Jump to content

εκνευριστικό πρόβλημα με Shift+Alt

geogeoland

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες, σας παρακαλώ, βοήθεια! Για κάποιο λόγο τον οποίο αγνοώ, ο υπολογιστής μου αρνείται να αλλάξει γλώσσα απο ελληνικά σε αγγλικά και τούμπαλιν με το Shift+Alt αλλά θέλει ειδική πρόσκληση αλλάζοντας το με το ποντίκι απο τη start bar. Σας παρακαλώ, κάποια ιδεα??? Κοντέβω να πετάξω το PC απο το παράθυρο κάθε φορά που κάνω chatting ή γράφω στο Word!!! :mad:

Δεξί κλικ στη Language bar, properties, key settings, change key sequence, στο Switch input languages βάλε Ctrl + Shift.

Κάνε και ένα τσέκι για ιούς κλπ ;)

παιδιά τίποτα απ' αυτά δν δούλεψε. ’λωστε λίγο πολύ τα είχα δοκιμάσει και πρίν postαρω. Βασικά, για να είμαι πιο ακριβής, δν είναι το οτι δεν ανταπικρίνεται, είναι το οτι κάνει οτι θέλει και πως πάντα αργεί. Δηλαδή, ακόμη κι αν το πιάσει, μπορεί να περάσουν και 10" πρίν αλλάξει γλώσσα. Καμιά φορά πάλι αλλάζει στα καλά καθούμενα και επανέρχεται. Αλλά πιστεύω πως το σύστημα μου (C2D 6400, 2GB ram κλπ...) μπορεί να σηκώσει την τόσο σύνθετη αυτή εργασία, την αλλαγή γλώσσας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tomato:

Πρίν απο λίγο καιρό μου έβγαζε στο probleme log μερικά SideBySide errors με κωδικό 59. Εγκατέστησα το Microsoft Visual C++ Redistributable και το πρόβλημα λύθηκε, αλλά νομίζω πως απο τότε εμφανίστηκε το πρόβλημα που έχω τώρα. Την επαναφορά των Windows την έχω απενεργοποιημένη και δν ξέρω και πώς να το απεγκαταστήσω....

Αρχική απάντηση από geogeoland [Σήμερα, στις 11:02]

παιδιά τίποτα απ' αυτά δν δούλεψε. ’λωστε λίγο πολύ τα είχα δοκιμάσει και πρίν postαρω. Βασικά, για να είμαι πιο ακριβής, δν είναι το οτι δεν ανταπικρίνεται, είναι το οτι κάνει οτι θέλει και πως πάντα αργεί. Δηλαδή, ακόμη κι αν το πιάσει, μπορεί να περάσουν και 10" πρίν αλλάξει γλώσσα. Καμιά φορά πάλι αλλάζει στα καλά καθούμενα και επανέρχεται. Αλλά πιστεύω πως το σύστημα μου (C2D 6400, 2GB ram κλπ...) μπορεί να σηκώσει την τόσο σύνθετη αυτή εργασία, την αλλαγή γλώσσας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tomato:

Πρίν απο λίγο καιρό μου έβγαζε στο probleme log μερικά SideBySide errors με κωδικό 59. Εγκατέστησα το Microsoft Visual C++ Redistributable και το πρόβλημα λύθηκε, αλλά νομίζω πως απο τότε εμφανίστηκε το πρόβλημα που έχω τώρα. Την επαναφορά των Windows την έχω απενεργοποιημένη και δν ξέρω και πώς να το απεγκαταστήσω....

Σου το κανει σε ολα τα προγραμματα;Εμενα μου το εκανε στον Internet Explorer οταν καποια στιγμη που δε το πηρα χαμπαρι μου εγκαταστηθηκε η Yahoo Toolbar.Μολις την πεταξα στα σκουπιδια ηταν ολα οκ.

Μου κάνει και μένα κάτι παρόμοιο(Επανέρχεται συνεχώς στα ελληνικά και δεν εμφανίζει τις επιλογές αλλαγής γλώσσας κάτω στην task bar).

έτσι αναγκάζομαι να το έχω σε ξεχωριστό παράθυρο συνεχώς ανοικτό αλλιώς δεν αλλάζει καθόλου.

Το προβλημα παρουσιάστηκε μετα απο την εγκατάσταση του autopatcher Οκτομβρίου που ήταν και το τελευταίο για win ΧP ελληνικα

Ετσι κια αλλιώς την άλλη εβδομάδα το πολυ θα κάνω format.

Αρχική απάντηση από blkik

Yeah, the solution to pollution is dilution!

Μου κάνει και μένα κάτι παρόμοιο(Επανέρχεται συνεχώς στα ελληνικά και δεν εμφανίζει τις επιλογές αλλαγής γλώσσας κάτω στην task bar).

έτσι αναγκάζομαι να το έχω σε ξεχωριστό παράθυρο συνεχώς ανοικτό αλλιώς δεν αλλάζει καθόλου.

Το προβλημα παρουσιάστηκε μετα απο την εγκατάσταση του autopatcher Οκτομβρίου που ήταν και το τελευταίο για win ΧP ελληνικα

Μου το κάνει παντού! Σε όλα τα προγράμματα. Και, δν έχει σημασία αν θα το έχω σε κάποιο άλλο παράθυρο, αυτό συνεχίζει να μου το κάνει.... :(

Δν χρησιμοποιώ τον explorer man, και γενικώς καμία bar. Μονάχα τα add-on του Firefox..

Ναι και σε μένα παντού το κάνει απλά πήγα στις ρυθμίσεις της γλώσσας στις προτιμήσεις και το άλλαξα ώστε η γραμμή γλώσσας, αντι να εμφανίζεται στην task bar που δεν εβγαινε καθόλου να εμφανίζεται στην επιφανεια εργασίας

Ναι και σε μένα παντού το κάνει απλά πήγα στις ρυθμίσεις της γλώσσας στις προτιμήσεις και το άλλαξα ώστε η γραμμή γλώσσας, αντι να εμφανίζεται στην task bar που δεν εβγαινε καθόλου να εμφανίζεται στην επιφανεια εργασίας

Έκανα κι εγώ κάποιες ρυθμίσεις από κι και τώρα αλλάζει γλώσσα όποτε πατάω Alt+Shif συν όμως αριστερό κλικ!!! Δηλαδή, έλεος!!! :tomato: :X: :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.