Jump to content

P5b dlx νεο bios.

Guest Insane

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Νεο bios(1004) για την P5B Deluxe,ουτε μια βδομαδα μετα το τελευταιο stable 0910.To δοκιμασα αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.Το εχει δοκιμασει κανενας και να ειδε καμια διαφορα?

Το changelog:

1 Enhance memory compatibility

2 Support CONROE E0 CPU(FSB 1333)

Κατεβαστε το εδω: ftp://ftp.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5B%20Deluxe%20Wifi-AP/P5BD1004.zip

αφού και τα δύο δε με αφορούν δε πρόκειται να το βάλω ακόμα.

έκανα και το σταυρό μου όταν έκανα το προηγούμενο με φλασάκι και δεν έχω όρεξη να την τρέχω για ΡΜΑ και να μένω με τον celeron :p

φοβάμαι περισσότερο επειδή δεν έχω δισκέτα και κάνω τις αναβαθμίσεις απο το φλασάκι.

κανονικά απο το παλιό καλό ΔΟΣ φλασάρω ότι νά'ναι χωρίς φόβο

και επιπλέον δε θέλω να χάσω το σύστημα μου. όλα δουλεύουν μια χαρά οπότε δε χρειάζομαι νέα έκδοση ;)

• 3 weeks later...

Kοιτα αν εχουν βγει 2-3 νεες εκδοσεις bios μπορει και να λεει να κανεις update γιατι κατι θα εχουν βελτιωσει στον κωδικα.Ακομα και να εχουν βελτιστοποιησει τον υπαρχον κωδικα παλι κερδος θα εχεις.Βεβαια να μην περασουμε και στο αλλο ακρο βγηκε νεο bios το βαζω για να το βαλω.Λογικα ομως δεν θα ειναι κακο.Εχω να φαω block-out απο την pIII εποχη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.