intelakis Οκτώβριος 13, 2007 #21 Οκτώβριος 13, 2007 Τελικά ο μόνος λογος που με οδηγει καθε φορα σε αναβάθμιση ειναι ενα παιχνίδι και καθε φορα τυχαίνει να ειναι shooter!
Arxagelos Οκτώβριος 14, 2007 #22 Οκτώβριος 14, 2007 γιαιτι ρε παιδια δειτε το link που εδωσε ο gznp! ακομα και οι 2600ΧΤ και 8600GTS την παλεύουνε σε 1600χ αναλυσεις με 8ΧAF!!!!Η unreal engine τα σπαει λεμε μπραβο τους!The other two mid-range contenders, the NVIDIA 8600 GTS and the AMD HD 2600 XT, were very playable at 1600x1200 with all the eye-candy turned on. Frame rates would have been smoother had we lowered the image quality settings a notch or two, but I wanted to push these cards as hard as I could. The differences between the two competing cards though were minimal and you'd be hard pressed to tell the difference with either. If you are running at 16x12 or lower resolutions and already have one of these, you can be confident your UT3 experiences will be pretty good.
kallileo Οκτώβριος 14, 2007 #23 Οκτώβριος 14, 2007 Το γεγονος του οτι η μηχανη ειναι καλογραμμενη φαινεται και απο αλλα παιχνιδια που ειναι βασισμενα πανω στο Unreal Engine, βλεπε Bioshock.
Ivris Οκτώβριος 15, 2007 #25 Οκτώβριος 15, 2007 Εάν πω οτι πρόκειται για παιχνιδάρα θα είναι λίγο... Γραφικά , Fast gameplay, deathmatches και ειδικα το VCTF με το board και το <Pancake> lol !!! fps cap ειναι τα 62 αλλα καπου διαβασα πως πειραζοντας καποιο ini αρχειακι και αλλαζοντας το 62 σου δινει τα πραγματικα..ισως και οχι δεν το εχω δοκιμασει!!! Θα κυκλοφορησει σε 2 εκδοσουλες,μια dvd edition και μία collector's ωστοσο η δεύτερη δεν ξέρω κατα πόσο αξιζει τα λεφτά της (σιδερενιο κουτακι,made of dvd,και 10 ωρες free lessons για να φτιαξουμε τισ δικες μας πιστες)... Καλο κάψιμο!!! το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του!
GoMaR Οκτώβριος 15, 2007 #26 Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από Ivrisfps cap ειναι τα 62 αλλα καπου διαβασα πως πειραζοντας καποιο ini αρχειακι και αλλαζοντας το 62 σου δινει τα πραγματικα..ισως και οχι δεν το εχω δοκιμασει!!! Ναι ισχυει...Βγαζω καπου στα 80-130fps..σε μαχες μπορει να πεσει στα 70 αλλα avg καπου στα 115
Maximus Οκτώβριος 15, 2007 #27 Οκτώβριος 15, 2007 Εγώ θα ακουστώ πολύ "ρομαντικός" αν πω ότι πιο πολύ περιμένω ένα Unreal 3 παρά το UT3? Και το Unreal 1 και το Unreal 2 ήταν για μένα καταπληκτικά παιχνίδια όταν βγήκαν. Το 1 είχε ότι δεν είχε το Quake 2 στο SP και το 2 εκτός από τα πραγματικά "unreal" τοπία, είχε και κορυφαίο φινάλε. Θα ήθελα πραγματικά ένα SP Unreal 3... Είναι και το άλλο - το UT βασίζεται στα mods του και όχι στο DM. Απλά σε καθαρό deathmatch πιστεύω ότι ακόμα το Arena δεν μπορεί να το φτάσει το Unreal. Ότι και να έχει κάνει, μπορεί να είναι πολύ καλό, αλλά στο DM δεν πιάνεται το Quake. Λες και έχουν κάνει κανα μαγικό, αυτό το παρανοϊκό συναίσθημα του να περνάς μέσα από τα αίματα του αντιπάλου που μόλις καραμπίνιασες-railιασες-κτλ δεν το έχει κανένα DM παιχνίδι imo. Όπως και τα UT δεν πιάνονται στα διάφορα mods τους - Assault, Onslaught και δε συμαζεύεται. Εμένα πιο πολύ από όλα μου άρεσαν τα Domination (έλιωνα στο UT) και το Bombing Run στο UT2004 (έπαιζα ατελείωτα εναντίον Godlike Bots, απλά πανέξυπνη η "ενσωμάτωση" του American Football στο UT ). Σίγουρα το UT3 θα είναι καλό - ειδικά τώρα που δεν έχει και αντίπαλο (η id πειραματίζεται με το Rage....) θα είναι στάνταρ στην κορυφή.
Arxagelos Οκτώβριος 18, 2007 #28 Οκτώβριος 18, 2007 κατεβασα το demo προχθές απο internet cafe το εβαλα σπιτι και απλα έπαθα μ@ουνόπλακα!:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O μακράν τα καλύτερα γραφικα που έχω δει ποτε!!!και να τρέχουνε τόσο ομαλα λες και έχω τους 82 πυρηνες της intel και την 10800GTX Ultra Super Douper machine! ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! :clap:
Maximus Οκτώβριος 18, 2007 #29 Οκτώβριος 18, 2007 Προσωπικά προτιμώ πολύ περισσότερο σε οπτικό αποτέλεσμα τα γραφικά των S.T.A.L.K.E.R. και Ηalf-Life 2 (με Fakefactory Cinematic Mod) - αυτό το Post Apocalyptic feeling τους είναι καταπληκτικά περασμένο στην οθόνη. Μπορεί η Unreal Engine 3 να είναι ανώτερη μηχανή γραφικών, αν δεν τη δω όμως σε κάτι πιο "γήινο" με τις full δυνατότητές της, δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει κιόλας.
Arxagelos Οκτώβριος 18, 2007 #30 Οκτώβριος 18, 2007 προσωπικα τα γραφικα του STALKER δεν μου κανανε καμια εντύπωση. Το Ηalf-Life 2 δεν το εχω δει με τα addons. Πάντως με το UT3 θα σου πω απλα οτι έμεινα με το στωμα ανοιχτο!!! και να φανταστεις το demo δεν σου δίνειΤ επιλογες για ρυθμίσεις στα γραφικα.
Arxagelos Οκτώβριος 18, 2007 #32 Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 17:11] τα ρυθμιζεις απο το ini ωραίος! δεν το ξερα! αλλα τι να ρυθμίσεις? ετσι και αλλιως ειναι ΤΕΛΕΙΑ!:happy2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.