ngt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω για κάποιο καλό πρόγραμμα για PDF, το Acrobat μου είναι πολύ δυσχρηστο, επίσης θέλω να κατεβάσω και COrel 12 Να δω πως είναι.Τι έχετε να προτείνετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 προσπάθησα να σε βάλω το παρακάτω αρχείο σε rar αλλά δεν το δεχότανε λόγο ότι είναι μεγάλο. foxitreader για pdf πιστεύω θα πάθεις πλάκα. κατέβαστω 3 mb χωρίς INSTALL ΚΑΙ ΧΩΡΊς να τρώει πορους απλά καταπληκτικό. στείλε εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Η νεα εκδοση θελει install. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιανουάριος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 http://www.foxitsoftware.com/pdf/pdfedit.zip αυτο ειναι ενα καλο και μικρο και ευχρηστο προγραμμα.... :) ελπιζω να σε βοηθησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Ρε παιδια προσπαθω να μεταφρασω στα ελληνικα ενα pdf με το foxit και το buzzer του PC βαραει σαν τρελο οταν παω να γραψω στα ελληνικα και δεν με αφηνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROCKY Απρίλιος 28, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Φίλε kallileo έχω και εγώ μια έκδοση του Foxit και μου κάνει το ίδιο πρόβλημα. ’κου πως θα το διορθώσεις. Επιλέγεις τη λέξη η την πρόταση που θέλεις να διορθώσεις και τα γράμματα που δεν σου πέρνει πας κάτω δεξιά στην καρτέλα που λέει Text και πατάς εκει που λέει "Graphic Keyboard" και στον πίνακα που σου βγάζει κάνεις κλίκ πάνω στα γράμματα και αυτά μπαίνουν κανονικά.Ελπίζω να βοήθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 28, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Για δημιουργία PDF -> doPDF http://www.dopdf.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Απρίλιος 28, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Μεγαλε καλο αυτο!Δεν το ηξερα οτι υπηρχε free PDF maker!Σωστος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Απρίλιος 28, 2007 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Το χρησιμοποιώ κανά χρόνο...ταχύτατο και σταθερότερο του adobe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.