Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2007 Ξερει κανεις στην Αθηνα καποιο μαγαζι που να πουλαει μπαταριες για UPS?Συγκεκριμενα εχω ενα αρχαιο που ειχα παρει καποτε απο το πλαισιο μαρκας IMV 500VA και ελεγα να του αλλαξω τις μπαταριες οι οποιοες εχουν πεθανει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Στην στουρναρη εχει 1-2 μαγαζια που εχουν μπαταριες, ειναι κοντα στο cosmodata αν θυμαμαι καλα. Επισης 99% θα βρεις και σε Γερμανο. Εναλλακτικα μπορεις να βρεις και σε καποιο μαγαζι με ηλεκτρονικα, εγω ειχα βρει μπαταρια για το δικο μου στον Φανο στη Σολωμου ~15 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιανουάριος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Να σαι καλα dude! Θα το ψαξω απο Σαββατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Ιανουάριος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 Εγώ πριν από κανένα 3μηνο από Γερμανό πήρα για το APC 700 Smart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Ιανουάριος 26, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 φιλε μου το πιθανοτερο οι μπαταριες που θελεις να αγορασεις να κοστιζουν περισσοτεροαπο ενα καινουργιο ups στα 500VA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 26, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 όπως και να έχει με τις τιμές στις καινούργιες μπαταρίες, όταν πας για αγορά πάρε και την παλιά μαζί σου για να βρεις τον ίδιο τύπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.