denial Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2007 Εχω ενα προβλημα με το καλωδιο μιας CRT(viewsonic p70f) το οποιο εχει τσακισει και αλλοιωνει τα χρωματα ,ή βγαζει μονο κοκκινο-μονο μπλε η καθολου πρασινο. Αν το κουνησεις λιγο φτιαχνει καπως, αλλα οχι παντα . Το ερωτημα μου ειναι ,μπορω να αλλαξω το "τσακισμενο αυτο" καλωδιο με ενα κανονικο, αλλα πως ??? εφοσον το vga καλωδιο ειναι ενσωματωμενο πισω στην CRT ? Υπαρχει καμια λυση??Η παει για πεταμα η crt? :cry: :cry: Ευχαριστω
zavaras Ιανουάριος 27, 2007 #2 Ιανουάριος 27, 2007 Μπορεί να στο αλλάξει τεχνικός. Δεν ξέρω πως γίνεται να το αλλάξεις μόνος σου. Ίσως χρειαστεί κολλητήρι.
qbiefox Ιανουάριος 27, 2007 #3 Ιανουάριος 27, 2007 Κολητηρι, πολυμετρο και ενα καινουριο καλωδιο VGA θα χρειαστεις. Πιανουν καθολου τα χερια σου απο τετοια?
DarkSaga Ιανουάριος 27, 2007 #4 Ιανουάριος 27, 2007 λογικά ένα σώμα έχει κολλημένο μέσα μόνο και δυο περίργα λεπτά βυσματάκια 4-7καλωδιακια θα κολλήσεις μετρώντας απο το καλώδιο προς το 15πινογια να φτιάξεις μόνος σου τον αντικαταστάτη....το τσάκισμα είναι κοντά στην κάρτα vga η κοντά στην οθόνη?
Malkav Ιανουάριος 27, 2007 #5 Ιανουάριος 27, 2007 θέλει μεγαλη προσοχή και δεν θα συμβούλευα γενικά, αν δεν γνωρίζεις, ν' ανοίξεις crt οθόνη HIGH VOLTAGE
qbiefox Ιανουάριος 27, 2007 #6 Ιανουάριος 27, 2007 Ναι η CRT οθονη εχουν μεγαλα πηνεια τα οποια εχουν μεγαλες τασεις. Αν θες να την ανοιξεις πρεπει να την αφησεις καμια μερα εκτος ρευματος να αποφορτιστουν. Ισως το καλυτερο παντως θα ηταν να την πας σε καποιον ηλεκτρονικο να στην φτιαξει...
DarkSaga Ιανουάριος 27, 2007 #7 Ιανουάριος 27, 2007 για τι οθόνη μιλάμε?αν δεν την φτιάξεις μόνος σου η με κάποιο φίλοπέτα τη.....δεν αξίζει να πάεισε ηλεκτονικό 30 μίνιμουμ το κόβω....
sakis_the_fraud1416003252 Ιανουάριος 27, 2007 #8 Ιανουάριος 27, 2007 πανε την καλυτερα σε καποιον τεχνικο...ετσι θα εισαι σιγουρος οτι στο μελλον θα εχεις οθονη!(αν την σκαλιξεις μονος σου μπορει να κανεις καμια μ@λ@κια...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.