνεχώς. Δλδ ανεβάζω τη μπάρα με το mouse και αυτή λες και τραβιέται απο μαγνήτη συνεχώς κάτω. Το ίδιο γίνεται και με τη μπάρα του ήχου στο wave του panel των Windows. Απο το panel της κάρτας ήχου όλα ok. Να σημειώσω οτι η ένταση πέφτει γενικά, όχι μόνο στο msn. Καμιά ιδέα; Δε λέει να βάζω και την creative παράλληλα μόνο και μόνο για το msn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 Δοκίμασε να βάλεις και την 7.5 έκδοση του messenger.. Αλλά Drivers της κάρτας μου μυρίζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 28, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από $George Vasil$Αλλά Drivers της κάρτας μου μυρίζει..+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 28, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 Drivers έχω τους τελευταίους και πιστεύω πως έχω κάνει κάθε δυνατό συνδυασμό ρυθμίσεων απο το panel της κάρτας. Την 7.5 έκδοση το σκέφτηκα κι εγώ αλλά νομίζω οτι με το που τη βάζεις σε υποχρεώνει να αναβαθμίσεις στην 8.’λλη ιδέα; Δεν το αντέχω άλλο αυτό το σπάσιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 Σε υποχρεώνει? Δοκίμασε να βάλεις προηγούμενους Drivers τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.