Jump to content

Δημιουργία HFS partition

blade_gld

Recommended Posts

Παιδιά ξέρει μήπως κανένας από εσάς πως θα μπορέσω στον ίδιο δίσκο να έχω ένα partition NTFS και ένα HFS ???

Έχω βρει το MACDRIVE 6 αλλά αυτό κάνει HFS όλο το δίσκο όχι μεμονωμένα το partition που θέλω.

Το HFS το θέλω για να βάλω το OSX στο pc και πρέπει να το έχω σε HFS από πριν, δεν το κάνει φορματ στην εγκατάσταση. Αν έχετε και άλλες λύσεις δέκτες.

Thanks προκαταβολικά

Αρχική απάντηση από Blade_gld [27-01-2007 11:43]

Παιδιά ξέρει μήπως κανένας από εσάς πως θα μπορέσω στον ίδιο δίσκο να έχω ένα partition NTFS και ένα HFS ???

Έχω βρει το MACDRIVE 6 αλλά αυτό κάνει HFS όλο το δίσκο όχι μεμονωμένα το partition που θέλω.

Το HFS το θέλω για να βάλω το OSX στο pc και πρέπει να το έχω σε HFS από πριν, δεν το κάνει φορματ στην εγκατάσταση. Αν έχετε και άλλες λύσεις δέκτες.

Thanks προκαταβολικά

Καλημερα...!!!

Project Hackintosh ε...!!!

Λοιπον και εγω εχω βαλει το tiger στο pc και πηγαινει φετες.!!!

Να καταλαβεις τρεχω Final cut studio 5.1 με full ταχυτητα

λοιπον ακου τι θα κανεις...φορμαρε τον δισκο σου δηλωνοντας μονο ενα μερος τηχ χωρητικοτητας μεσα απο το cd εκκινησης των windows

ΤΟ υπολοιπο το βλεπει το tiger και το κανεις HFS+ (JOURNALED)

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

καλη τυχη

:) :)

Final cut και shake ε?????:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Φιλε μου αυτο που καταλαβα ειναι να αφισω ενα partition unlocated ε?

Αν λες αυτο το εκανα και δεν μπουταρει το osx . (still waiting for partition space ) νομιζω μου γραφει στην εγκατασταση και κολαει εκει.

Θα κανω μερικες προσπαθειες ακομα και θα σου πω.

Αρχική απάντηση από Blade_gld

Final cut και shake ε?????:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Φιλε μου αυτο που καταλαβα ειναι να αφισω ενα partition unlocated ε?

Αν λες αυτο το εκανα και δεν μπουταρει το osx . (still waiting for partition space ) νομιζω μου γραφει στην εγκατασταση και κολαει εκει.

Θα κανω μερικες προσπαθειες ακομα και θα σου πω.

αν δεν κανω λαθος και με το disk utility tou tiger μπορεις να καθορισεις το χωρο που θελεις να ειναι διαθεσιμος. Παντως εγω θα σου προτεινα να στησεις το tiger σε αλλο δισκο ξεχωριστο, γιατι δεν αποκλειεται τα ΧΡ να σου τα σκισουν ολα!!!

Και βεβαια πρεπει να εισαι σιγουρος ποια εκδοση του Tiger τρεχεις (10.4.8) jas latest dvd ???

μην βαλεις αλλη εκδοση πλην της πιο προσφατης 10.4.8 γιατι θα εχεις προβληματα πολλα και διαφορα

Το εχεις κανει αλλη φορα εγκατασταση;

Καλη επιτυχια

Δεν τα εχω κανει εγκατασταση ξανα. Και δεν μπορω να διαθεσω ολο το χωρο του δισκου μονο για mac. Η εκδοση που εχω ειναι αυτη που λες. Οποτε καλητερα θα παρω ακομα ενα δισκο αποκληστικα για mac.

Αρχική απάντηση από Blade_gld [Σήμερα, στις 09:31]

Δεν τα εχω κανει εγκατασταση ξανα. Και δεν μπορω να διαθεσω ολο το χωρο του δισκου μονο για mac. Η εκδοση που εχω ειναι αυτη που λες. Οποτε καλητερα θα παρω ακομα ενα δισκο αποκληστικα για mac.

Επισης μπορεις να κατεβασεις και να τρεξεις το disk warrior

κανει πολυ καλη και αξιοπιστη δουλεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.