Jump to content

Unknown file system (στο WIN partition )μετά από crash!!!SOLVED

Snips

Recommended Posts

WIN pro sp2

Κρασάρει στα καλά καθούμενα δεν έχω ιδέα γιατί..., reboot,

δεν μπαίνει με καμιά επιλογή,

δοκιμάω repair ...δεν βρίσκει καμιά εγκατάσταση (λέει unknown file system στο C) (NTFS),

Ελέγχω με miniPE XT partition magic...βγάζει ένα "error 1516 Partition improperly dimounted" ψάχνω google κάνε λενε...CHKDSK..

δοκιμάζω...με κάθε τρόπο (command line κτλ κτλ) ΤΙΠΟΤΑ δεν δουλεύει...

Καμιά βοήθεια....πριν αυτοκτονήσω?:rip:Είναι το workstation πανάθεμα το.....

Δοκίμασε και το Ontrack Easy Recovery μπας και βγάλεις τπτ.;)

Πάντως έτσι όπως το περιγράφεις ακούγετε για γερο χτύπημα...

Αν θες τόσο πολύ τα αρχεία σου,και δεν έχεις εγγύηση,βόλεψε τον λιγάκι στην κατάψυξη (κάποιος το είχε αναφέρει εδώ,ότι ξεκολλάει με αυτόν τον τρόπο)...:D

Αλλιώς RMA...:p

ΤΟν έχω βάλει σε 2ο PC και παλεύω.

ΤΟ άσχημο είναι ότι ακούω πολλά αρμονικά επαναλαμβανόμενα ΚΡΙΚ-ΚΡΙΚ όταν προσπαθεί να διαβάσει κάτι....

Ακόμα και όταν πατάω το MY COMPUTER αργεί χαρακτηριστικά να ανοίξει το παράθυρο......

Τα αρχεία τα θέλω σαν τρελλός..Τέτοια γκαντεμιά....το partition με τα "torrents" πήγε και χτύπησε....

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 00:38]

ΤΟν έχω βάλει σε 2ο PC και παλεύω.

ΤΟ άσχημο είναι ότι ακούω πολλά αρμονικά επαναλαμβανόμενα ΚΡΙΚ-ΚΡΙΚ όταν προσπαθεί να διαβάσει κάτι....

Ακόμα και όταν πατάω το MY COMPUTER αργεί χαρακτηριστικά να ανοίξει το παράθυρο......

Τα αρχεία τα θέλω σαν τρελλός..Τέτοια γκαντεμιά....το partition με τα "torrents" πήγε και χτύπησε....

Ε!Μην το ψάχνεις χτυπημένος είναι.Δοκίμασε με το ontrack καλύτερα γιατί το άλλο ζορίζει πολύ τον δίσκο(Get data back).Βάλτου και κανένα φανάκι να πεθάνει ευτυχισμένος...:D

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 00:52]

A! και Ζοματάει!!!!! σε IDLE....

Ξέρει κανείς αν απο 9/04 που τον πήρα...είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση?

SEAGATE BARRACUDA ST316023AS 160GB από eshop. Ίσχυε τότε το 3 χρόνια? Δεν θυμάμαι....

Απάνω δεν γραφεί ημερομηνία παραγωγής?Μπες στο σιτε της segeate και δες αν έχει.

5 χρονιά δεν έχουν οι segeate?;)

Τα άρχεια μαλον τον ενδιαφέρουν πιο πολύ απο την εγγύηση. Το είχε πάθει ένας φίλος μου αυτό που αναφέρεις, να κάνει ΚΡΙΚ ΚΡΙΚ ο σκληρός αλλά έπαιζε με τις IDE θύρες κια μια του το ανγνώριζε και σε κάποια άλλη στιγμή ... δεν ενοιωθε τπτ, ώσπου στο τέλος δεν αντιδρούσε καθόλου και κατέληξε στα σκουπίδια..;)

ΠΑΘΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Είπα να βάλω και τον 2ο δίσκο του συστήματος σε 2ο PC για έλεγχο και ενώ τονέχει στην ασφαλή κατάργηση υλικών (SATA γαρ) και στην διαχείρηση υλικού, στη διαχείρηση δίσκων τον παρουσιάζει σαν

ΔΙΣΚΟΣ 1

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΞΕΝΟ (χωρητικότητα κτλ)

Πως να τον κάνω να τον αναγνωρίσει χωρίς να χαθεί και από αυτόν τίποτα ?????

ΚΑΙ επειδή δοκίμασα αυτό με την κατάψυξη, πρέπει να περιμένω να ξεπαγώσει μετά πριν τον ξανα θέσω σε λειτουργία ή έτσι με τον πάγο πάνω του...?:cry:

Αν τον έβαλες σε σακουλάκι για να μην πάρει υγρασία βάλτον όπως είναι παγωμένος.

Όσο για το Ξένος που σου εμφανίζει στη διαχείριση δίσκων, κάνοντας δεξί κλικ έχει μια επιλογή για να τον κάνει native, επίλεξε το, δεν χάνεις δεδομένα.

Το HDD regenerator το έχει δουλέψει κανείς?

Το έχω βάλει απο το μεσημέρι να δουλεύει και είναι ακόμα στα 50gb (από τα 149))αλλά έχει βρει και διορθώσει μόνοπ 3 bad sectors μέχρι τώρα....έτσι λέει τουλάχιστον!

Δεν κάνει περίεργους ήχους μέχρι τώρα ανώ με άλλα προγράμματα του είδους ΟΡΓΙΑΖΕ!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ....

BACK IN BLACK!!!!!!

Το HDD regenerator το έκανε το θαύμα του!!!!

Ο δίσκος σε κανονικότατη λειτουργία και χωρίς να χαθεί τίποτα!!!!!!!:happy2:

Ξεκινάω λοιπόν αμέσως να παίρνω αντίγραφα για να μην την ξαναπάθω...

Ο χώρος αποθήκευσης είναι ένας Seagate 320GB 7200.10 SATA 2 NCQ κτλ κτλ.....

και...η συνέχεια...ΕΚΕΙ

Κάτι άλλο

Υπάρχει πρόγραμμα που να σου λέει ποιους sectors καταλαμβάνει το "τάδε" αρχείο?

Μετά την μεγάλη συμμετοχή λέω να μετατοπίσω λίγο το κέντρο βάρους!

ΤΙ πιστεύετε ότι προκάλεσε αυτή τη βλάβη;

Το να τα παίξει ο σκληρός έτσι ξαφνικά το δέχομαι! Δεν είχε δώσει βέβαια τέτοια σημάδια στο παρελθόν. Αλλά να πάρει και τον 2ο μαζί του; Γιατί; Να επηρέασε η βλάβη του, όλο το κανάλι της μητρικής; Κουφό μου ακούγεται!

Τώρα που θυμάμαι πριν κρασάρει το PC έβγαλε μια BSOD που έγραφε κάτι για...KERNEL....και κάτι για ATAPI.sys.

Να φταίνε τα windows δηλαδή; Να φταέι η μητρική (DS3) και ο controller της;

Ο 6400 δεν ήταν ιδιαίτερα o/ced, μόνο 2600 κάτι με default ρεύματα και νερό.(For silence reasons).

Αυτά τα ρωτάω διότι αν τελικά φταίει τίποτα μητρική,....πως να αφήσω καινούργιο δίσκο να πλησιάσει κοντά της;;;;

Έτσι ενημερωτικά να πώ πως ο "νεκρός" Seagate αφού αναστήθηκε και επέστρεψε στον μάταιο τούτο κόσμο....μας την ξαναέκανε! Εκεί που τελείωνα ευτυχώς τις αντιγραφές αποφάσισε να επιστεψει στην ΚΟΛΑΣΗ! Δεν κάνω πλάκα...Τέτοια θερμοκρασία δεν έχω ξαναδει σε κανένα PC part!!!!!Ούτε σε HOT HOT vga...Δεν πλησιάζει δαχτυλο στον δίσκο!

Τον έχω ξαναβάλει under Regeneration τώρα και μόνο σε 4GB έχει βρει 700 bad sectors..... Φυσικά το HDD regen τους διορθώνει όλους...αλλά αύριο φεύγει για e-shop....Αν προλάβει βέβαια και δεν λιώσει μέχρι τότε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.