Jump to content

Αναζητηση καταλληλου laptop

Overclocker

Recommended Posts

Παιδια ψαχνω να παρω laptop...

Εχω μια συμπαθεια στα fujitsu siemens γιατι αυτο που εχω lifevook c1020 με εχει βγαλει ασπροπροσωπο...

Λοιπον θελω να εχει:

cpu: core 2 duo 1.8 και πανω

ram: 1024

vga:κατηγοριας ati 1600 και πανω με 256 ram dedicated το λιγοτερο

oθονη:15,4 (oxi 17 δεν θελω να ειναι μεγαλο) με μεγαλη αναλυση 1440χ900 πχ

hdd:80gb

για πειτε την γνωμη σας....

Αρχικά πές μας πόσα σκοπέυεις να δώσεις...

Προσωπικά εγώ θα επέλεγα Vaio κατευθείαν

Ρίξε μια ματία σε αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905536

έχει καλύτερα χαρακτηριστικά απο αυτά που ζητάς εσύ αλλά το θέμα ειναι να δώσεις κάτι παραπάνω και να σε καλύψει απόλυτα και για περισσότερο χρόνο.

Μπορεί να αναβαθμίσει αργότερα το CPU (ή το δίσκο ή τη μνήμη)! Τα turbo-x μια χαρά ποιότητα έχουν νμζ. Σε αντίστοιχει τιμή το καλύτερο που θα βρεις έχει onboard vga!

Τα turbo-x μπορει να εχουν αναβαθμιστει σε ποιοτητα αλλα και παλι δεν συγκρινοναται με τα επωνυμα...

Απο την αλλη τα sony πολυ καλα laptop αλλα δινουν drivers για να βαλω τα xp μονο μου??

Νομιζω οτι τους εχουν στο partition που κανει restore....

Αρχική απάντηση από overclocker

Τα turbo-x μπορει να εχουν αναβαθμιστει σε ποιοτητα αλλα και παλι δεν συγκρινοναται με τα επωνυμα...

Απο την αλλη τα sony πολυ καλα laptop αλλα δινουν drivers για να βαλω τα xp μονο μου??

Νομιζω οτι τους εχουν στο partition που κανει restore....

Tα VAIO ειναι μια κατηγορια μονα τους...αλλα πληρωνεις μαρκα και μουρη επιπλεον...

Πληροφοριακα μονο να πω οτι τα turbo-x εχουν clevo case...

Tα εντοσθια εννοειτε πως ειναι ολα τα ιδια...

ΕΔΙΤ:Και τα toshiba σπερνουν...:D

Επειδη έχω Vaio, συγκεκριμενα το FE11s, δηλαδη ιδιο με το FE31M αλλα με T2400 και Geforce 7400, έχω να πω τα εξής:

1) Όταν το πήρα δεν ηταν ιδιαιτερα ακριβό, ειχε λιιγο παραπανω απο το Asus A6Ja που ειχε Τ2300, Χ1600 και 80GB σκληρο (ιδιο κατα τα άλλα)

2) Ο σημαντικότερος ισως λόγος που το πηρα ηταν η οθόνη του, μακράν η καλύτερη απο όσα άλλα ειδα στην ιδια κατηγορια.

3) Η υποστήριξη της Sony ειναι μονο για οτι ακριβώς ειχε στο μυαλο της H sony οτι πρεπει να κανει το laptop. Κοινως για να βαλεις xp μόνος σου ειναι πολύ παιδεμα. Εγώ δεν τα κατάφερα, και απλα εκανα μισο restore (δεν εβαλα και το 2ο DVD για να βαλει και το υπολοιπο bloatware, και μετα ξηλωσα οτι δεν ηθελα. Εννοείται πως τα DVD πρεπει να τα γραψεις εσυ. :TD:

4) Χωρις να εχω προηγουμενη εμπειρια απο laptop, η ποιοτητα δεν ειναι φοβερη. Η οθονη πλεον έχει σημαντικο τζογο στο ανοιξε κλεισε, το καπακι της θυρας του docking station μενει ανοιχτο και δεν κλεινει με το ελατηριο οπως θα επρεπε, το κουμπι απελευθερωσης της pcmcia εξεχει πολυ και πατιεται ευκολα μεσα σε τσαντα, με αποτελεσμα 2-3 φορες παραλιγο να σπασει. Το πληκτρολόγιο αν και εχει ωραια αίσθηση, εχει αρχισει να ψιλοτριζει. Ισως απλα θελει καθαρισμα. Αποκορυφωμα: στα πλήκτρα έντασης ήχου έχει φύγει η μπογια!!!

5) Εννοτείται οτι θα κανω ανανεωση εγγυησης για αλλα 2 χρονια (250)

• 4 weeks later...

Διαβαζοντας το ποστ με τα ζητουμενα χαρακτηριστικα σκεφτηκα το laptop που εχω. Εχει ακριβως αυτα που θελεις.

TOSHIBA Satellite A100-906

Παρα πολυ καλο....

Δεν θα το μετανιωσεις....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.