Jump to content

Κουφο προβλημα με windows

agganis1416003242

Recommended Posts

Εφτιαξα ενα συστημα (asus am2 - amd 3800+ - 512 ram samsung - hdd wd sata 160 - sony dvd rec). Θελω να βαλω windows xp pro αλλα στα Γερμανικα. Βαζω το cd εγκαταστασης με windows xp pro german χωρις service pack. Ξεκιναει η εγκατασταση και εκει που φορτωνει τα αρχεια (οχι εκει που αντιγραφει αρχεια) σβηνει η οθονη για 1-2 δευτερολεπτα (κανονικο αυτο) και μετα εμφανιζεται μια μπλε οθονη που λεει μεταξυ των αλλων οτι δεν μπορει να γινει εγκατασταση, κανετε ελεγχο για χωρο στο δισκο, για προβλημα στην καρτα γραφικων, για BIOs Update κτλ. Δοκιμασα αλλο cd εγκαταστασης (xp pro german) και κανει ακριβως τα ιδια. Δοκιμασα να κανω εγκασταση απο αλλο drive αλλα παλι τα ιδια. Αλλαξα την μνημη αλλα παλι τα ιδια. ’λλαξα δισκο αλλα παλι τα ιδια. Εκανα BIOS update αλλα παλι τα ιδια. Το περιεργο ομως ειναι οτι με cd εγκαταστασης win xp pro sp2 ελληνικα δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα. Περασαν μια χαρα. Κανενα προβλημα δεν υπηρχε ουτε με windows me γερμανικα.

Τι γινεται????????????????????

Εχω σπασει το μυαλο μου να καταλαβω τι συμβαινει........

Παιδια δεν φταιει το cd. Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα cd με windows xp pro german και κανει και στα 3 το ιδιο. Αυτα τα cd με windows τα εχω περασει σε αρκετα μηχανηματα χωρις κανενα προβλημα.

Σκεφτηκα οτι επειδη τα γερμανικα cd που εχω δεν εχουν service pack μηπως κατι γινεται και δεν αναγνωριζει τον σκληρο δισκο (sata 2) αλλα και δισκο αλλαξα και εβαλα εναν ide και παλι τα ιδια κανει.

Εβγαλα τον δισκο και τον εβαλα στο PC της υπογραφης και εκανα κανονικα εγκατασταση στα windows xp pro german. Τι γινεται? Εχω φαει τοσες ωρες με αυτο το θεμα.

Πόσες εγκαταστάσεις έχεις κάνει με το ίδιο δισκάκι; Σε μένα μετά τα 3 fortmat το cd παρουσιάζει πρόβλημα με χαμένα αρχεία κ.α. Μήπως αν δοκίμαζες με άλλο δισκάκι;

αφου τα καταφερες να τα περασεις σε εναν σκληρο γιατι δεν τον κανεις clone με ενα ειδικο προγραμμα (δεν ξερω ποιο, αλλα ξερω οτι υπαρχουν αρκετα) στον δισκο που δεν μπορεις να τα βαλεις? ;)

Τα XP SP1 δεν έχουν SATA υποστήριξη. Μόνο με XP SP2 μπορείς απευθείας εγκατάσταση σε SATA (εκτός αν τον έχεις σε IDE mode, οπότε φαντάζομαι θα δουλεψει). Το έχω δει γραμμένο σε πολλά forum.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.