Dawndeath Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Θα ηθελα να μαθω αν μπορειτε να μου πειτε ΣΙΓΟΥΡΑ και ενοω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι τα logitech x230 ειναι συμβατα με Mp3 player γτ οταν μπηκα στην ιστοσελιδα της logitech,η οποια κατα την γνωμη μου δεν ειναι και η καλυτερη,μου τα ελεγε καπως μπερδεμενα τεσπα αν τα εχεται πες τε το μου και βοηθηστε με ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 ναι ειναι συμβατα εχουν ενα jack 3.5 μου το συνδεεις οπου θελεις....cd player, mp3 player, pc, ipod οπουδηποτε εχει εξοδο 3,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιανουάριος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Οπως ειπε κι ο D.J.AleXXX, υπαρχει jack. Aλλα αυτο το εχουν ολα τα ηχεια (απο κει παιρνουν σημα), οχι μονο τα Χ230, οποτε.... ή μηπως μου διεφυγε κατι??Επισης εχουν και εξοδο για ακουστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawndeath Ιανουάριος 24, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Σας ευχαριστω πολυ και τους 2 :kiss: :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.