Dem Μάϊος 26, 2007 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2007 Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 17:00] To demo έχεις? Γιατί μπορει σε αυτό να μην εχει next gen επιλογή ή κάτι παρόμοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 26, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2007 οχι το original εχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 26, 2007 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2007 Το original original ή το R55 "original"? Εγώ δεν έχω με το R55 next gen, πάω να κατεβάσω το demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 27, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 ααχχαχα! σουτ!ρε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 27, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 αξεπεραστο bug!!!!!!!!! το χει περασει κανεις??? δεν φτανει η Λαρα να ανεβει οτι κ να κανεις.... ελεος... για beta tester κανω μου φαινεται... εχει φτασει κανεις εκει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 27, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 αντε να ερθει να το παρουμε αυθεντικο... :devil: εδω βλεπετε,πως γ λιγα εκατοστα δεν πιανετε... ενω το χω κανει αυτο σε αλλες 2 ιδιες πορτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 27, 2007 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 κανά κόλπο έξαλο θα θέλει εκεί.....περιμένω να βγει για να το πάρω...1/6:happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 27, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 ειναι bug...δεν εχει εξαλλα πολυ κολπα.το legend ηταν πιο δυσκολο...εστειλα κ στην eidos κ της το πα.μηπως τυχον κ ειναι αυτη η official εκδοση..αλλα δεν ειναι αυτη.κ γω περιμενω...1/6 φιλε..ας ελπισουμε να ρθει κ Ελλαδα τοτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 27, 2007 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 amgamer δεν ειναι bug, απλα βαζεις την πετρα πιο εξω για να μην εμποδιζει την πορτα. Πατας τον διακοπτη. Ανεβαινει η πορτα και εσυ γρηγορα ανεβαινεις στην πετρα, μετα αλμα στην πορτα και μετα με ενα ακομα αλμα πιανεσε εκει που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 27, 2007 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 ομως ρε συ...με το που πας να το κανεις αυτο..γιατι το χω 1000κανει..πεφτει κ η πορτα μαζιαπο το βαρος της ΛΑΡΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 27, 2007 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 ωωω καλα!εχεις δικιο ρε.μολις το κανα.ΕΛΕΟΣ! αναστατωσα κ την eidos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 28, 2007 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 Το demo έχει next gen, η R55 δεν έχει Περιμένω πως και πως το original Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάϊος 28, 2007 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 Παρά τα απίθανα γραφικά. είναι ελαφρύ παιχνίδι.Μπράβο στους προγραμματιστές.Έκαναν πολύ καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 28, 2007 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 Απο μενα μπραβο στην eidos που δεν μας αναγκαζει να αγορασεουμε 4πλο sli με τζατζικι χωρις κρεμμυδι. Ομορφα γραφικα και αρκετα ελαφρυ. Το μονο κακο ειναι οτι βγαινει λιγο πριν την εξεταστικη. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 28, 2007 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 Να τα Αυτά που λέγαμε και στο παρελθόν, περι αξιοποιησης hardware απο τα Games.... Eίμαι σίγουρος ότι και άλλα θα μπορούσαν να είναι λιγότερο απαιτητικά.Aς βγάζουν hardware καθε μερα, αλλά να το αξιοποιούν και επαρκώς, αν θέλουν μπορουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Μάϊος 28, 2007 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 15:37] Να τα Αυτά που λέγαμε και στο παρελθόν, περι αξιοποιησης hardware απο τα Games.... Eίμαι σίγουρος ότι και άλλα θα μπορούσαν να είναι λιγότερο απαιτητικά. Aς βγάζουν hardware καθε μερα, αλλά να το αξιοποιούν και επαρκώς, αν θέλουν μπορουν. Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο αλλα το εχουμε συζητησει τοσες φορες Εξαλου μην ξεχνας οτι στο αντιθετο απο τι λες στηριζεται η αγορα οπτε οτι και να λεμε δεν θα αλαξει τιποτα απλα το λεμε για να το λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 28, 2007 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 14:27] Απο μενα μπραβο στην eidos που δεν μας αναγκαζει να αγορασεουμε 4πλο sli με τζατζικι χωρις κρεμμυδι. Ομορφα γραφικα και αρκετα ελαφρυ. Το μονο κακο ειναι οτι βγαινει λιγο πριν την εξεταστικη. :S Συμφωνώ, :OT: αλλά μην μου θυμίζεις την εξεταστική :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 28, 2007 Author #38 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 ακομα κ μια αλλη εκδοση να ξερετε που παιζει...δεν εχει καμια διαφορα με το r55..δεν εχει hdr!τετοια παιχνιδια αξιζει να τα περνουμε αυθεντικα...για τη δουλεια που ριξαν οι προγραμματιστες κ τo κανανε playable ακομα κ σε oxi τοσο καλα pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 28, 2007 Author #39 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 Αρχική απάντηση από gznp Το demo έχει next gen, η R55 δεν έχει Περιμένω πως και πως το original φιλε μου εγω απο το official site κατεβασα demo και δεν ειδα HDR! τωρα εσυ που το ειδες??δεν ξερω..δειξε μου σε παρακαλω μια εικονα...κ με την ρυθμιση και με το πως φαινεται. παιδια δεν πρεπει να χει hdr... εγω εχω ηδη 2 εκδοσεις της...καμια δεν εχει hdr.. κ το demo επισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Μάϊος 28, 2007 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 Και εγώ μόλις τερμάτισα το demo και δεν είδα πουθενά HDR. Λες να είμαστε τόσο στραβοί ?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.