Sintar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2007 Για σας παιδια...Μολις ανοικσα το Pc μου και ειδα οτι ολα τα αρχεια απο τον εξωτερικό μου δίσκο ειχαν χαθει σαν να τον ειχα κανει format....Και ητανε πολλα ρε gmt!!!(περίπου 120 gb..)Kαμιά ιδέα? ? ? ? ?
kingzback Ιανουάριος 25, 2007 #3 Ιανουάριος 25, 2007 Οταν λες σαν να τον ειχες κανει format τι ακριβως εννοεις?? Ο δισκος ηταν αδειος??
Sintar Ιανουάριος 25, 2007 Author #5 Ιανουάριος 25, 2007 ναι...εντελως....(και το ονομα αλακσε και εγινε local disk ενώ το ειχα sintar...)
Sintar Ιανουάριος 25, 2007 Author #6 Ιανουάριος 25, 2007 θα τον κανω format γιατι τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα....ειναι σαν οταν τον αγορασα....χωρις καν τισ ρυθμισεισ NTTFS...ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!
regent Ιανουάριος 25, 2007 #7 Ιανουάριος 25, 2007 MHHHHHHH!!!!!!!!! Χρησιμοποίησε πρώτα κάποιο recovery utility μήπως μπορέσεις και ανακτήσεις τίποτα από αυτά που υπήρχαν στο δίσκο. Κάνε μία αναζήτηση στο forum και θα βρεις πολλές προτάσεις. Αν τα καταφέρεις τελικά κατέβασε το διαγνωστικό της εταιρείας του σκληρού και κάν' του έναν έλεγχο...
dohc161416003179 Ιανουάριος 25, 2007 #8 Ιανουάριος 25, 2007 GetDataBack for NTFS, αν σε προλάβαμε....
vazelos Ιανουάριος 26, 2007 #9 Ιανουάριος 26, 2007 Ρε παιδια εγω επαθα αλλο κουφο....Για καποιο χρονικο διαστμα δεν ειχα υπολογιστη γιατι μαζευα τα διαφορα parts....Σκληρους κρατησα τους ιδιους εναν boot και ενα backup....Κανω format στον boot και οταν τελειωνω τις διαδικασιες και ανοιγω τον αλλο βρηκα τα παντα μεσα, μια χαρα, εκτος απο ενα φακελο που λεγοταν MP3 και ειχε μεσα 4 τραγουδια αντι για τοσα γιγα που ειχα!!!!!!!!!!Που πηγαν τα ΜΡ3 ΟΕΟ????Δεν ξερω αν ειμαι :OT: αλλα πειτε καμια γνωμη.....
Sintar Ιανουάριος 28, 2007 Author #10 Ιανουάριος 28, 2007 τωρα επαθα το ιδιο και με τον εσωτερικο σκληρο....(τα recovery utilities χρησιμοποιησα(2-3)βρησκαν αρχεια αλλα δν επαιζαν...)Το διαγνωστικο της εταιριας δειχνει οτι ο εξωτερικος σκληρος ειναι οκ αλλα ακομα και μετα το format τα αρχεια μετα απο λιγο καταστρεφονται....(btw ψαχνω το Hirends boot cd,ξερει κανεις που να το βρω?το google δν βρισκει τπτ....)
makio Ιανουάριος 28, 2007 #11 Ιανουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Sintar τωρα επαθα το ιδιο και με τον εσωτερικο σκληρο.... ....ψαχνω το Hirends boot cd,ξερει κανεις που να το βρω?....) ψαξε καλυτερα για HIRENS boot cd
Sintar Ιανουάριος 29, 2007 Author #12 Ιανουάριος 29, 2007 oops...thx!!! :D :D Btw στο disk management που βγαζει τον δίσκο unallocated.... Λετε τα προγραμματα αυτα να το διορθωσουν?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.