Jump to content

Πολυμηχάνημα που να τυπώνει σε CD (~100 euros)

Recommended Posts

Χαίρετε.

Θα ήθελα να αγοράσω ένα πολυμηχάνημα το οποίο να μπορεί να τυπώνει σε CD να έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις, να κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ να έχει φτηνά αναλώσιμα και μικρός κόστος εκτύπωσης (ο HP Deskjet 880C εκτυπωτής που έχω τώρα με έχει γονατίσει στα μελάνια και επιπλέον ο τροφοδότης χαρτιού παίρνει τις κόλλες 2-2 και μου καταστρέφει τις two-sided εκτυπώσεις). Στο forum προτείνεται πολύ το MP600, το οποίο είναι ακριβούτσικο. Καμιά άλλη πρόταση υπάρχει ?

Thanks in advance.

Είπε πολυμηχάνημα...

Πάντως και εγώ παρέλαβα τον Canon ip4300 μόλις προχθές και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και η εκτύπωση σε CD κρατάει μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Κατα τα άλλα φίλε μου δεν γνωρίζω για πολυμηχανήματα...

Sorry.

Sorry δεν το προσεξα δεν νομίζω ότι θα βρεις πολυμηχάνημα που να εκτυπώνει σε cd/dvd να είναι οικονομικος και να έχει και περίπου 100

ΤΟ Mp600 είναι η πιο καλή λύση

Αρχική απάντηση από blkik [Σήμερα, στις 14:06]

Sorry δεν το προσεξα δεν νομίζω ότι θα βρεις πολυμηχάνημα που να εκτυπώνει σε cd/dvd να είναι οικονομικος και να έχει και περίπου 100

ΤΟ Mp600 είναι η πιο καλή λύση

Ακριβως.Εχω τον ΜΡ600 και νομιζω πως ειναι η καλητερη επιλογη

Αρχική απάντηση από nikos19 [Σήμερα, στις 14:23]

Ακριβως.Εχω τον ΜΡ600 και νομιζω πως ειναι η καλητερη επιλογη

Ναι αλλά η χαμηλότερη τιμή είναι στα 196 ευρώ από Pixmania, 165 + 31 ευρώ έξοδα αποστολής. Εκτός αν υπάρχει τρόπος να γλιτώσει κανείς τα έξοδα αποστολής από Pixmania, π.χ. να το πάρει το προϊόν από κάποιο παράρτημα/αποθήη τους εδώ στην Ελλάδα. Γίνεται κάτι τέτοιο ? Στα 165 ευρώ θα το σκεφτόμουν.

Αρχική απάντηση από iparout [Σήμερα, στις 13:05]

Ναι αλλά η χαμηλότερη τιμή είναι στα 196 ευρώ από Pixmania, 165 + 31 ευρώ έξοδα αποστολής. Εκτός αν υπάρχει τρόπος να γλιτώσει κανείς τα έξοδα αποστολής από Pixmania, π.χ. να το πάρει το προϊόν από κάποιο παράρτημα/αποθήη τους εδώ στην Ελλάδα. Γίνεται κάτι τέτοιο ? Στα 165 ευρώ θα το σκεφτόμουν.

το Pixmania δεν εχει παράρτημα στην ελλάδα

Μάλιστα.

Απ'ότι κατάλαβα, αυτό που ανεβάζει την τιμή είναι η εκτύπωση σε cd. Κάποιος λοιπόν που τυπώνει σε CD μπορεί να μου πει αν αξίζει τον κόπο ? Το αποτέλεσμα είναι ποιοτικά καλό ? Γιατί, ναι μεν κάιω πολλά DVD (στα οποία πάνω γράφω με μαρκαδόρο μετά) και θα βοηθούσε πολύ να μπορώ να τα τυπώνω, αλλά αν η εκτύπωση είναι ξεθωριασμένη λες και τα έχω αφήσει στον ήλιο βδομάδες (όπως μερικές που έχω δει), τότε δεν αξίζει τον κόπο και θα πάω στον MP180 που, αν δεν κάνω λάθος, στα λεφτά που θέλω να ξοδέψω (~100 ευρώ) είναι ο καλύτερος.

Ένα TDK εκτύπωσα στον στον ip4300 και το αποτέλεσμα ποιοτικά ήταν άψογο και στεγνό από την πρώτη στιγμή...

Ωστόσο σήμερα ανακάλυψα οτι αν βρέξεις το CD φεύγει το μπλέ μελάνι από πάνω... :(

Το αποτέλεσμα παραμένει πάρα πολύ καλό αλλά κοκκίνισε λιγάκι.

Ακόμα δεν ξέρω και ίσως να έκανα κάποιο λάθος καθώς είχα δυο επιλογές για την εκτύπωση...

Θα ξαναδοκιμάσω και το γράφω εδώ αν είναι

Εγω εχω εναν iP4200 και τα CDακια που εκτυπωνει ειναι τελεια. Ψαρωνεις πολυ κοσμο, καθως μοιαζουν με αυθεντικα. Πραγματικα αψογα! Να τα βαλω σε νερο δεν εχω δοκιμασει ποτε... Πιστευω παντως οτι μετραει πολυ η δυνατοτητα εκτυπωσης σε CD.

• 4 weeks later...

Καθυστέρησα να απαντήσω γιατί μπήκα φαντάρος ! Μόλις τελείωσε η προπαίδευση οπότε μάλλον αύριο πάω για MP600... Εκτός αν αυτές τις 20 μέρες προέκυψε κάτι διαφορετικό και υπάρχει κάτι καλύτερο... Αν ξέρει κάποιος ας πει, αλλιώς αύριο πάω Πλαίσιο και το χτυπάω !

Thanks.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.