Jump to content

AW9D-MAX + OCZ 800..ως που;;;

Recommended Posts

Για χαρά σε όλους...Λοιπον, πήρα το νέο μου pc και 'παίζω'. Intel Core 2 Duo 2.13, 2GB OCZ 800 MHz 5-5-5-13 OPS Special edition και με μανίσιο cooler. Εκανα τις 800αρες σαν 667αρες, και με βάση το cpu-z και το oc που έκανα έχω τα εξής:

Name:Intel Core 2 Duo E6400

ode Name: Conroe

Voltage: 1.213..ψέματα λέει, στο mGuru το έβαλα 1.425

Stepping : 6 , Revision B2

Core 2672 KHz

Multi:8

Bus speed: 334.1

Rated fsb 1336.4

και στο memory tab λέει

ΟCZ2SOE8001G, Week 38Year 06 και έβαλα 2.1V

Frequency:417

FSB:DRAM 4/5

5-5-5-13

Στο superpi τα 4ΜΒ τα κάνει σωστά...παει max ως 55-57 βαθμούς...

Πάει κι άλλο; Γιατί στο clock 442 κολλάει...γιατί ; Πέτυχα σε μάπα κομμάτι; Θέλει τάση; Τι να κάνω; Θέλει ψύξη ; Η να μείνω χαρούμενος με αυτά που έχω;

Γιατι εκανες τις μνημες σαν 667?

Βαλτες 1:1 και παιξε μαι 400χ8

3.200mhz

Vcore : 1,45 δωσε για σιγουρια..

Vdimm : normal

επισης δωσε λιγο MCH και fsb για σιγουρια..

Αν και μια aw9d max που δουλεψα δεν μου πολυαερσε στο bios...Καλομαθα με το απλο της DS4 :D

Και επισης για να δεις αν ειναι σταθερος δεν θα το κανεις με το superpi αλλα με orthos..

Δες εδω τελικα το τελικο μου αποτελεσμα :

post-5513-1416072990,8108_thumb.jpg

Κανε καλυτερα τις αλλαγες απο bios. Σε εμενα το μGuru κανει πολλα κουλα μεσα απο win.

EDIT: Μολις προσεξα οτι δουλευεις με 4/5 διαιρετη στις μνημες αποτε στα 350 εχεις μνημες στα 438 περιπου τα οποια ειναι πολλα για τις OCZ με 2,1 ταση. Βαλε τις μνημες με 1/1 να μην σε κοβουν.

Φιλε μου κανε ξεκαθαρες κινησεις...

Βαλε 1:1 τις μνημες σου..Δηλαδη οτι FSB εχει ο cpu , θα εχουν και οι μνημες..Bootare sta 330.Δηλαδη 2640..Τρεξε ορθος..Δες αν εισαι σταθερος..Αν ολα κυλουν καλως ,τοτε ανεβαινε λιγο λιγο fsb..Αν βρισκεις τοιχο κατι αλλο θα ναι...Παιζουν πολλα..Πανω απολα να κανεις μια μια κινηση ωστε να ξερεις τι αλλαζεις για να αποκλυεις (ετσι γραφεται ;:p) περιπτωσεις..

Οσο αφορα το ρευμα του επεξεργαστη , παιζει ρολο και η ψυξη...Εγω δινω 1,55 για ~3600 εχω δωσει και 1,6 για 3800

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.