pigassos19 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Εχω εναν sata seagate 250gb και παω να τον χωρισω απο to partition magic και βλεπω οτι δεν με αφηνει να κανω τιποτα!Ουτε δεξι κλικ πανω του δεν μπορω να κανω!Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τον εχει με κιτρινο χρωμα και γραφει dynamic disk!Το δισκο τον εχω κανενα 4μηνο και δουλευει μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent Ιανουάριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Δοκίμασες με το Seatools ή με το Disk Management των Windows και σου κάνει το ίδιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Τελικα με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ τη βρηκα την ακρη!Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Πες καλυτερα τι εκανες,γιατι μπορει να συμβει στον καθεναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 25, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 η απαντηση βρισκεται εδώ Δεν το εκανα ακομα αλλα μαλλον ετσι πρεπει να γινει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.