Jump to content

βοηθεια!!!εχω μπλεξει με TELLAS!!!!

gazakos

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!!!εχω το εξης προβλημα με τελλας:

Εχω στειλει φαξ για διακοπη adsl kai τηλ. απο tellas αφου καταφερα να επικοινωνισω

μαζι τους μετα απο ενα μηνα!!!!

τους ειπα πως θα κανω καταγγελια και απο τοτε δεν σηκωνουν το τηλ στο 13800!!!

ο λογος ειναι οτι εδω και δυο μηνες στελνω συνεχεια φαξ για διακοπη,και ενω μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν οτι εχουν λαβει το φαξ σημερα στις 27/1/2007 πηρα για να δω τι εγινε αφου περιμενα 4 ωρες για να σηκωσει καποιος το τηλ. μου ειπαν οτι και καλα

δεν εχουν λαβει κανενα φαξ και οθτε εχοθν περασμενη την αιτηση διακοπης στα αρχεια τους!!!

και οτι πρεπει να ξαναστειλω φαξ και καλα και τα γνωστα παραμυθια!!

ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ:υπαρχει καποια υπηρεσια να καταγγειλω το γεγονος?γιατι απο οτι καταλαβα πετανε τα φαξ και με το ζορι μας κρατανε στην υπηρεσια τους!!!!!!!!!

σας παρακαλω ας βοηθησει καποιος!!!!

Αρχική απάντηση από gazakos [Σήμερα, στις 20:54]

Καλησπερα σε ολους!!!εχω το εξης προβλημα με τελλας:

Εχω στειλει φαξ για διακοπη adsl kai τηλ. απο tellas αφου καταφερα να επικοινωνισω

μαζι τους μετα απο ενα μηνα!!!!

τους ειπα πως θα κανω καταγγελια και απο τοτε δεν σηκωνουν το τηλ στο 13800!!!

ο λογος ειναι οτι εδω και δυο μηνες στελνω συνεχεια φαξ για διακοπη,και ενω μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν οτι εχουν λαβει το φαξ σημερα στις 27/1/2007 πηρα για να δω τι εγινε αφου περιμενα 4 ωρες για να σηκωσει καποιος το τηλ. μου ειπαν οτι και καλα

δεν εχουν λαβει κανενα φαξ και οθτε εχοθν περασμενη την αιτηση διακοπης στα αρχεια τους!!!

και οτι πρεπει να ξαναστειλω φαξ και καλα και τα γνωστα παραμυθια!!

ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ:υπαρχει καποια υπηρεσια να καταγγειλω το γεγονος?γιατι απο οτι καταλαβα πετανε τα φαξ και με το ζορι μας κρατανε στην υπηρεσια τους!!!!!!!!!

σας παρακαλω ας βοηθησει καποιος!!!!

Aν εχεις την επιβεβαιωση ληψης απο τα παλια fax (αποδειξη δηλ. οτι τους εχεις στείλει fax στο παρελθον) στειλε τους ενα τελευταιο fax με την παλια επιβεβα'ιωση και κοινοποίησε το και στην

Ε.Ε.Τ.Τ.......

Αρχική απάντηση από neuromancer

Με την ευκαιρία να ρωτήσω το λόγο που θές να φύγεις από Tellas? Ψάχνω για ADSL λύση και θα με ενδιέφερε να ακούσω ..ιστορίες.

Το βάσανο που περνάει το παιδί δεν σου φτάνει?

παιδια θελω να φυγω για το λογο οτι κανουν φουστιες οταν τους λες

για διακοπη ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ!!!!!

εχω αδσλ στα 768 και κατεβαζω με ταχ. 11 kbs!!!!!!!!!!!!!!!αν ειναι δυνατον!!!!

το εχω ψαξει το θεμα και ξερω οτι αλλοι providers δινουν πολυ καλυτερες ταχ.::TD: :TD: :TD: :TD: :help: :help:

• 4 weeks later...

φιλε αυτο σημαινει οτι εισαι μεσω οτε και αυτος και τα dslam του φταινε, αλλα απο εκει και περα δεν ειναι και οτι καλυτερο η τελλας!!!

ειχα και εγω μεγαλο προβλημα και τους ξαποστειλα μεσω ΕΤΤ...θα σου προτεινα να μπεις μεσω HOL και μεσω μεριζομενου βρογχου.. εγω εβαλα 8μβιτ και κατεβαζω με τορρεντ εως και 820!!!σταθερα!!!

Εγω φίλε μου με τελλάς δεν έχω κανένα πρόβλημα στο κατέβασμα, συνέχεια φουλ. Παλιά είχα προβλήματα τα οποία λύθηκαν ξαφνικά σε μια μέρα όταν ο καλός ΟΤΕ άφησε στον dslam μου ελέυθερα τα πακέτα. Πριν είχα 40 πακέτα μαχ και τώρα 80-100 και φυσικά φυσάει.

Έχω ακούσει και απο άλλα άτομα ότι έχουν πρόβληματα με διακοπή υπηρεσίας, δοκίμασε να στείλεις και e-mail στο crm@τελλάς.gr (αγγλικά το tellas) με το αίτημα σου σε αρχείο doc με την υπογραφή σκαναρισμένη απο κάτω. Αν πάλι δε μη πληρώσεις λογαριασμό, θα σε πάρουν 10000000% τηλ να μάθουν το πως και γιατί

Απο την στιγμή που έχεις κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να κόψεις την υπηρεσία και δεν στην κόβουν απλά δεν τους πληρώνεις του λογαριασμούς, εγώ έτσι το βλέπω. Με το έτσι θέλω να σε κρατάνε στην υπηρεσία; Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχεις αποδεικτικά στοιχεία ότι έχει πάει το αίτημα σου

Αν μεσα σε 30 μερες δεν στο κοψουν (οπως περιγραφεται στο συμβολαιο), πληρωνεις τον τελευταιο λογαριασμο μεχρι και εκεινη την 30η μερα.

Εμενα μου εκαναν 72 μερες !!! να το κοψουν. Φυσικα μου ελεγαν πληρωσω και τις υπολοιπες 42 επειδη δηθεν δεν εβρισκαν το fax. Λυση εδωσε μονο η αποδειξη οτι τους εστειλα "κατι" εκεινη την μερα και μια αποδειξη πληρωμης για 6 μηνες σε αλλο παροχο dsl. Δεν με ενοχλησαν παλι...

Σορυ. Να εξηγησω...Στο δικο μου φαξ οταν στελνω καποιο εγγραφο, η αποδειξη βγαινει σε ξεχωριστο χαρτακι χωρις να δειχνει τι πραγματικα εστειλες. Απλα οτι εστειλες "κατι" σε εναν συγκεκριμενο αριθμο με χ σελιδες.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Αν μεσα σε 30 μερες δεν στο κοψουν (οπως περιγραφεται στο συμβολαιο), πληρωνεις τον τελευταιο λογαριασμο μεχρι και εκεινη την 30η μερα.

δηλαδή πλήρωσες +30 μέρες απο τότε που σου το έκοψαν; Γιατί;

Στο συμβολαιο λεει οτι απο την ημερα που κανεις αιτηση για διακοπη, μπορει να περασσουν ΜΕΧΡΙ και 30 μερες.

Φυσικα παντα κανουν 30 μερες για να χρεωσουν κ την παραμικρη μερα. Αλλιως αν το εκοβαν νωριτερα θα χρεωναν αναλογα).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.