Qlim4X Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2007 Παιδες βοήθεια έχω να παραδώσω ένα project και έχω κολισειΤο πρόβλημα είναι το εξής.Πως μπορώ σε JList να κάνω add δικά μου values???
Qlim4X Ιανουάριος 28, 2007 Author #2 Ιανουάριος 28, 2007 Τεχνολογικό forum με 0 γνώσεις πάνω στην θεωρία τον pc Μου φένετε πρέπει να κάνω ένα poll να δούμε τι σκαμπάζετε η μονό φρουρού και αρώματα είστε
DJD Ιανουάριος 28, 2007 #3 Ιανουάριος 28, 2007 Από πότε η java θεωρείται "θεωρία των pc"; Κι από πότε ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει που τους την λες κιόλας;
Vagouridis Ιανουάριος 28, 2007 #4 Ιανουάριος 28, 2007 http://java.sun.com/docs/books/tutorial/uiswing/components/list.html#mutablehttp://java.sun.com/docs/books/tutorial/uiswing/components/examples/ListDemo.javagoogle is your best and basic friend .....Τουλαχιστον μεγαλο ποσοστο των χρηστων ξερουν να το χρησιμοποιουν.
Qlim4X Ιανουάριος 29, 2007 Author #5 Ιανουάριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Vagouridis http://java.sun.com/docs/books/tutorial/uiswing/components/list.html#mutablehttp://java.sun.com/docs/books/tutorial/uiswing/components/examples/ListDemo.javagoogle is your best and basic friend .....Τουλαχιστον μεγαλο ποσοστο των χρηστων ξερουν να το χρησιμοποιουν. τα εχω δει αυτα vag αλλα ειναι για στατικες λιστες και οχι διναμικες .... εχω ψαξει πανο απο 6 ωρες.....η λυση δοθικε τελικα απο την sun-forum με χρησι αλλης βηβλιοθικης....Αρχική απάντηση από DJD Από πότε η java θεωρείται "θεωρία των pc"; Κι από πότε ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει που τους την λες κιόλας; γενικα οι γλωσσες προγγραματιμσου ειναι αλλα απο εδω λιγη εως μετριμενη στο ενα χερι μου ξερουν...Αρχική απάντηση από DJD Από πότε η java θεωρείται "θεωρία των pc"; Κι από πότε ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει που τους την λες κιόλας; οταν πας και σπoυδασεις CS θα δεις οτι ειναι θεωρια γιατι χωρις αυτα δεν πας παραπερα....τεσπα δεν την λεω σε κανανε απλος περιμενα εστο και εναν να ξερει κατι αλλα οχι και κανενα....
alGaLoRd-VK Ιανουάριος 29, 2007 #6 Ιανουάριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 03:35] η λυση δοθικε τελικα απο την sun-forum με χρησι αλλης βηβλιοθικης.... Μήπως μπορείς να δώσεις το link η κάποιο απλό παράδειγμα γιατί με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα αυτό?
Qlim4X Ιανουάριος 29, 2007 Author #7 Ιανουάριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από alGaLoRd-VK Μήπως μπορείς να δώσεις το link η κάποιο απλό παράδειγμα γιατί με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα αυτό? Το θέμα έχει ως έξειςΗ βιβλιοθήκη SWING περιλαμβάνει το JList το όπιο είναι ένα σταθερό λιστ χωρίς δυνατότητες προσθήκης αντικειμένωνΣε αντίθεση όμως η AWT έχει το List το όπιο είναι ακριβός όπως ένα ArrayList και ακριβός ο ίδιος ο τρόπος διαχειρίσεις του
jpavly Ιανουάριος 29, 2007 #8 Ιανουάριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Τεχνολογικό forum με 0 γνώσεις πάνω στην θεωρία τον pc Μου φενετε πρέπει να κάνω ένα poll να δούμε τι σκαμπάζετε η μονό φρουρού και αρώματα είστε Προγραμματιστής είμαι κι εγώ, αλλά δεν κάνω το κόπο να ασχοληθώ με παληκαράκια που έχουν ξεχάσει τι πάει να πει "ευγένεια".Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grγενικα οι γλωσσες προγγραματιμσου ειναι αλλα απο εδω λιγη εως μετριμενη στο ενα χερι μου ξερουν... Ορθογραφία να δεις πόσοι ξέρουν. Μάθε τα βασικά λοιπόν για την γλώσσα που μιλάς και μετά πες για τους άλλους που δεν ξέρουν αυτή που δουλεύουν τα PCιά τους.
Qlim4X Ιανουάριος 29, 2007 Author #9 Ιανουάριος 29, 2007 έτσι όπως έχει γίνει το forum εγώ σας πείραξα και για άλλη μιa φορά η ορθογραφία μουκαι η αγένεια μου στο άγχος για το αν θα τέλειοσω το project
astrolabos Ιανουάριος 29, 2007 #10 Ιανουάριος 29, 2007 Αλέξη σύνελθε σε παρακαλώ και μέτρα τις κουβέντες σου.
Vagouridis Ιανουάριος 29, 2007 #11 Ιανουάριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Το θέμα έχει ως έξειςΗ βιβλιοθήκη SWING περιλαμβάνει το JList το όπιο είναι ένα σταθερό λιστ χωρίς δυνατότητες προσθήκης αντικειμένωνΣε αντίθεση όμως η AWT έχει το List το όπιο είναι ακριβός όπως ένα ArrayList και ακριβός ο ίδιος ο τρόπος διαχειρίσεις του Αυτο γινεται σε καθε ετοιμη "δομη" της java αφου τα αντικειμενα που κανεις add ειναι object. Ενας ευκολος τροπος να τα ξεπερασεις αυτα ειναι casting στα object και κληρονομηση της jlist με δικες σου μεθοδους.
kostas578 Φεβρουάριος 7, 2007 #12 Φεβρουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grΗ βιβλιοθήκη SWING περιλαμβάνει το JList το όπιο είναι ένα σταθερό λιστ χωρίς δυνατότητες προσθήκης αντικειμένων Δεν νομίζω, μιας χαρά μπορείς να μεταβάλλεις δυναμικά τα περιεχόμενα ενός JList. Aπλά το κάνεις στο model του και όχι στο ίδιο το JList, όπως αναφέρεται και στο link που έδωσε ο vag.
Qlim4X Φεβρουάριος 8, 2007 Author #13 Φεβρουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από kostas578 Δεν νομίζω, μιας χαρά μπορείς να μεταβάλλεις δυναμικά τα περιεχόμενα ενός JList. Aπλά το κάνεις στο model του και όχι στο ίδιο το JList, όπως αναφέρεται και στο link που έδωσε ο vag. βρεθικε λυση και για το jlist 1) αλαζεις καθε φορα το montelo του (gui by hand not free desinge)2) καλοντας την μεθοντο add(string,componet) οπου componet μια ταξη δικιασου να κληρονομει (inheritance) extends or implements τιν componet
Vagouridis Φεβρουάριος 10, 2007 #14 Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr βρεθικε λυση και για το jlist 1) αλαζεις καθε φορα το montelo του (gui by hand not free desinge)2) καλοντας την μεθοντο add(string,componet) οπου componet μια ταξη δικιασου να κληρονομει (inheritance) extends or implements τιν componet 1) Οπως λεει το tutorial , και ο Κωστης φυσικα.2) Οτι σου ειπαμε μας το λες με την δικια σου γλωσσα προγραματισμου ....ή extend την κανει ή implement αναλογα με το τι ειναι η αρχικη ταξη.....Αναθεμα βεβαια και εαν καταλαβα ακριβως τι θελεις να κανεις , αλλα τσπ εφοσον βρηκες λυση περα απο αυτην που λεμε και δεν θες να την πεις ή να ποσταρεις των κωδικα , για να μπορεσουν ολοι να μαθουν την βασικη θεωρια των pc τοτε αστα να πανε......
ea6gka Φεβρουάριος 10, 2007 #15 Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Τεχνολογικό forum με 0 γνώσεις πάνω στην θεωρία τον pc Μου φένετε πρέπει να κάνω ένα poll να δούμε τι σκαμπάζετε η μονό φρουρού και αρώματα είστε LOOOOLLL ζητα τα λεφτα σου πισω μπουμπη
Qlim4X Φεβρουάριος 10, 2007 Author #16 Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Vagouridis 1) Οπως λεει το tutorial , και ο Κωστης φυσικα.2) Οτι σου ειπαμε μας το λες με την δικια σου γλωσσα προγραματισμου ....ή extend την κανει ή implement αναλογα με το τι ειναι η αρχικη ταξη.....Αναθεμα βεβαια και εαν καταλαβα ακριβως τι θελεις να κανεις , αλλα τσπ εφοσον βρηκες λυση περα απο αυτην που λεμε και δεν θες να την πεις ή να ποσταρεις των κωδικα , για να μπορεσουν ολοι να μαθουν την βασικη θεωρια των pc τοτε αστα να πανε...... η λυση ειναι απληαπλος χρισειμοποιησα αλλο list μιας πιο παλιας βιβληοθικης awt που την διαχηριζεσε οπως ενα ArrayList η JList τις swing ειναι καπος σαν ενα HashSet που εχει ενα String σαν key αντη για index και ενα Obj σαν item
unreal Φεβρουάριος 10, 2007 #17 Φεβρουάριος 10, 2007 OMG τι παλικάρι είσαι εσύ ρε φίλε? Σταματά να το παίζεις έξυπνος... γιατί δεν είσαι. Αυτό που ζητάς μπορεί να το βρει ο καθένας που δεν έχει καμιά εμπειρία με Java μέσα σε 10 λεπτά!!! Εγώ προσωπικά το έψαξα για μια εργασία για την σχολή χωρίς να έχω ΚΑΜΙΑ εμπειρία με Java! Εγώ υπερβολικά έξυπνος ΔΕΝ είμαι οπότε κάτσε συμάζεψε την αμπαλοσίνη σου και μετά έλα να κάνεις τον έξυπνο. Και κάθεσαι και βγάζεις γλωσσά έλεος. Sorry γιαυτήν την επίθεση αλλά όταν βλέπω βλακείες εκνευρίζομαι! ΑΜΠΑΛΕ! :tomato: :tomato: :tomato:
Vagouridis Φεβρουάριος 10, 2007 #18 Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr η λυση ειναι απληαπλος χρισειμοποιησα αλλο list μιας πιο παλιας βιβληοθικης awt που την διαχηριζεσε οπως ενα ArrayList η JList τις swing ειναι καπος σαν ενα HashSet που εχει ενα String σαν key αντη για index και ενα Obj σαν item Και τι σχεση εχει το implement που λες?
crmaris Φεβρουάριος 10, 2007 #19 Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Τεχνολογικό forum με 0 γνώσεις πάνω στην θεωρία τον pc Μου φένετε πρέπει να κάνω ένα poll να δούμε τι σκαμπάζετε η μονό φρουρού και αρώματα είστε Τ'ωρα το διάβασα αυτό το thread... κανε κανα poll πάνω σε τι αρώματα χρησιμοποιούμε Οποτε μπορεις πάντος δείξε μας τιποτα να μάθουμε και εμείς γιατί προσωπικά μετά από 20 χρόνια που ασχολιέμαι με programming έχω κάτι κενά..
Qlim4X Φεβρουάριος 11, 2007 Author #20 Φεβρουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Vagouridis Και τι σχεση εχει το implement που λες? σκεψου οτι το hashset περνει 2 obj σε καθε add ενα, ειναι το key (που βασει αυτου αναζητας για να βρεις αυτο που ψαχνεις ) και ενα ειναι το obj που θες να βαλεις. το θεμα ειναι οτι το δευτερο ειναι obj που συμενει οτι ολες οι classes δικες σου η μη το κληρονομουνε απο την γλωσσα Αρχική απάντηση από unreal OMG τι παλικάρι είσαι εσύ ρε φίλε? Σταματά να το παίζεις έξυπνος... γιατί δεν είσαι. Αυτό που ζητάς μπορεί να το βρει ο καθένας που δεν έχει καμιά εμπειρία με Java μέσα σε 10 λεπτά!!! Εγώ προσωπικά το έψαξα για μια εργασία για την σχολή χωρίς να έχω ΚΑΜΙΑ εμπειρία με Java! Εγώ υπερβολικά έξυπνος ΔΕΝ είμαι οπότε κάτσε συμάζεψε την αμπαλοσίνη σου και μετά έλα να κάνεις τον έξυπνο. Και κάθεσαι και βγάζεις γλωσσά έλεος. Sorry γιαυτήν την επίθεση αλλά όταν βλέπω βλακείες εκνευρίζομαι! ΑΜΠΑΛΕ! :tomato: :tomato: :tomato: ΚΕΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ LOLOLOLOLOLOL αν δεν ξερεις μην μηλας αν ξερεις πες την γνομη σου αλλα με αυτα που εγραψες το πεζεις εξυπνακιας σαν εναν αλλο εδομεσα για πες μου την λυση....... ps φοιτητης σε αγγλικο πανεπηστιμιο 2 ετος και grade A1+
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.