HotPeanut Αύγουστος 3, 2007 #121 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το Adrenaline Dodge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 3, 2007 #122 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 ρε παιδια βοηθηστε λιγο , στην 1η πιστα ανοιγω την μεγαλη πορτα που εχει και προχωραω στον διαδρομο και μου βγαζει τα στατιστικα του παιχνδιου αλλα δεν κανει continue...κατω κατω λεει completed time trial no αλλα πως γινεται αφου την ανοιξα την πορτα....τι κανω λαθος??πρεπει να βρω ολα τα μυστικα??στο unlocks δεν μου βγαζει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 4, 2007 #123 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 01:06] ρε παιδια βοηθηστε λιγο , στην 1η πιστα ανοιγω την μεγαλη πορτα που εχει και προχωραω στον διαδρομο και μου βγαζει τα στατιστικα του παιχνδιου αλλα δεν κανει continue...κατω κατω λεει completed time trial no αλλα πως γινεται αφου την ανοιξα την πορτα....τι κανω λαθος?? πρεπει να βρω ολα τα μυστικα??στο unlocks δεν μου βγαζει τιποτα Για να κάνεις το time trial, πρέπει να τερματίσεις την πίστα μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δηλαδή να την ξέρεις απ'έξω και να μην σταματάς πουθενά..αν βρίσκεις τα κρυφα πραγματακια που γιαλίζουν μπορεί να σου βγάλει κανα unlock αλλιώς προχωράς. Δεν έχουν μεγάλη σημασία αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 4, 2007 #124 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2007 Έλεος πια. Τους πέρασα τους κένταυρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 4, 2007 #125 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από honda22 [Σήμερα, στις 10:06] Για να κάνεις το time trial, πρέπει να τερματίσεις την πίστα μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δηλαδή να την ξέρεις απ'έξω και να μην σταματάς πουθενά..αν βρίσκεις τα κρυφα πραγματακια που γιαλίζουν μπορεί να σου βγάλει κανα unlock αλλιώς προχωράς. Δεν έχουν μεγάλη σημασία αυτά. αυτο λεω το time trial ειναι υποχρεωτικο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 4, 2007 #126 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2007 Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 14:00] αυτο λεω το time trial ειναι υποχρεωτικο?? Όχι, απλά αν το κάνεις σε κάθε επίπεδο σου ξεκλειδώνει κάποια πράγματα όπως όλα τα όπλα μαζί. Δεν ειναι απαραίτητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 4, 2007 #127 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2007 Έλεος ρε EIDOS πως ανεβαίνουμε εκει πάνω? Ξεκινάω από εδώ , πιάνομαι με το σχοινί στο τοίχο και μετά φεύγω στο κενό. Δεν πιάνεται εκει πάνω. :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 6, 2007 #128 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2007 εδω ειναι το προβλημα , παταω enter και δεν κανει τιποτα,καμια ιδεα??ενα save απο 2η πιστα εχει κανενας?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.