Fandom Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 Το έχω απο καιρό απορία, τί είναι αυτό το καλώδιο του τροφοδοτικού που βγαίνει σε χάλκινο κύκλο.. γείωση; Θερμομετρητής; Που είναι καλύτερο να συνδεθεί; Και τέλος, το πλαστικό κάλυμα του είναι απαραίτητο; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις
Duder Ιανουάριος 27, 2007 #2 Ιανουάριος 27, 2007 Μάλλον τη γείωση εννοείς. Τοποθέτησε το κάπου στο σασί του κουτιού σου...
nickstamat Ιανουάριος 27, 2007 #3 Ιανουάριος 27, 2007 Αυτό μπορείς να το πιάσεις σαν ροδέλα σε μια βίδα πάνω στο κουτί...Εγώ όμως νόμιζα ότι τα τροφοδοτικά γενικά είναι γειωμένα και έχουν έτσι κι αλλιώς επαφή με το κουτί, αφού είναι βιδωμένα πάνω του... Το δικό μου πάντως δεν έχει τέτοιο πράγμα...
HellhammeR Ιανουάριος 27, 2007 #4 Ιανουάριος 27, 2007 Το δικό μου το Tagan έχει τέτοια γείωση... Νομίζω ότι μετά απο κάποια Watt την βάζουν στα τροφοδοτικά.
jpavly Ιανουάριος 27, 2007 #5 Ιανουάριος 27, 2007 Αν έχεις Tagan, πρέπει να μπει επάνω σε μία βίδα στήριξης της MoBo. Αν ανοίξεις το manual θα το δεις.Κοινώς RTFM.
Fandom Ιανουάριος 27, 2007 Author #6 Ιανουάριος 27, 2007 Ωραία. Εγώ σαν γείωση το είχα πάνω σε βίδα, απλά ένας φίλους μου είχε την φαεινή πρόταση ότι είναι θερμοστατικό και πρέπει να ακουμπάει πάνω σε κάποιο heatsink ή ξέρω γω βλακείες
sakis_the_fraud1416003252 Ιανουάριος 27, 2007 #7 Ιανουάριος 27, 2007 εμενα δεν εχει κατι τετοιο...μπορει καποιος να μας δειξει μια φωτο για να μαθουμε και μεις που δεν το εχουμε για τι μιλαμε?
neuromancer Ιανουάριος 27, 2007 #8 Ιανουάριος 27, 2007 Είναι γείωση αλλά δεν την έχουν όλα τα τροφοδοτικά. Το παλιό μου PC είχε (με τροφοδοτικό του σωρου). Το καινούργιο δεν έχει (Zalman 460 και φαντάζομαι είναι εσωτερικά γειωμένο και μέσω των βιδών γειώνεται και το κουτί/mobo. Βίδωσέ το στην πλάτη της λαμαρίνας που βιδώνει η mobo ή όπου αλλού βολεύει (αλλά πάνω στο κουτί).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.