Cube8 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 Θα ήθελα να μου πει κάποιος έμπειρος τη γνώμη του για τα τζατζίκια που κυκλοφορούν.(ξέρω, υπάρχει ένα παρόμοιο thread, αλλά αναφέρεται στις sub-zero καταστάσεις)Έχω 1 σωληνάριο Ceramique, το οποίο πήρα πριν 2 χρόνια και έχω χρησιμοποιήσει 1 φορά. Όταν πήρα καινούριο μηχάνημα, είπα να κρατήσω τη μαγιονέζα που είχε πάνω της η box ψύκτρα. Είναι καλή; Μήπως πρέπει να βάλω το κεραμικό;Το μηχάνημα το έχω περίπου 3 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 ceramique all the way... αφού την έχεις κιόλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Ιανουάριος 27, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Λες να χάλασε μετά από 2 χρόνια κλεισμένη σ'ένα κουτί; Είναι ήδη ανοιγμένη 1 φορά (εννοείται ότι το καπάκι είναι επάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 μια χαρά θα είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Ιανουάριος 27, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Μάλιστα......Μόλις την πασαλείψω, θα ποστάρω θερμοκρασίες.Πάντως, τώρα το μηχάνημα έχει ως εξής: idle: 39 full: 51 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Ιανουάριος 27, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Εντάξει με την κρέμα ceramique. Στα πρώτα λεπτά λειτουργίας όμως δεν βλέπω σημαντική διαφορά: 36 idle, 49 full. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Ιανουάριος 27, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Α, στη φωτογραφία φαίνεται το αποτύπωμα της προηγούμενης "μαγιονέζας". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Ιανουάριος 27, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Η βάση της μαμάς ψύκτρας. Πειράζει που είναι κυκλική; ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 27, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 δεν πειραζει που ειναι κυκλικη.απλα να ξερεις οτι η στοκ ψυκτρα που εχεις ειδικα αυτη με τον αλουμινενιο πατο και οχι τον χαλκινο ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει για τον Prescott σου.παρε μια aftermarket με 20ευρω και θα εισαι και καλυτερα σε θερμοκρασιες αλλα και πιο ησυχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Ιανουάριος 27, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Δηλαδη οι παστες που εχουν μεσα οι ψυχτρες ειναι μαπα? Εχω κανει παραγγελια αυτην ΕΔΩ για τον prescott μου ποια παστα προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Ιανουάριος 27, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από moutsa [Σήμερα, στις 01:51] Δηλαδη οι παστες που εχουν μεσα οι ψυχτρες ειναι μαπα? Εχω κανει παραγγελια αυτην ΕΔΩ για τον prescott μου ποια παστα προτεινετε? Ειναι πολυ καλη φιλε μου,και η 9700 ειναι πολυ καλη.Με αυτην που παραγγειλες θα εισαι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 17, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Καλή αυτή η παστούλα, αλλά με μια arctic silver μπορείς να κερδίσεις περισσότερους βαθμούς προς τα κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 18, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Εχω συναντησει παρα πολλες αναφορες στην AC5 της arctic και τη χρησιμοποιω και εγω με μεγαλη μου ευχαριστηση!! Γιατι δεν την προτιμας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.