manolis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 Kαλημέρα παιδιά. Τώρα και καιρό οποτε κλείνω το pc μου , μου βγαίνει ενα dwin.exe error.Εψαξα στο νετ και βρήκα αυτό αυτό . Υπέθεσα και εγώ οτι ειναι απο το νορτον που ειχε μέσα το vaio απο την μάνα του. Εβγαλα τα δικά του win που είχαν απο την αρχή πολλά άχρηστα για μένα προγράμματα και εβαλα τα δικά μου. Τα ιδια πάλι , αρα δεν ειναι απο το νορτον γιατί τώρα δεν εχει περάστει. Μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτό και πως λύνεται? Εχω win xp sp2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis Φεβρουάριος 10, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Kανείς? Πάλι ειμαι ο μοναδικός που του έτυχε αυτό το σπαστικό πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Φεβρουάριος 11, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Εδώ βλέπω το πάλεψαν πολύ τι θέμα ! Βάλε ένα ζεστό καφέ, άναψε και ένα τσιγάρο (optional ) και αφού διαβάσεις όλο το thread πιστεύω ότι θα το λύσεις !! Linky Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis Φεβρουάριος 11, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Που? δεν βλεπω κανενα linkA ok το εβαλες. Το είδα και αυτό φίλε μου. Τα έκανα και αυτά αλλα τίποτα.Ευχαριστω πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.