Futuristic Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 Έχω μερικές απορίες όσον αφορά το raid.1. Μπορώ να κάνω raid 0 με 3 ή και 4 σκληρούς;2. Μπορώ 2 δίσκους που τους έχω σε raid 0 να τους βάλω σε άλλο pc (σε raid φυσικά) και να δουλέψουν κατευθείαν;;; Η χάνονται τα δεδομένα;;;3. Έχω 2 IDE 200 gb μπορώ να κάνω raid αφού δεν είναι sata; Αν ναι πως;4. (edit) Κάποιοι δίσκοι που λένε "raid edtion" τι διαφορά έχουν με τους άλλους sata?Τα παραπάνω αφορούν τα ASUS A8R32-MVP deluxe και ASUS P5W deluxe.Ευχαριστώ.
moutsa Ιανουάριος 27, 2007 #3 Ιανουάριος 27, 2007 Καταρχας για να πας σε διαταξη raid πρεπει οι δισκοι να ειναι ιδιοι τσεκαρε πρωτα αυτο και μετα συζηταμε και τα υπολοιπα.
Thresh86 Ιανουάριος 27, 2007 #5 Ιανουάριος 27, 2007 Τσέκαρε το,κι ότι απορία έχεις μετά,ρωτάς...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=34819
Futuristic Ιανουάριος 27, 2007 Author #6 Ιανουάριος 27, 2007 Τα διάβασα αυτά είναι πάνω κάτω γνωστά. Οι 4 ερωτήσεις που έκανα είναι συγκεκριμένες απορίες.... και δεν αναφέρονται στο post.
Futuristic Ιανουάριος 28, 2007 Author #7 Ιανουάριος 28, 2007 Ειλικρινά απαντήστε μου ρε παιδιά σε 4 απορίες που έχω έστω και μονολεκτικά, έστω και λιτά. Θέλω να στήσω ένα συστηματάκι και περιμένω.....
Reptile64 Ιανουάριος 28, 2007 #8 Ιανουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Futuristic [Χθες, στις 14:25] Έχω μερικές απορίες όσον αφορά το raid. 1. Μπορώ να κάνω raid 0 με 3 ή και 4 σκληρούς; 2. Μπορώ 2 δίσκους που τους έχω σε raid 0 να τους βάλω σε άλλο pc (σε raid φυσικά) και να δουλέψουν κατευθείαν;;; Η χάνονται τα δεδομένα;;; 3. Έχω 2 IDE 200 gb μπορώ να κάνω raid αφού δεν είναι sata; Αν ναι πως; 4. (edit) Κάποιοι δίσκοι που λένε "raid edtion" τι διαφορά έχουν με τους άλλους sata? Τα παραπάνω αφορούν τα ASUS A8R32-MVP deluxe και ASUS P5W deluxe. Ευχαριστώ. 1. Μπορεις αλλα μην περιμενεις τριπλασια διαφορα ταχυτητας, αν με 2 πιανεις 100ΜΒ με 3 θα πιανεις 120 περιπου. 2. Αν τους τοποθετησεις σε μητρικη με το ιδιο chipset σιγουρα θα λειτουργησουν, ακομα και σε μητρικη με το ιδιο αλλα νεοτερο chipset θα λειτουργησουν (πχ αν ειχες nForce3 και πας σε nForce680i θα δουλεψουν κανονικα) 3. Οι περισσοτεροι controllers υποστηριζουν και PATA RAID ή "διασταυρωση" PATA+SATA" οπου θα χασεις σε ταχυτητα γιατι θα λειτουργησουν στην ταχυτητα του πιο αργου σκληρου που βρισκεται στην συστοιχια. 4. Να'χαμε να λεγαμε.... Παρακαλω!
Thresh86 Ιανουάριος 28, 2007 #9 Ιανουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Futuristic Τα διάβασα αυτά είναι πάνω κάτω γνωστά. Οι 4 ερωτήσεις που έκανα είναι συγκεκριμένες απορίες.... και δεν αναφέρονται στο post. Οι 2 απαντώνται κατευθείαν απο το thread που παρέθεσα.Οι υπόλοιπες απο τα link.Διαβάζουμε πιο προσεκτικά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.