gazakos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 Καλησπερα σε ολους!!!εχω το εξης προβλημα με τελλας:Εχω στειλει φαξ για διακοπη adsl kai τηλ. απο tellas αφου καταφερα να επικοινωνισωμαζι τους μετα απο ενα μηνα!!!!τους ειπα πως θα κανω καταγγελια και απο τοτε δεν σηκωνουν το τηλ στο 13800!!!ο λογος ειναι οτι εδω και δυο μηνες στελνω συνεχεια φαξ για διακοπη,και ενω μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν οτι εχουν λαβει το φαξ σημερα στις 27/1/2007 πηρα για να δω τι εγινε αφου περιμενα 4 ωρες για να σηκωσει καποιος το τηλ. μου ειπαν οτι και καλαδεν εχουν λαβει κανενα φαξ και οθτε εχοθν περασμενη την αιτηση διακοπης στα αρχεια τους!!!και οτι πρεπει να ξαναστειλω φαξ και καλα και τα γνωστα παραμυθια!!ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ:υπαρχει καποια υπηρεσια να καταγγειλω το γεγονος?γιατι απο οτι καταλαβα πετανε τα φαξ και με το ζορι μας κρατανε στην υπηρεσια τους!!!!!!!!!σας παρακαλω ας βοηθησει καποιος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartacos Ιανουάριος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 δοκιμασε ισως ενα τηλεφωνο στο ΙΝΚΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Ιανουάριος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Για να μπορείς να κάνεις κάτι πρέπει να έχεις την αναφορα του φάξ που αναφέρει πότε το έστειλες.Αν το έχεις τότε καλώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Με την ευκαιρία να ρωτήσω το λόγο που θές να φύγεις από Tellas? Ψάχνω για ADSL λύση και θα με ενδιέφερε να ακούσω ..ιστορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Ιανουάριος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από gazakos [Σήμερα, στις 20:54] Καλησπερα σε ολους!!!εχω το εξης προβλημα με τελλας:Εχω στειλει φαξ για διακοπη adsl kai τηλ. απο tellas αφου καταφερα να επικοινωνισωμαζι τους μετα απο ενα μηνα!!!!τους ειπα πως θα κανω καταγγελια και απο τοτε δεν σηκωνουν το τηλ στο 13800!!!ο λογος ειναι οτι εδω και δυο μηνες στελνω συνεχεια φαξ για διακοπη,και ενω μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν οτι εχουν λαβει το φαξ σημερα στις 27/1/2007 πηρα για να δω τι εγινε αφου περιμενα 4 ωρες για να σηκωσει καποιος το τηλ. μου ειπαν οτι και καλαδεν εχουν λαβει κανενα φαξ και οθτε εχοθν περασμενη την αιτηση διακοπης στα αρχεια τους!!!και οτι πρεπει να ξαναστειλω φαξ και καλα και τα γνωστα παραμυθια!!ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ:υπαρχει καποια υπηρεσια να καταγγειλω το γεγονος?γιατι απο οτι καταλαβα πετανε τα φαξ και με το ζορι μας κρατανε στην υπηρεσια τους!!!!!!!!!σας παρακαλω ας βοηθησει καποιος!!!! Aν εχεις την επιβεβαιωση ληψης απο τα παλια fax (αποδειξη δηλ. οτι τους εχεις στείλει fax στο παρελθον) στειλε τους ενα τελευταιο fax με την παλια επιβεβα'ιωση και κοινοποίησε το και στηνΕ.Ε.Τ.Τ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιανουάριος 28, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 Αν θες να σε παρουν τηλεφωνο σταματα να πληρωνεις το λογαριασμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazakos Ιανουάριος 28, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια για οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω!!! ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ TELLAS!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 28, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από neuromancer Με την ευκαιρία να ρωτήσω το λόγο που θές να φύγεις από Tellas? Ψάχνω για ADSL λύση και θα με ενδιέφερε να ακούσω ..ιστορίες. Το βάσανο που περνάει το παιδί δεν σου φτάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 28, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 @yanniΤο βάσανο του παιδιού είναι ότι θέλει να φύγει και δεν τον "κόβουν". Εγώ ρώτησα για ποιό λόγο θέλει να φύγει.... και νομίζω ήμουνα σαφέστατος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazakos Ιανουάριος 28, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 παιδια θελω να φυγω για το λογο οτι κανουν φουστιες οταν τους λες για διακοπη ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ!!!!! εχω αδσλ στα 768 και κατεβαζω με ταχ. 11 kbs!!!!!!!!!!!!!!!αν ειναι δυνατον!!!! το εχω ψαξει το θεμα και ξερω οτι αλλοι providers δινουν πολυ καλυτερες ταχ.: :TD: :TD: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
georarg1416003243 Φεβρουάριος 25, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 φιλε αυτο σημαινει οτι εισαι μεσω οτε και αυτος και τα dslam του φταινε, αλλα απο εκει και περα δεν ειναι και οτι καλυτερο η τελλας!!!ειχα και εγω μεγαλο προβλημα και τους ξαποστειλα μεσω ΕΤΤ...θα σου προτεινα να μπεις μεσω HOL και μεσω μεριζομενου βρογχου.. εγω εβαλα 8μβιτ και κατεβαζω με τορρεντ εως και 820!!!σταθερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 25, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Αυτό προυποθέτει ότι τον καλύπτει το shared της HOL για να πάει Χ4 και να έχει αγοράσει το hibox 2MBit το οποίο αν δεν κάνω λάθος είναι λίγο τσουχτερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 25, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Εγω φίλε μου με τελλάς δεν έχω κανένα πρόβλημα στο κατέβασμα, συνέχεια φουλ. Παλιά είχα προβλήματα τα οποία λύθηκαν ξαφνικά σε μια μέρα όταν ο καλός ΟΤΕ άφησε στον dslam μου ελέυθερα τα πακέτα. Πριν είχα 40 πακέτα μαχ και τώρα 80-100 και φυσικά φυσάει. Έχω ακούσει και απο άλλα άτομα ότι έχουν πρόβληματα με διακοπή υπηρεσίας, δοκίμασε να στείλεις και e-mail στο crm@τελλάς.gr (αγγλικά το tellas) με το αίτημα σου σε αρχείο doc με την υπογραφή σκαναρισμένη απο κάτω. Αν πάλι δε μη πληρώσεις λογαριασμό, θα σε πάρουν 10000000% τηλ να μάθουν το πως και γιατί Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 26, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Αν βγεις και τους πεις δεν πληρωνω για αυτο τον λογο τι θα σου πουνε ; Ειναι να μπλεκεις με αυτες τις εταιριες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 26, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Απο την στιγμή που έχεις κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να κόψεις την υπηρεσία και δεν στην κόβουν απλά δεν τους πληρώνεις του λογαριασμούς, εγώ έτσι το βλέπω. Με το έτσι θέλω να σε κρατάνε στην υπηρεσία; Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχεις αποδεικτικά στοιχεία ότι έχει πάει το αίτημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 26, 2007 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Αν μεσα σε 30 μερες δεν στο κοψουν (οπως περιγραφεται στο συμβολαιο), πληρωνεις τον τελευταιο λογαριασμο μεχρι και εκεινη την 30η μερα. Εμενα μου εκαναν 72 μερες !!! να το κοψουν. Φυσικα μου ελεγαν πληρωσω και τις υπολοιπες 42 επειδη δηθεν δεν εβρισκαν το fax. Λυση εδωσε μονο η αποδειξη οτι τους εστειλα "κατι" εκεινη την μερα και μια αποδειξη πληρωμης για 6 μηνες σε αλλο παροχο dsl. Δεν με ενοχλησαν παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Φεβρουάριος 26, 2007 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Οταν λες "κατι" τι εννοεις?? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 26, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Σορυ. Να εξηγησω...Στο δικο μου φαξ οταν στελνω καποιο εγγραφο, η αποδειξη βγαινει σε ξεχωριστο χαρτακι χωρις να δειχνει τι πραγματικα εστειλες. Απλα οτι εστειλες "κατι" σε εναν συγκεκριμενο αριθμο με χ σελιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 26, 2007 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Αν μεσα σε 30 μερες δεν στο κοψουν (οπως περιγραφεται στο συμβολαιο), πληρωνεις τον τελευταιο λογαριασμο μεχρι και εκεινη την 30η μερα. δηλαδή πλήρωσες +30 μέρες απο τότε που σου το έκοψαν; Γιατί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 26, 2007 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Στο συμβολαιο λεει οτι απο την ημερα που κανεις αιτηση για διακοπη, μπορει να περασσουν ΜΕΧΡΙ και 30 μερες. Φυσικα παντα κανουν 30 μερες για να χρεωσουν κ την παραμικρη μερα. Αλλιως αν το εκοβαν νωριτερα θα χρεωναν αναλογα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.